Προς το περιεχόμενο

Ποσο συχνα σας"κολλαει'' το Playstation 3;

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.Παντως αν θες μια προσεγγιση τετοιου ειδους χτυπηματα ακουγονται σε ενα κλιματιστικο οταν πχ το ανοιξεις και το βαλεις στο ζεστο ή αφου το κλεισεις ακους κατι χτυπους που ειναι απο το στοιχειο (σωληνες) λογω συστολοδιαστολων

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ρε συ,αυτό με τι συστολή/διαστολή παίζει,στο σπίτι μου και οι τηλεοράσεις το κάνουν και όλες οι κονσόλες μου,ενα σαν τακ μόλις περάσει λίγη ώρα και κρυώσει ή την ώρα που το ανοίγω.

Δημοσ.
Ναι ρε συ,αυτό με τι συστολή/διαστολή παίζει,στο σπίτι μου και οι τηλεοράσεις το κάνουν και όλες οι κονσόλες μου,ενα σαν τακ μόλις περάσει λίγη ώρα και κρυώσει ή την ώρα που το ανοίγω.

Ετσι ακριβως!!!Εμενα να σε πω την αληθεια με τρομαξε!!!Ισως μετα απο λιγο καιρο σταματησει,επειδη ειναι καινουριο!!!Αλλος κανεις το χει προσεξει;;

Δημοσ.
Ετσι ακριβως!!!Εμενα να σε πω την αληθεια με τρομαξε!!!Ισως μετα απο λιγο καιρο σταματησει,επειδη ειναι καινουριο!!!Αλλος κανεις το χει προσεξει;;

Αχαχα ναι και εγω με το PS3 Slim μου!! Λεω τι στο ******??

Δημοσ.
Αχαχα ναι και εγω με το PS3 Slim μου!! Λεω τι στο ******??

Χα χα!!Ετσι ειπα και γω...!!Ισως πολλοι δε το ακουν επειδη εχουν ανοιχτη τη φωνη της tv αρκετα ή οταν το κλεινουν φευγουν κιολας....!Οπωτε και να κανει δεν το ακουν...!Αυτοι που το παρατηρησαν τι γινετε εξακολουθει να χτυπαει ή με την χρηση στη πορεια σταματαει;;;

Δημοσ.

ρε παιδια εγω το εχω ενα χρονο το PS3 νταξει νομιζω αντεχει τα βασανιστηρια που του κανω ;p εμενα κολλησε στο home εχ8ες το βραδυ(παλι) και απλος το εκανα ενα ρισταρτ....το κανει συχνα στο home λετε να τρεχει κατι?

Δημοσ.

..Με κολλησε ξανα (2η φορα)στο Assassins Creed 2!!Πρωτα σταματησε ο ηχος και μετα απο λιγα δευτερολεπτα παγωσε παλι η εικονα!Εσβησα το game data και ξανα εγκατεστησα το παιχνιδι ,δε ξερω αυτο αν παιζει καποιο ρολο....απλα...Θα θελα καποιος που γνωριζει να μας πει που οφειλονται γενικα τα κολληματα-παγωματα στο ps3;

Ευχαριστω!

Δημοσ.
αυτη την εποχη μπορει ευθυνονται και οι καλικαντζαροι...

Μπα...το θυμιαζω καθε μερα!!...Σοβαρα τωρα,αν ξερει κανεις και θελει ας μου απαντησει παιδια!!Ευχαριστω!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To ps3 εχει να μου κολησει απο τοτε που επαιζα assassins creed 2 ...μαλλον ηταν το παιχνιδι!!!Επαιξα ενα σορο παιχνιδια και τιποτα...μη το γρουσουζευουμε κιολας!!!

Δημοσ.

To Slim μοντέλο, παρά τη σκληρή χρήση στην οποία το έχω υποβάλλει, δεν έχει καταλάβει Χριστούγεννο για την ώρα πάντως...

Δημοσ.

Μία φορά και όχι εν ώρα gaming. Το θέμα δεν είναι πόσες φορές κολλάει, αλλά πόσες ώρες παίζεις και πόσες φορές κολλάει. Έχω παίξει άπειρες ώρες δύο χρόνια τώρα και κόλλησε μόνο μία φορα. Και όταν θεωρούμε ένα installation windows σταθερό, σημαίνει ότι κολλάει καμιά 10αριά φορές το χρόνο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...