Προς το περιεχόμενο

Τίτλοι ταινιών για Παντομιμα...

Eleu8eriaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδάκια!Θα ήθελα να μου πείτε κάποιους τίτλους ταινιών για τα παντομίμα!Εγώ όσες βλέπω είναι πολύ γνωστές και τις ξέρουν οι αντίπαλοι!Μπορείτε λοιπόν να με βοηθήσετε να βρώ καλούς τίτλους,δύσκολους και πιο άγνωστους???? :P

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

"Ο άγγλος που ανέβηκε ένα λόφο και κατέβηκε ένα βουνό" είναι ψαρωτικό αλλά τελικά βρίσκεται

"Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου" θυμάμαι κάποτε ότι είχε δυσκολέψει πολύ κόσμο

Επίσης, καλές επιλογές είναι καμιά φορά κάτι μονολεκτικοί τίτλοι - π.χ. "περιφρόνηση", "π" κλπ.

Επίσης, αν θες χαβαλέ μπορείς να βάλεις και πιο "πικάντικους" τίτλους, π.χ. "η μαμά και η πουτάνα", "η αυτοκρατορία των αισθήσεων", "βαθύ λαρύγγι" κλπ

Δημοσ.
"Ο άγγλος που ανέβηκε ένα λόφο και κατέβηκε ένα βουνό" είναι ψαρωτικό αλλά τελικά βρίσκεται

"Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου" θυμάμαι κάποτε ότι είχε δυσκολέψει πολύ κόσμο

Επίσης, καλές επιλογές είναι καμιά φορά κάτι μονολεκτικοί τίτλοι - π.χ. "περιφρόνηση", "π" κλπ.

Επίσης, αν θες χαβαλέ μπορείς να βάλεις και πιο "πικάντικους" τίτλους, π.χ. "η μαμά και η πουτάνα", "η αυτοκρατορία των αισθήσεων", "βαθύ λαρύγγι" κλπ

Έχεις πολύ καλές ταινίες!!Άν μπορείς πες μου κι άλλες!!:-)

• Members
Δημοσ.
Έχεις πολύ καλές ταινίες!!Άν μπορείς πες μου κι άλλες!!:-)

Λοιπόν, υπάρχει μια ταινία του Κρόνενμπεργκ που ο αγγλικός της τίτλος είναι rabid (λύσσα), αλλά στα ελληνικά έχει προβληθεί ως "Λυσσασμένες στα νύχια του τρόμου". Είναι ό,τι πρέπει για παντομίμα.

Επίσης, το (πολύ καλό) If..., που στα ελληνικά μεταφράζεται "Εάν..." είναι αρκετά δύσκολο πιστεύω (εντάξει, μην τους βάλεις να περιγράψουν και τις 3 τελείες :P)

"Άγρια Ορχιδέα" ίσως είναι κι αυτό καλό, "Μια αιωνιότητα και μια μέρα" επίσης...

Α, καλός χαβαλές μπορεί να γίνει επίσης αν βάλεις το ν. 2, 3, 4 κλπ κάποιας ταινίας και όχι το πρωτότυπο - π.χ. "Ο Εξολοθρευτής ν. 2", "Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες ν. 3", "τρελές σφαίρες 2,5" κλπ.

Αν σκεφτώ κι άλλες θα επανέλθω :-D

Δημοσ.

Τα χρονια της αθωότητας

Το μετέωρο βήμα του πελαργού

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι

Πέρα από τα σύνορα

Μικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων

Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού

Μια πορνογραφική σχέση

Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται

Μη αναστρέψιμος

Δύο καπνισμένες κάννες

Η θάλασσα μέσα μου

Ουκ επιθυμήσεις την γυναίκα του πλησίον σου

Ο πρίγκηπας της παλίρροιας

Συνήθεις ύποπτοι

Όσα χάσαμε στις φλόγες

Eξομολογήσεις εραστών

To Αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης

κλπ κλπ

Δημοσ.

Διαφωνώ μόνο με το

Βρίσκουν το μυαλό εύκολα και μετά ένας να είναι του παιχνιδιού απο την ομάδα το έπιασε σε dt

Δημοσ.
Διαφωνώ μόνο με το

Βρίσκουν το μυαλό εύκολα και μετά ένας να είναι του παιχνιδιού απο την ομάδα το έπιασε σε dt

Όπως και αρκετά που απ τις 4-5-6 λέξεις έχουν μια εύκολη, πχ «Το μετέωρο βήμα του πελαργού». Ένας πελαργός αλα Daniel-san και τέλος :P

Δημοσ.

Βασικά το ζήτημα είναι να βρεις κακές μεταφράσεις.

Επίσης, πιάνουν πολύ καλά οι τίτλοι από... πονηρές ταινίες και θρίλερ.

Πχ Μακελειό στο δάσος της φρίκης

(πάρα πολύ δύσκολο)

Επίσης, αναφέρθηκε, αλλά εγώ το ξέρω ως εξής:

Η διακριτική γοητεία της Μπουρζουαζίας.

(ένας καλός τρόπος για να το παραστήσετε αν σας τύχει, είναι με σύνθετη λέξη και συνδυασμό Μπουζούκι + Ασία. Το πρώτο που έρχεται σε όλους στο μυαλό όταν τους δείξεις τις δύο λέξεις είναι κάτι σαν μπουζουασία και μετά είναι εύκολο).

• Members
Δημοσ.
εμεις απαγορευουμε ταινιες με ξενες λεξεις

Κι εδώ το ίδιο. Και όχι μόνο ξένες λέξεις, αλλά και ονόματα γενικά (ακόμα κι αν είναι ελληνικά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...