Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εννοείτε ότι δεν επιτρέπεται το Τζουμάντζι. Όλα τα ονόματα απαγορεύονται. Αλλιώς θα έπαιζαν πχ και τα κανόνια του Ναβαρόνε.
disqualified Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εννοείτε ότι δεν επιτρέπεται το Τζουμάντζι. Όλα τα ονόματα απαγορεύονται. Αλλιώς θα έπαιζαν πχ και τα κανόνια του Ναβαρόνε. αν και αυτο θα ηταν πανευκολο να βρεθει ετσι κι αλλιως, αλλα το τζουμαντζι ειναι μακραν εκτος κανονων.
Absinthe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αυτα τα λετε γιατι δε θα το βρισκατε ποτε. χα.
liopyr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Χεχ, όχι ρε, κι εγώ όσες φορές επαιξα απαγορευόντουσαν ονόματα, ξένες και ξενόφερτες λέξεις. Για την Μπουρζουαζία (μετά από μπουνίδια) ανοίξαμε λεξικό.
Members gsarig Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κρίμα που δεν επιτρέπονται ονόματα στους τίτλους... αυτή εδώ θα είχε πολύ ενδιαφέρον: http://www.imdb.com/title/tt1134629/
Absinthe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Εμεις επιτρεπουμε ονοματα κανονικα. Ειμαστε κομαντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μα... τα ονόματα δεν απαγορεύονται επειδή είναι δύσκολα. Απαγορεύονται γιατί είναι αδύνατον να περιγράψεις πχ το Μιχάλης. Γενικά τα ονόματα δεν περιγράφονται. Ειδικά τα ξένα. Άντε τα ελληνικά σημαίνουν και κάτι. Τα ξένα πολύ συχνά είναι απλά μια κραυγή με ασυνάρτητα σύμφωνα. ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ορισμένα πράγματα. Απλά και ξεκάθαρα. Όσο κομάντο και να είσαι, δε γίνεται να κάνεις παντομίμα το Μπάρι Λίντον.
Absinthe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μα... τα ονόματα δεν απαγορεύονται επειδή είναι δύσκολα. Απαγορεύονται γιατί είναι αδύνατον να περιγράψεις πχ το Μιχάλης. Γενικά τα ονόματα δεν περιγράφονται. Ειδικά τα ξένα. Άντε τα ελληνικά σημαίνουν και κάτι. Τα ξένα πολύ συχνά είναι απλά μια κραυγή με ασυνάρτητα σύμφωνα. ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ορισμένα πράγματα. Απλά και ξεκάθαρα. Όσο κομάντο και να είσαι, δε γίνεται να κάνεις παντομίμα το Μπάρι Λίντον. Τοτε απλως θα χασεις. Και μη ξεχνας οτι μπορεις παντα να περιγραψεις την ταινια και οχι τον τιτλο.
Members gsarig Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Τοτε απλως θα χασεις. Και μη ξεχνας οτι μπορεις παντα να περιγραψεις την ταινια και οχι τον τιτλο. Αυτή η παραλλαγή προϋποθέτει ότι όλοι στο παιχνίδι είναι σινεφίλ - έχει ενδιαφέρον αλλά είναι και πιο hardcore (άντε τώρα π.χ. να περιγράψεις το tetsuo που θα το έχουν δει τρεις κι ο κούκος και είναι και όνομα)... στην έκδοση του Manuel (αυτή που ξέρω κι εγώ) μπορείς να βρεις τον τίτλο της ταινίας ακόμα κι αν δεν την έχεις δει, γι' αυτό και είναι πιο προσιτή σε μη σινεφίλ...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Τοτε απλως θα χασεις. Και μη ξεχνας οτι μπορεις παντα να περιγραψεις την ταινια και οχι τον τιτλο. Αυτό προϋποθέτει ότι έχεις δει την ταινία. Οπότε το παιχνίδι γίνεται πολύ απλά μια αναζήτηση σπάνιων ταινιών που οι περισσότεροι δεν έχουν δει, και περιλαμβάνουν ονόματα στους τίτλους. Δεν είναι και πολύ δύσκολο. Απλά χαλάει το παιχνίδι. Επίσης, όταν παίζω με την παρέα μου δεν γίνεται να χάσει κανείς. Παίζουμε πάντα μέχρι να βρεθεί η ταινία. Γι' αυτό και δεν βάζουμε τίτλους που είναι αδύνατο να βρεθούν. Απλά υπερβολικά δύσκολους.
Absinthe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν προυποθετει οτι ειμαστε σινεφιλ. Προυποθετει απλως οτι ολοι βλεπουμε ιδιου ειδους ταινιες.Πραγμα το οποιο συμβαινει στην παρεα μας. Εμεις παντως τη βρισκουμε πολυ περισσοτερο με εκνευριστικα δυσκολες ταινιες που ο αλλος ζοριζεται για να περιγραψει.
kate23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον εχω μερικες που μου τις ειχαν βαλει+δυσκολα τις εκανα εφαπαξ το πλασμα το συμβαν βασικο ενστικτο(εκτος αν εχουν δει την ταινια οποτε περιγραφεται ευκολα με μια κινηση) σωσε με αυτες για τωρα!αν 8υμη8ω καποια αλλη 8α ποσταρω!
zoya Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 -Το αυτό (It) -Λάμψη (The Shining) -Όνειρα (Dreams) -O Βυσσινόκηπος (The Cherry Orchard) Επιφυλλάσομαι για αναλαμπές.
disqualified Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 -Το αυτό (It)-Λάμψη (The Shining) -Όνειρα (Dreams) -O Βυσσινόκηπος (The Cherry Orchard) Επιφυλλάσομαι για αναλαμπές. υπερβολικα ευκολες κατα τη γνωμη μου, ειδικα τα τρια πρωτα βρισκονται αμεσως
Garnele Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Η πιο δύσκολη έβερ ταινία που με έχουν βάλει να περιγράψω είναι το σέρπικο πάντως. Προσπαθούσα με μία παράλογη λογική να δώσω το σέρΤικο και μετά θα το άλλαζα. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν περιέγραφα την ταινία και θα γλίτωνα και το πολιτισμικό σοκ, αφού κανείς δεν ήξερε εν τέλει τη λέξη σέρτικο. =/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.