Freakster Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 είχαν τη φαινη ιδεα εδώ να καθαρίσουν τα φωτιστικά του σπιτιού με ajax λένε (νεράκι υποψιάζομαι εγώ) τώρα όποτε ανοίγω το φως στο δωμάτιο μου, πέφτει ο ρελές ασφάλειας (πως το λένε, τεστ καπως έτσι) τι κάνω.. περιμένω να στεγνώσει κανα δυο μερούλες ή να καλέσω κανα άνθρωπο να το κατεβάσει να το στείλω στον χυτα ανω λιοσίων;
CtrlFreak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 είχαν τη φαινη ιδεα εδώ να καθαρίσουν τα φωτιστικά του σπιτιού με ajax λένε (νεράκι υποψιάζομαι εγώ) τώρα όποτε ανοίγω το φως στο δωμάτιο μου, πέφτει ο ρελές ασφάλειας (πως το λένε, τεστ καπως έτσι) τι κάνω.. περιμένω να στεγνώσει κανα δυο μερούλες ή να καλέσω κανα άνθρωπο να το κατεβάσει να το στείλω στον χυτα ανω λιοσίων; Σίγουρα τα καθάρισες απλά και δεν τα βούτηξες σε μπανιέρα γεμάτη με ajax?? Μήπως τα ξεσύνδεσες για να το καθαρίσεις?? Κάπου κάνει βραχυκύκλωμα γι' αυτό πέφτει το ρελέ. Περίμενε να στεγνώσει.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Φρίξτερ παίζει να ζόρισαν το καλώδιο και να το έφθειραν ώστε να βραχυκυκλώνει.Ανέβα με μια σκάλα και κατέβασε εκείνο το "ποτήρι" που έρχεται σε επαφή με το ταβάνι να δεις αν έχουν γίνει τα καλώδια αχταρμάς. Αν έχουν ακουμπήσει παίρνεις καινούριες κλέμες,καλώδιο διπλό για φωτιστικά (.75),και κάνεις την παρακάτω σύνδεση.Με κατεβασμένο τον διακόπτη στον πίνακα κ με το δοκιμαστικό κατσαβίδι να ελέγχεις πάντα πριν ακουμπήσεις. ============[ο ο]============ ============[ο ο]============ Επίσης επειδή παίζει να έχεις κωλολάμπα οικονομίας από ΙΚΕΑ με τον πόλο που φθάνει σε διάμετρο τον κρόνο,βγάλε τη λάμπα και δες αν βραχυκλώνει κ αν έχει ίχνη λιωσίματος ή καψίματος μέσα στο ντουί,και στο ματζαφλάρι της λάμπας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.