Nik0s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα, Ενας φιλος θα μου δωσει τον υπολογιστη του για φορματ και εγκατασταση προγραμματων για να τον κανω οπως το δικο μου. Επειδη βαρειμαι να φορμαρω , να περναω λειτουργικο 7 απο τηνα ρχη και μετα εγκατασταση και ρυθμιση 1 προς 1 ολων των προγραμματω και ειναι και αρκετα σκεφτηκα μηπως να τρβηξω Image λου του σκληρου μου 20 GB kai na ο ριξω στο δικο του παρτιοτθιον C:\ 20 GB Oι υπολογιτσες μας ομως δεν ειναι ιδιοι εχουν διαφορετικες μητρικες επεξεργαστες κτλπ. οποτε πες οτι ριχνς το ιματζ στον δισκο του μετα θα μπορεσει να bootarei το pc του και να κανει τις απαιραιτηες διορθωσεις μεσα απο το windows update? please πειτε μου οτι γινεται!
nickarmy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εγω που το δοκίμασα μια φορά πέτυχε μια μπε οθονη εδιξε τη πρωτη φορα αλλα μετα την επανεκινηση δούλεψε (βεβαια εβγαλα τους δικους μου drivers κτλ) εγω ειχα amd αυτος intel ATI εγώ,αυτός nvidia και διαφορετικα μοντέλα μητρικών ( και οι δυο είχαμε asus)
Nik0s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μαλιστα ενθαρρυντικο αυτο. πως ομως το καταφερες να παιξει? αφου την 1η φορα εφαγε μπλε οθονη μετα τηνδ ευτερη πως καταφερε να ανοιξει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ακομα και αν ξεκινησουν τα windows αφου εχεις διαφορετικο hardware το πιο πιθανο να εχεις προβληματα και αφου ειναι φιλου σου να σε ζαλιζει συνεχεια. Εγω σε φιλους που στηνω pc κανω καθαρη εγκατασταση και σε ενα αλλο partition παιρνω ghost οποτε οτι και να κανουν επαναφερω το pc οπως τους το ειχα φτιαξει σε 15 λεπτα.
Nik0s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μα μετα το ghost image που θα του βαλω μεσω του windows update δεν θα βρει τα drivers poy xreiazetai ή αν τρεξω ενα προγραμμα που κανει αναβαθμιση driver οπως το driver robot?(Yπαρχει κανενα τετοιο σε freeware?) Δεν μπορει να πετυχει αυτο ου λεω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μα μετα το ghost image που θα του βαλω μεσω του windows update δεν θα βρει τα drivers poy xreiazetai ή αν τρεξω ενα προγραμμα που κανει αναβαθμιση driver οπως το driver robot?(Yπαρχει κανενα τετοιο σε freeware?) Δεν μπορει να πετυχει αυτο ου λεω? 100% δεν μπορεις να εισαι σιγουρος...Μια φορα που το δοκιμασα μετα απο μια μπλε οθονη και επανεκκινηση φανηκε οτι δουλευε αλλα καθε μερα μου εκανε προβληματα και εκανα format και καθαρη εγκατασταση......Τα "σκουπιδια" που προκαλουν δυσλειτουργιες δυσκολα φευγουν. Δεν χανεις ομως τιποτα να το δοκιμασεις.
tarantules Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Τα windows και γενικότερα τα λειτουργικά όταν γίνονται εγκατάσταση σε ένα pc,κατά τη διαδικασία σεταρίσματος του hardware "ρυθμίζονται" ανάλογα από το ίδιο το λειτουργικό. Το να σου δουλέψει το image σε άλλο pc είναι καθαρά θέμα τύχης και θα έλεγα με μικρές πιθανότητες εκτός και εαν τα 2 pc έχουν παραπλήσιες μητρικές και γενικότερα hardware. Λογικά πάντα,εαν η μητρική έχει το ίδιο chipset , εαν έχουν ίδιο κύκλωμα ήχου και κάρτα γραφικών της ίδια σειράς,θα δουλέψει έστω και μερικά μικροπροβλήματα. Πάντως δεν το συνιστώ.Είναι προτιμότερο να κάνεις εν νέου μια καθαρή εγκατάσταση στο pc και να δημιουργήσεις νέο image για να αποφύγεις τις όποιες δυσλειτουργίες και προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν στην περίπτωση που θα έκανες απλή μεταφορά image απο pc σε pc. Εγώ δουλεύω πολύ με image και έχω ξεχάσει κυριολεκτικά τι σημαίνει εγκατάσταση λειτουργικού και προγραμάτων πάλι από την αρχή.Ειναι εργαλείο που σου λύνει τα χέρια
DDoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Με ενα repair, ή αλλαγη 3 αρχειων στο system32, ξεκινανε μια χαρα τα windows χωρις κανενα μελλοντικο προβλημα
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Με ενα repair, ή αλλαγη 3 αρχειων στο system32, ξεκινανε μια χαρα τα windows χωρις κανενα μελλοντικο προβλημα Ποια ειναι αυτα τα αρχεια ???
Nik0s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Με ενα repair, ή αλλαγη 3 αρχειων στο system32, ξεκινανε μια χαρα τα windows χωρις κανενα μελλοντικο προβλημα Για πες... Ο φιλος εχει XP SP2 και γω θελω να του βαλω Windows 7 οποτε δεν υπηρχε ghost image προηγουμενο για να το χρησιμοποιησω γιαυτο σκεφτηκα να χρησιμοποιησω το δικο μου.
DDoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 μισο...... και θα επανελθω μολις τα βρω, απο microsoft article το χρησιμοποιω πολλα χρονια χωρις κανενα προβλημα εδιτ: βρηκα το αρθρο για πως θα το φτιαξετε, ειναι πολυ ευκολο, μη μασησετε με το αρθρο, εν ολιγοις αντικαθιστας αυτα τα 4 αρχεια και τρεχεις και το αρχειο .reg, κανεις μια επαννεκινηση να σηκωθει μια φορα με τα καινουργια αρχεια και ειναι ετοιμος να τον βαλετε στο αλλο pc. Υπαρχει και ενας αλλος τροπος εξισου ευκολος κανοντας τον controller compatible για να σηκωνεται με ολες τις μητρικες. Google it (το βρηκα και αυτο πιο κατω) http://support.microsoft.com/kb/314082 http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/07/09/move-windows-xp-hard-drive-or-change-motherboard-without-getting-blue-screen-of-death/
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 εγώ παιδιά δοκίμασα και με το Τόρνων Ghost 15 και με Ο Ακρινός TrueImage 11 και στου 2 περιπτώσεις αινώ πήρα kanoika αντίγραφο asfaleiaw όταν πήγα να το κάνω recover στο προβληματικό pc και δυο τα προγράμματα μετά απο λιγη ώρα μου είπαν πως το αρχείο που έκανα recover ήταν corrupted. Δηλαδή όχι απλά δεν μπόρεσα να bootaro με ghost image αλλά ούτε καν να το εγκαταστήσω. ξέρει κανείς γιατί;
DDoS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Στειλε μου σε pm ενα e-mail............... θα σου στειλω κατι ευκολο να κανεις και ο δισκος σου θα σηκωνεται με ολα τα mb's
digimyth Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Για να δουλέψει το λειτουργικό σε άλλο υπολογιστή είναι αδύνατο χωρίς νέα εγκατάσταση, εκτός αν έχετε παραπλήσιο υλικό. Αν είναι τελείως διαφορετικό το υλικό δεν πρόκειται... Και εγώ το έχω δοκιμάσει και μόνο μπλε οθόνες πετούσε και μετά τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.