LostInMySelf Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Exo ena YAMAHA 8424s x8 x4x 32. Kserei mhpos kapoios pou exei YAMAHA cd-rw peripoy tetoias xronologias an uposthrizei overburn(800mb kai ano), h uparxei kindinos na xalasei? An nai me Nero h me Easy?
kom Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 sto nero an pas sto menu recorder kai meta choose recorder 8a sou bgalei mia lista me to image recorder kai apo kato akribos to recorder pou exeis ( stin prokimeni periptosi to YAMAHA ) kai to opoio 8a einai san proepilegmeno an deis akribos apo kato sto recorder information kapou leei gia overburn an exei endixi supported tote ipostirizei an oxi den..... kati allo tora,gia na grapseis ena cd overburn pisteuo na xereis oti prota prepei na metriseis to cd mexri poso parapano mporei na graftei.gia na to kaneis auto me to nero 8a anixeis to NERO CD SPEED 8a dialexeis apo to drop down menu to recorder sou kai apo to menu extra 8a dialexeis to overburn test.....meta apo ligo pou 8a stamatisei 8a sou pei mexri poso mporeis na kaneis overburn to sigekrimeno cd ( ipopsin oti ka8e cd exei alles dinatoties overburn kai as einai idias markas ) pisteuo na se boi8isa arketa.......
LostInMySelf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Thanx gia ta parapano, isos na mhn to diatiposa kala alla to provlhma moy den einai na yperbo mia sugkekrimenh xorhtikothta enos cd alla na grapso se 1 cd ton 800 mb. To nero den mou anagnorizei cd ano ton 700 mb. Mhpos den grafei to cd-rw mou parapano h to overburn dhlonei an grafei parapano? Emena uposthrizei overburn telika opos mou pes na to vro alla sto test eixe kolhsei kapou sta 25 lepta kai to kleisa. Eixe stamathsei na kanei test kai den mou evgaze kapoio apotelesma.
dgeor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Σύμφωνα με το www.feurio.de , μπορεί να γράψει μέχρι 88:30. Και στο δικό μου 4416Ε, τα 90άρια τα βλέπει σαν 80άρια, αλλά με overburn πήγα μέχρι 760ΜΒ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.