rallistas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 To mobile internet της Vodafone δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευει,ε...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 πέρσι το καλοκαίρι το δούλεψα αλλά με άλλο application και όχι το μαμίσιο που έχει το flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μια χαρά δουλεύει το Vodafone Mobile Internet. Που βλέπετε το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 georgeadams δεν μπορούσα να συνδεθώ με το πρόγραμμα που είχε μέσα το flash. Είχα μιλήσει και με το support αλλά δε βρήκα λύση. Σε άλλο forum έμαθα για το app τπ δοκίμασα και όλα καλά. Αυτά που λέω το καλοκαίρι του 2008. Τώρα με cosmote και leopard δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν το εχω δοκιμασει ακομα.Απλα ρωτησα αν το δουλευει κανεις ηδη.Θα το βαλω κι αν σκαλωσω πουθενα,ριχνω ενα σφυριγμα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2009 από georgeadams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, έχω νέα! Πριν το καλοκαίρι, είχα δοκιμάσει το Vodafone Mobile Connect με ένα USB stick Huawei E172 και δούλευε κανονικά σε Mac OS X Leopard. Από το Σεπτέμβρη που αναβάθμισα το MacBook σε Snow Leopard δεν είχε τύχει να το δοκιμάσω ξανά. Αποφάσισα λοιπόν να το κάνω σήμερα και να τα αποτελέσματα: - Με το software για Mac που παρέχεται στο stick από τη Vodafone ΔΕΝ δουλεύει. - Το software που δίνει η Vodafone.GR είναι πανάρχαιο και ούτε εκείνο δουλεύει. - Το software που δίνει η Vodafone.UK ΔΟΥΛΕΥΕΙ μια χαρά σε Snow Leopard. Μάλιστα έχει κανονικά στη λίστα με τους παρόχους τη Vodafone.GR. Κατεβάστε το από εδώ: Vodafone Mobile Connect software for Mac users – v3.04.11.00, βάλτε το και ξενοιάστε! Παραμένει άγνωστος ο λόγος (πιθανόν απλή καθαρή βλακεία) που η Ελληνική Vodafone δεν δίνει το software αυτό στο ελληνικό site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Επιτέλους! Αναγκάστικα να αγοράσω άλλο στικάκι γιατί ξαφνικά το Ε172 δεν δούλευε!Σε ευχαριστούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Update: Η Vodafone UK κυκλοφόρησε την έκδοση 4.06.01.00 του Vodafone Mobile Broadband με υποστήριξη του Mac OS X 10.7 Lion. Κατεβάστε την από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Update: Η Vodafone UK κυκλοφόρησε την έκδοση 4.06.01.00 του Vodafone Mobile Broadband με υποστήριξη του Mac OS X 10.7 Lion. Κατεβάστε την από εδώ. Ειναι preview ομως. Σε λιγοτερο απο 2 μηνες ληγει. Και το κακο ειναι οτι θελει registration για να την κατεβασεις. Εσυ την κατεβασες; Πως? Εγω δεν μπορω γιατι θελει registration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Στο link που έδωσα δε μου ζητάει registration για να το κατεβάσει. Αν πας "κανονικά" στο site της vodafone UK, ναι, ζητάει registration αλλά μόνο για τη συγκεκριμένη έκδοση. Λογικά, το κάνει επειδή είναι Preview έκδοση και όταν βγει η κανονική, θα μπορούμε να την κατεβάζουμε χωρίς registration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Που βρισκεται η νεα ολοκληρωμενη final εκδοση του προγραμματος για mac? Εδω http://www.business.vodafone.com/site/bus/public/enuk/support/10_productsupport/os_support/mac/p_mac.jsp το λινκ δεν δουλευει και δεν κατεβαζει τιποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα. Φαίνεται πως βγήκε νέα έκδοση. Πήγα εδώ: http://www.business.vodafone.com/site/bus/public/enuk/support/10_productsupport/laptop_connectivity/40_software/software/10_latest/p_software.jsp και από το πρώτο drop-down διάλεξα Mac ως Operating System. Μετά, στο δεύτερο drop down μου έβγαλε να διαλέξω την έκδοση που ήθελα να κατεβάσω. Διάλεξα την 4.07.00.00 και μετά πάτησα στα δεξιά το link "Vodafone Mobile Broadband Software". Θα δοκιμάσω αν δουλεύει καλά το βράδυ που θα πάω σπίτι και θα έχω μπροστά μου το Mac μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ απευθειας για το προγραμμα, ή να κανα δυο screenshot, ή ακριβη βηματα διαδρομης, γιατι τριγυρνω στα μενου και προγραμμα να κατεβασω δεν βρισκω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ απευθειας για το προγραμμα, ή να κανα δυο screenshot, ή ακριβη βηματα διαδρομης, γιατι τριγυρνω στα μενου και προγραμμα να κατεβασω δεν βρισκω; Το ανέβασα στο dropbox: Vodafone_Mobile_Broadband_4.07.00.00.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω, θα ειμαι σε θεση αυριο να το κατεβασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα