Προς το περιεχόμενο

Πρωτοτυπη ιδεα για κρανη?

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελεγα μηπως εχει κανεις καποια πρωτοτυπη ιδεα για τοποθετηση κρανων(σε μαγαζι).

Εκτος του κλασσικου που ειναι σαν κρεμαστρα και καποιον παγκο.

Δημοσ.

ναι δεν λεω καλη ιδεα αλλα μηπως ο αυτοματος συνειρμος θα ειναι οτι προκειται για κρανη του φουτσου? =p

αγοραζεις παλιες κουκλες απο αυτες που βαζουν στις βιτρινες και τις βαζεις random στο μαγαζι φοροντας τους κρανη,μπουφαν,παντελονια,μποτες κλπ

τα κρεμας απο το ταβανι σου με πετονια

Δημοσ.
ναι δεν λεω καλη ιδεα αλλα μηπως ο συνειρμος θα ειναι οτι ειναι κρανη του φουτσου? =p

Πρωτοτυπία > Ποιότητα.

:-D

Δημοσ.

1122888508_Accessaries%20001.jpg

Αφήστε τις καγγουριές...κράνη είναι...μη παιδεύετε τους εργαζόμενους σας με ότι μαλακία σας κατεβαίνει στον εγκέφαλο!

Τις τιμές μη ξεχάσεις.

Δημοσ.
Αφήστε τις καγγουριές...κράνη είναι...μη παιδεύετε τους εργαζόμενους σας με ότι μαλακία σας κατεβαίνει στον εγκέφαλο!

Τις τιμές μη ξεχάσεις.

Δε νομιζω να ειναι καγκουρια να ψαχνει κανεις πρωτοτυπη ιδεα για οτιδηποτε..Εκτος αυτου(παροτι δεν ειμαι εργοδοτης)γιατι να παιδευτει ενα εργαζομενος αν τα κρανη δεν ειναι σε κρεμαστρα για τον εργαζομενο?Επισης ο εργαζομενος αν θελει ειναι αν δεν του αρεσει κατι φευγει.Αυτα τα απλα.

Οσο για την εικονα ειναι ωραιο μεν αλλα οχι πρωτοτυπο.Παντως σιγουρα πιο ωραιο απο παγκους και κρεμαστρες.Μπορεις να μου πεις που τη βρηκες αν εχει τιποτα παρομοιο να παρω ιδεες?

Δημοσ.

Σεπτουμ απλώς δεν είμαι από αυτούς τους καταναλωτές/αγοραστές/πελάτες που αν δουν το κράνος σε πιο πρωτότυπη, αεροδυναμική, πανοραμική και 'γω δε ξέρω τι στάση θα αποφασίσουν τελικά να το αγοράσουν.

Και ναι...ο στολισμός της βιτρίνας είναι έξτρα δουλειά για έναν εργαζόμενο...σε ένα ρεπό, μετά τη δουλειά, κάποια στιγμή τέλος πάντων.

.Μπορεις να μου πεις που τη βρηκες αν εχει τιποτα παρομοιο να παρω ιδεες?

Αν εννοείς τη φωτογραφία, στο γκούγκλ...''helmets display''..etc.

Δημοσ.

Να ντύσεις κούκλες σαν "αναρχικούς" με μολότωφ που έχουν αντί για φλόγα εκείνο το ναύλον και τη λάμπα με τον αέρα που ανεμίζει.Και απο πάνω κλασικά κράνος.

Δημοσ.

LoL, τα μπαχαλοκράνη είναι πολύ συγκεκριμένα ρε.

Μαύρα ματ, χωρίς τζαμάκι, και φθορές από γκλόμπ που μετράνε σαν μετάλλια.

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...