chill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Στο πλαίσιο δεν μπορείς να το πας γιατί η κονσόλα καλύπτεται από εγγύηση αντιπροσωπείας και όχι πλαισίου. Το δικό μου 40άρι αγορασμένο 1/2008 κόλλαγε σαν τρελό τις πρώτες ημέρες. Από τότε μέχρι σήμερα τρέχει αψεγάδιαστα χωρίς να επαναληφθεί το παραμικρό
BALABANIS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αγόρασα το slim πριν 2 εβδομάδες. Μετά από 1 εβδομάδα και πολύ λίγες ώρες παιξίματος, το έκανα update για να παίζω online..! Ξαφνικά μετά από 2 ώρες multiplayer κόλλησε για πρώτη φορά και το βραδύ που το ξανάνοιξα και πάλι μετά από καμιά ώρα παιχνιδιού ξανακολλησε και δεν έκλεινε ούτε από το κουμπί..! Εδώ και 3 μέρες δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο κόλλημα, όμως δεν το κρύβω πως παίζω και φοβάμαι μην ξανακολλησει. Αν ξανακολλησει τι λέτε να κάνω ? Να το πάω πίσω στο πλαίσιο ή είναι συνηθισμένο φαινόμενο το κόλλημα ? Φιλε εμενα 1 φορα κολλησε στο assassins creed 2 (Παγωσε)!Απο τοτε ολα καλα(ελπιζω να συνεχισει να ειναι καλα)γιατι και εγω παιζω με το φοβο μην ξανακολλησει αλλα σιγα σιγα το ξεχναω μιας και δεν εχει ξανα κανει το παραμικρο(μη το γρουσουζευω)...!την κονσολα την εχω 1,5 βδομαδα και παιζω αρκετες ωρες...!!
StavrosD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αν σας κολλάει κατά 99% είναι λόγω υπερθέρμανσης. Το slip είναι πιο ευπαθές αν είναι καταχωνιασμένο επειδή δεν έχει ανεμιστηράκια (γι'αυτό είναι και πιο αθόρυβο). Μήπως το έχεις σε κάποιο έπιπλο ή στριμωγμένο ανάμεσα σε βιβλία, DVD, κτλ; Το FAT τουλάχιστον από μπροστά ρουφά αέρα και τον διώχνει πίσω και πλάγια. Αν το έπιπλο στο οποίο το έχεις τοποθετήσει είναι κλειστό από πίσω, είναι κοντά στον τοίχο ή έχει πορτάκι μπροστά, είναι πολύ πιο πιθανό να σου κολλάει. Δοκίμασέ το στο πάτωμα ή πάνω σε ένα έπιπλο ώστε να έχει καλό εξαερισμό. Αν πάλι σου κολλήσει, θέλει άλλαγμα.
steveee Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δεν νομίζω να οφείλεται στην θερμοκρασία, διότι μετά από 4 ώρες παιχνιδιού όταν το αγγίζω ειναι εντελώς κρύο. Ελπίζω να μην μου ξανακολλησει.
timekeeper Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αγόρασα το slim πριν 2 εβδομάδες. Μετά από 1 εβδομάδα και πολύ λίγες ώρες παιξίματος, το έκανα update για να παίζω online..! Ξαφνικά μετά από 2 ώρες multiplayer κόλλησε για πρώτη φορά και το βραδύ που το ξανάνοιξα και πάλι μετά από καμιά ώρα παιχνιδιού ξανακολλησε και δεν έκλεινε ούτε από το κουμπί..! Εδώ και 3 μέρες δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο κόλλημα, όμως δεν το κρύβω πως παίζω και φοβάμαι μην ξανακολλησει. Αν ξανακολλησει τι λέτε να κάνω ? Να το πάω πίσω στο πλαίσιο ή είναι συνηθισμένο φαινόμενο το κόλλημα ? Σου κολλάει με το ίδιο παιχνίδι;
Bourdoulas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Στο πλαίσιο δεν μπορείς να το πας γιατί η κονσόλα καλύπτεται από εγγύηση αντιπροσωπείας και όχι πλαισίου. Το δικό μου 40άρι αγορασμένο 1/2008 κόλλαγε σαν τρελό τις πρώτες ημέρες. Από τότε μέχρι σήμερα τρέχει αψεγάδιαστα χωρίς να επαναληφθεί το παραμικρό Σε διάφορα άλλα προϊόντα που καλύπτονται από εγγύηση αντιπροσωπείας και μόνο (πχ nokia κινητά), το πλαίσιο ανέλαβε να τα στείλει αντί να μπω στη διαδικασία να το κάνω εγώ. Οπότε λογικά το ίδιο θα γίνει με την κονσόλα του φίλου.
BALABANIS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μηπως εχετε ακουσει κανενα χτυπο,απ την κονσολα ενω παιζετε,η ακομα και οταν την απενεργοποιησετε και ειναι ακομη ζεστη;; Νομιζω οτι ακουγετε ενα χτυπημα σαν κατι να χτυπαει το πλαστικο περιβλημα της κονσολας!!Για πειτε μου....
gherudos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μηπως εχετε ακουσει κανενα χτυπο,απ την κονσολα ενω παιζετε,η ακομα και οταν την απενεργοποιησετε και ειναι ακομη ζεστη;;Νομιζω οτι ακουγετε ενα χτυπημα σαν κατι να χτυπαει το πλαστικο περιβλημα της κονσολας!!Για πειτε μου.... Ρε μπάς και έχει μπεί κανένα γκρέμλιν στην κονσόλα σου;
Socratis_g Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ρε μπάς και έχει μπεί κανένα γκρέμλιν στην κονσόλα σου; καμιά κατσαρίδα χωράει πιο εύκολα.
loukas77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 καμιά κατσαρίδα χωράει πιο εύκολα. Μπα... εγώ πιστεύω πως ο Cell ζωντάνεψε και τώρα θα ελευθερωθεί η δώναμή του! Ή αυτό είναι απλά κόλπο marketing της sony... Βάζουν και ένα κατοικίδιο μέσα δώρο που χτυπάει το καπάκι αφού μεγαλώσει :lol:
BALABANIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Χα χα,καλος και ο χαβαλες!!Αλλα για πειτε το χει ακουσει κανεις;;Καπου διαβασα οτι κανει συστολη-διαστολη το πλαστικο,απ τη θερμοτητα!Για την ακριβεια μολις το κλεισα και εκανε ενα χτυπημα,θαρεις και το χτυπησες με σφυρι!Και η κονσολα ηταν κλειστη!!!!Για αφουγκραστητε το λιγο....τι γινετε!!!Περιμενω,και αν καποιος ξερει κατι ας πει να μην το χω στο νου μου....
Heatspreader Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? Είσαι σίγουρος? Φιλικά.
BALABANIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παντα φιλικα και δε παιρνω τιποτα στραβα...!Ναι ρε σεις δεν υπερβαλω!!Μολις το κλεινω η μολις το ανοιγω 2-3 χτυπηματα κανει σιγουρα!Ειναι καινουριο σλιμ 1 βδομαδα το χω!!!Ισω επειδη ειναι καινουριο;;
loukas77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παντα φιλικα και δε παιρνω τιποτα στραβα...!Ναι ρε σεις δεν υπερβαλω!!Μολις το κλεινω η μολις το ανοιγω 2-3 χτυπηματα κανει σιγουρα!Ειναι καινουριο σλιμ 1 βδομαδα το χω!!!Ισω επειδη ειναι καινουριο;; Κοίτα φίλε... Όσοι φίλοι μου έχουν δεν μου έχουν πει τίποτα τέτοιο... Εγώ προσωπικά δεν ξέρω γιατί... Το PS3 το αγόρασα προχτές και θα το ανοίξω σε 5 μέρες (Χριστούγεννα FTW!!!:lol:). Τότε θα σου πω με σιγουριά! Πάντως τόσο πολυ θόρυβο που λες, δεν πρέπει να ίναι φυσιολογικό! Πήγαινέτο πίσω! Αν μπορείς βγάλε κανα βίντεο να δούμε πόσο θόρυβο κάνει! Επίσης... Τί κάνεις ξύπνιος 3:30 το βράδυ?! Τι ρωτάω... Και γω ξύπνιος είμαι :p:p Εξάλου το λέει και το όνομα του site... INSOMNIA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.