Xristaras12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Χα χα,καλος και ο χαβαλες!!Αλλα για πειτε το χει ακουσει κανεις;;Καπου διαβασα οτι κανει συστολη-διαστολη το πλαστικο,απ τη θερμοτητα!Για την ακριβεια μολις το κλεισα και εκανε ενα χτυπημα,θαρεις και το χτυπησες με σφυρι!Και η κονσολα ηταν κλειστη!!!!Για αφουγκραστητε το λιγο....τι γινετε!!!Περιμενω,και αν καποιος ξερει κατι ας πει να μην το χω στο νου μου.... το εχω παθει φιλε μου την 2 μερα...το ειχα ρημαξει επαιζα 7 ωρες σερι.. στην αρχη εκανε κατι κατι παραξενα σαν να χτυπαει κατι αλλα αμα το ζουλιξεις ελαφρα απο πανω σταματαει.Κ εγω πιστευω οτι ειναι τα πλαστικα του εμενα χτυπανε τα πλαστικα του και σε ακυρες στιγμες!μου εχει τυχει να παιζω και μετα απο 2 ωρες που εχω κλεισει την κονσολα ακομη να κανει κρακ δυνατα...μου το εκανε στις 3 το βραδυ και τρομαξα κιολας:-D:-D 2 μηνες το σλιμακι μου δεν εχει κολλησει καθολου...βασικα το εχω στο πατωμα(εχω και μαρμαρο κατω)και δεν χαμπαριαζει καθολου!!!το πιανεις απο κατω μετα απο 2-3 ωρες παιχνιδιου και ειναι ζεστο σε 2 συγκεκριμενα σημεια(cpu & gpu)ολο το αλλο παγακι:-D
loukas77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 το εχω παθει φιλε μου την 2 μερα...το ειχα ρημαξει επαιζα 7 ωρες σερι..στην αρχη εκανε κατι κατι παραξενα σαν να χτυπαει κατι αλλα αμα το ζουλιξεις ελαφρα απο πανω σταματαει.Κ εγω πιστευω οτι ειναι τα πλαστικα του εμενα χτυπανε τα πλαστικα του και σε ακυρες στιγμες!μου εχει τυχει να παιζω και μετα απο 2 ωρες που εχω κλεισει την κονσολα ακομη να κανει κρακ δυνατα...μου το εκανε στις 3 το βραδυ και τρομαξα κιολας:-D:-D 2 μηνες το σλιμακι μου δεν εχει κολλησει καθολου...βασικα το εχω στο πατωμα(εχω και μαρμαρο κατω)και δεν χαμπαριαζει καθολου!!!το πιανεις απο κατω μετα απο 2-3 ωρες παιχνιδιου και ειναι ζεστο σε 2 συγκεκριμενα σημεια(cpu & gpu)ολο το αλλο παγακι:-D Και εμένα το slim μου κάνει τα κλασικά "Κρατσ-κρατσ" όταν το ανάβω, και μετά 1 λεπτό αφού το κλείσω και μπορεί και αφού κρυώσει. Εμένα από κολήματα. Μία φορά στο Uncharted 2 όταν έκλεισα τις 6 ώρες προς το τέλος (πριν την τελευταία μάχη) κόλησε... Επίσης στο multi του μία φορά αλλά εκεί έφταιγε η naughty dog (κάτι κάνανε με τους severs) γιατί κόλλησε και σε 2 φίλους μου που παίζαμε μαζί. Πάντως είναι σκυλί!
soso75 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά και μένα μου κόλλησε 2 φορές και έχει μια βδομάδα που το πείρα! Αλλά το χα σε στενό χώρο και ζεσταινότανε του έδωσα λίγο παραπάνω χώρο και δεν μου το ξανάκανε.. είναι αρκετά ποιο κρύο τώρα!
karlat89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Εγω το εχω παο τον ιουλιου του 2008,εκτος απο 2-3 ψηλο κολληματακια στο uncharted το ενα μετα απο ενα update,δεν ειχα προβληματα,θηριακι το PS
ioshf21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα στην παρεα του insomnia!!!!,εμενα το δικο μου fat 60 gb κολαει οταν μπενω ιντερνετ με wi-fi απο το ps3 και σηγκεκριμενα στο online τομεα,το ερωτιμα ειναι γιατι κολαει σηγκεκριμενα στο online???πιστεβω εχει σηνβει και σε αλους αυτο που αναφερω.
soso75 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα στην παρεα του insomnia!!!!,εμενα το δικο μου fat 60 gb κολαει οταν μπενω ιντερνετ με wi-fi απο το ps3 και σηγκεκριμενα στο online τομεα,το ερωτιμα ειναι γιατι κολαει σηγκεκριμενα στο online???πιστεβω εχει σηνβει και σε αλους αυτο που αναφερω. Ίσως το να μην η wireless σύνδεση σου δυνατό σήμα η τα παραπάνω που είπαν τα παιδία. Εγώ πάντως για περισσότερη ασφάλεια του έβαλα κι ένα καλώδιο ethernet και είμαι μια χαρά στο psn ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Σημερα 'εφαγα" κ εγω το πρωτο μου κολλημα στο inFamous!!το πως εγινε;θεωρω οτι ειναι αστειος ο τροπος εκει λοιπον που γεμιζα ρευμα απο μια κολωνα πατησα το πανω βελακι να κανει aim εναν και το εκανε!!!ενω γεμιζε!στο καπακι κολλαει για ενα δευτερο η οθονη,συνεχιζει και μετα εμεινε! η μουσικη επαιζε κανονικα,βγαζω το δισκακι σταματα η μουσικη,το ξαναβαζω επαιζε παλι μουσικη.Παταω το κουμπι να σβησει η κονσολα,σβηνει και κανει και 3 μπιπ την ωρα π εσβηνε...
loukas77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αλήθεια... Τα 3 μπιμ τι σημαίνουν;;; Γιατί και εμένα τις 2 φορές που είχε κολήσει όταν το έκλεισα έκανε 3 μπιπ... Ευτυχώς έχει πολύ καιρό να κολήσει!
Heatspreader Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το έχω βάλει να κλείνει μόνο του μετά από 4 ώρες. Μία φορά έκλεισε και την άλλη μέρα το άνοιξα, έκανε 3μπιπ και με ρώταγε από ποια έξοδο να βγάλει σήμα. Είχε χάσει επίσης το Theme... Το συγκεκριμένο το έχει πάθει άλλη μία φορά αν δεν κάνω λάθος. Τη πρώτη φορά το είχα κάνει χειροκίνητα Shut Down και με το άνοιγμα έκανε αυτό το πράμα.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 εχω την εντυπωση και απο αλλες κονσολες που εχω δει οτι κανει reset η κονσολα μαλλον..
NecroToxical Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως 2 χρονια που εχω το ps3 δεν μου εχει κολλησει ποτε
alexziog Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα μου έχει κολλήσει 2-3 φορές, δεδομένου ότι το έχω ένα χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.