zinas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Επειδή είμαι στην διαδικασία αλλαγής δουλειάς, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν προτάσεις για το που μπορώ να ψάξω πχ. αγγελίες, ή κάποια άλλη μεθοδολογία που ακολουθείτε εσείς όταν αναζητάτε εργασία. Προφανώς αναφέρομαι για web development (παρεπιπτόντως, δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα το θέμα σε αυτή την ενότητα, ας μεταφερθεί αν ταιριάζει κάπου αλλού καλύτερα) Προς το παρόν στέλνω βιογραφικά σε όποια αγγελία δω στο internet που να μου ταιριάζει (ψάχνω σε freestuff, kariera, slando, joblet) και επίσης σε μεγάλες εταιρείες (πχ atcom), αν δω στο site τους ότι ζητούν νέους συνεργάτες. Έχω πει και σε γνωστούς φυσικά, μήπως ακούσουν τίποτα. Έχετε καμιά άλλη πρόταση για το που θα μπορούσα να ψάξω? Ευχαριστώ πολύ
StavrosD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα web developer στην Ελλάδα είναι πονεμένο. Είτε κυνηγάς τις δουλειές ως ελεύθερος επαγγελματίας, από γνωστό σε γνωστό στην αρχή, είτε βρίσκεις δουλειά σε μια εταιρεία που παίρνεις λιγότερα αλλά σίγουρα.
zinas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δεν διαφωνώ Σταύρο... σε αυτό το θέμα την απόφασή μου την έχω πάρει εδώ και καιρό. Θα αποφύγω το freelancing όσο μπορώ, κυρίως γιατί θέλω να μου μένει χρόνος για τα hobby μου. Να προσθέσω και το skywalker στην λίστα με τα site αγγελιών
antonisid Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Κατι σχετικο με το θέμα...ο μισθός ενος developer σε τι επιπεδα ειναι περιπου? Γνωριζει κανεις εμπειρικά να μου πει?
zinas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι κάτι πολύ σχετικό antonisid. Εξαρτάται από το αντικείμενο, τις γνώσεις, την προϋπηρεσία, την εταιρεία, την τοποθεσία κλπ κλπ Για web developemnt (php, mysql, js) νομίζω ότι ξεκινάνε από 800 + φπα (μιλάω για μπλοκάκι) σε περιβάλλοντα σκλαβιάς και εκμετάλευσης και φτάνουν σίγουρα πάνω από 2κ + ΦΠΑ, αλλά δεν ξέρω πόσο ψηλά.
Uberalles_gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μιας και αναφερόμαστε σε μισθούς να ρωτήσω ρε παιδιά για προσωπικό επίπεδο : Δουλεύω 2 χρόνια σε μία εταιρεία ως web developer. Γνωρίζω HTML , CSS , Javascript , AJAX , PHP , Mysql , Mssql. Τι μισθό "πρέπει" να παίρνω?
yourse.gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Να προσθέσω και εγώ το δικό μου http://www.yourse.gr/ στη λίστα σου. Ελπίζω να σε βοηθήσει. Ψάχνει σε όλα αυτά που είπες και σε άλλα επιπλέον οπότε μην σπαστείς αν δείς αγγελίες που έχεις ήδη δει . Καλησπέρα, Επειδή είμαι στην διαδικασία αλλαγής δουλειάς, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν προτάσεις για το που μπορώ να ψάξω πχ. αγγελίες, ή κάποια άλλη μεθοδολογία που ακολουθείτε εσείς όταν αναζητάτε εργασία. Προφανώς αναφέρομαι για web development (παρεπιπτόντως, δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα το θέμα σε αυτή την ενότητα, ας μεταφερθεί αν ταιριάζει κάπου αλλού καλύτερα) Προς το παρόν στέλνω βιογραφικά σε όποια αγγελία δω στο internet που να μου ταιριάζει (ψάχνω σε freestuff, kariera, slando, joblet) και επίσης σε μεγάλες εταιρείες (πχ atcom), αν δω στο site τους ότι ζητούν νέους συνεργάτες. Έχω πει και σε γνωστούς φυσικά, μήπως ακούσουν τίποτα. Έχετε καμιά άλλη πρόταση για το που θα μπορούσα να ψάξω? Ευχαριστώ πολύ
StavrosD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ξέχασα να αναφέρω και μια διαφορά στην αμοιβή του ελεύθερου επαγγελματία και του υπαλλήλου. Ένας υπάλληλος που παίχνει π.χ. 800€ τον μήνα καθαρά, βγάζει περισσότερα από όσα ένας ελεύθερος επαγγελματίας που κάνει τζίρο 1600€. Ο υπάλληλος: - παίρνει 14 μισθούς τον χρόνο, όχι 12 - παίρνει επίδομα οικογένειας, παιδιών, πτυχίων και άλλων προσόντων - ακόμα και στην άδειά του πληρώνεται - η ασφάλειά του είναι πληρωμένη επιπλέον - τα χρήματα που μπαίνουν στον λογαριασμό του μπορεί να τα ξοδέψει 100% Ο ελεύθερος επαγγελματίας: - δεν έχει την σιγουριά του μηνιάτικου - δεν παίρνει επιδόματα - στην άδειά του δεν πληρώνεται - την ασφάλεια την πληρώνει από την τσέπη του - από αυτά που παίρνει στο χέρι το 19% είναι το ΦΠΑ, πρέπει να πληρώσει τα επαγγελματικά του έξοδα (γραφείο, κοινόχρηστα, λογαριασμούς, hardware, software, τηλέφωνα, διαφήμιση) και την ασφάλεια. Προσωπικά έχω ΤΣΜΕΔΕ, το οποίο σημαίνει ότι κάθε εξάμηνο πληρώνω περισσότερα από 1.800€. Άρα 300€ τον μήνα είναι μόνο η ασφάλεια.
antonisid Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αν ενας ελευθερος επαγγελματιας κανει τζιρο μονο 1600 τον μηνα καλυτερα να το κλεισει το μαγαζι να μην αγχώνεται κι ολας για 500-600 που θα του μενουν τον μηνα.
kbitgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 να προσθέσω για το http://www.euresi-ergasias.gr για Ευρεση Εργασιας
Leatherwolfgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα και καλή τύχη στην αναζήτηση εργασίας. Άποψή μου είναι ότι για να πάρεις τα λεφτά που πρέπει, αν όντως έχεις τα προσόντα, πρέπει να κάνεις και τα δύο. Τα 800 ευρώ είναι πολύ λίγα την στιγμή που ουσιαστικά εσύ βγάζεις όλη την δουλειά σε μία εταιρεία αλλά όσο και να δουλέψεις δεν θα πάρεις τίποτα παραπάνω ενώ ο πωλητής της εταιρείας θα πάρει προμήθεια. Έτσι αναγκαστικά θα κάνεις και μερικές freelance δουλειές είτε μαύρα είτε νόμιμα, αν μπορείς να βρεις αποδείξεις/τιμολόγια από κάπου. Check-αρε και τα pm σου. @ kbitgr: Ωραίος. Και πρότεινες κάτι και έκανες και λίγο seo/link build για την σελίδα σου. Δεν το λέω με ύφος. Well done.
zinas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Το yourse.gr μου άρεσε πάρα πολύ εικαστικά, είναι πολύ καλή δουλειά μπράβο. Δυστυχώς προτιμώ τα ίδια τα site με αγγελίες παρά ψαχτήρια σε αυτά. Μια ερώτηση για το euresi-ergasias... βασίζεται σε κάποιο CMS? Μήπως η ίδια εταιρεία έχει φτιάξει το αντίστοιχο του freestuff? Γιατί παραείναι ίδια τα δυο τους για να είναι τυχαίο.
3DViRuS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Επειδή είμαι στην διαδικασία αλλαγής δουλειάς, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν προτάσεις για το που μπορώ να ψάξω πχ. αγγελίες, ή κάποια άλλη μεθοδολογία που ακολουθείτε εσείς όταν αναζητάτε εργασία. Προφανώς αναφέρομαι για web development (παρεπιπτόντως, δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα το θέμα σε αυτή την ενότητα, ας μεταφερθεί αν ταιριάζει κάπου αλλού καλύτερα) Προς το παρόν στέλνω βιογραφικά σε όποια αγγελία δω στο internet που να μου ταιριάζει (ψάχνω σε freestuff, kariera, slando, joblet) και επίσης σε μεγάλες εταιρείες (πχ atcom), αν δω στο site τους ότι ζητούν νέους συνεργάτες. Έχω πει και σε γνωστούς φυσικά, μήπως ακούσουν τίποτα. Έχετε καμιά άλλη πρόταση για το που θα μπορούσα να ψάξω? Ευχαριστώ πολύ να σου πω την αληθεια ποτε δεν εψαξα για δουλεια μεσω αγγελιας για δουλεια σε γνωστους δεν το συζηταω ... μακρια γιατι δεν πας μια βολτα κατευθειαν απο εκει ???? εγω παντα ετσι κανω και να σου πω την αληθεια δεν μου εχει βγει ποτε σε κακο .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.