Προς το περιεχόμενο

προβλημα εμφανισης πολυμηχανηματος canon mp160

ifestionas48

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου.Αντιμετωπιζω ενα πολυ περιεργο προβλημα με το πολυμηχανημα canon mp160 που διαθετω.Τελευταια εγκατεστησα τα windows7 και βρηκα απο τη επισημη σελιδα της canon τους νεους οδηγους για τη προσαρμογη του πολυμηχανηματος στο νεο λειτουργικο.Εκανα ελεγχο μετυα και ηταν ολα ενταξει(εκτυπωση-σκαναρισμα-φωτοτυπια),Δεν δαγκωνα την γλωσαα μου,γιατι ενω ολο αυτο το διαστημα εβγαζα κανονικα εκτυπωσεις απο το διαδικτυο και απο δικα μου αρχεια που εβαλα στο pc,ακομα και τωρα πριν λιγο εκτυπωνει και φωτοτυπει κανονικα,θελησα να σκαναρω ενα αρχειο κειμενου.Ψαχνω λοιπον να βρω το πολυμηχανημα οπως εκανα με τα xp,αφαντος ο εκτυπωτης,πουθενα δεν φαινεται να υπαρχει συνδεδεμενος στο pc.To καλωδιο-usb ειναι ενταξει,αλλαξα θερα μηπως και δεν ακουει στην δικη του,το πολυμηχανημα ειναι ανοιχτο,τυπωνει κανονικα και φωτοτυπει,εκει που λεει στα windows7''συσκευες και εκτυπωτες'' ομως δεν υπαρχει τιποτα,αδεια σελιδα.Δεν μπορω να τον ''δω'' για να παω στο σκαναρισμα και να προχωρησω την διαδικασια.Εχω βαλει ολους τους drivers και για την εκτυπωση και για το σκαναρισμα(μεταφορα κειμενων και φωτογραφιων στο pc),αλλα δεν εμφανιζεται πουθενα.το καλωδιο δεν κοπηκα,γιατει εκτυπωνει και φωτοτυπει κανονικα.Ειναι μονιμα συνδεδεμενος με το pc ειναι ανοιχτος και στη ιδια θυρα που με τα xp δεν ειχα προβλημα.Αλλα με κανει εντυπωση,ενω ειναι καλωδιωμενος με usb με μια θυρα,δεν φαινεται στο συσκευες και εκτυπωτες.Αν εχετε καποια ιδεα ευπροσδεκτη. Θερμα σας ευχαριστω.:-):-)επισης στο συσκευες και εκτυπωτες δεν εμφανιζονται και τα υπολοιπα περιφερειακα(καμερα κλπ).πως θα γινει να εμφανιστουν?

Δημοσ.

φαινεται οτι ο εκτυπωτης ειναι συνδεδεμενος διοτι εκτυπωνει και φωτοτυπει και μαλιστα οταν κανω προσθηκη του συγκεκριμενου ,απο την λιστα,εκτυπωτη,μου βγαζει αντιγραφο 1,αντιγραφο 2 και ου το καθεξης,υπαρχει δηλαδη μεσα χωρις να φαινεται στον φακελο''συσκευες και εκτυπωτες'' οπως δεν φαινεται καμμια αλλη συσκευη,καμερα, και αλλες.ειναι κεςνος φακελος.Οταν συνδεουμε στον υπολογιστη,συσκευες διαφορες(πολυμηχανημα,εκτυπωτες,καμερα,κινητο.quick cam)και βαζουμε τα λογισμικα και τους οδηγους,κανονικα ολα αυτα τα περιφερειακα πρεπει να εμφανιζονται στον φακελο ''συσκευες και εκτυπωτες'' πατωντας το εικονιδιο της εναρξης κατω αριστερα στα windows7.ενω ολα ειναι συνδεδεμενα,τα καλωδια αρτια,τα λογισμικα και οι οδηγοι στην θεση τους,ΔΕΝ μου τα εμφανιζει στον παραπανω φακελο.Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση γιατι δεν εμφανιζονται για την ωρα ουτε το πολυμηχανημα που ανεφερα στο προηγουμενο post,ουτε η καμερα που εχω για το skype και msn.Ευχαριστω θερμα.:-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...