Προς το περιεχόμενο

pda vs smartphone

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα pda ή ενα smartphone για να εχω μαζι μου συνεχως χρησιμα ebooks κυριως(γιατρος).Δεν θελω να κινηθω σε εξωφρενικα λεφτα.Απο τηλεφωνα εχω ξεχωρισει το touch diamond 2 και το omnia 2.Απο pda δεν ξερω.Εσεις τι προτινετε? pda ή smartphone και ποιο?

Δημοσ.

δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα για την δουλεια που θες σκοφτομαι πως και ενα απλο ipod touch 8gb θα αρκουσε.

βεβαια δεν εχω δει αρχεια pdf κλπ στο ipod για να σου πω ποσο λειτουργικο ειναι αλλα σε οτι αλλο διαθετει ειναι πολυ πρακτικο και βολικο.

και εχει μονο ~200 ευρω..

αλλα ειναι θεμα το περασμα αρχειων,καθως γινεται μονο μεσω itunes απο οσο γνωριζω.

Δημοσ.

for reference: τα touch diamond 2 και omnia 2 είναι pda/pocketpc. Τα smartphones είναι χωρίς οθόνη αφής και λόγω μικρότερης οθόνης δεν βολεύουν καθόλου σαν ebook reader.

Εκτός από ipod, αν το θέλεις αποκλειστικά για pdf/ebooks μπορείς να κοιτάξεις προς κάποιο παλιό μεταχειρισμένο pocketpc με μεγάλη οθόνη, όπως για παράδειγμα το HTC Universal (ή Qtek 9000 ή I-mate JasJar) το οποίο και βρίσκεις σε πολύ καλή κατάσταση με <100€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...