Jimys2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Οκ, πιστευω πως κατεληξα Σας ευχαριστω και τους δυο
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εταιρίες όπως η ezcool και η chieftec δίνουν τα μέγιστα watt που μπορεί να επιτύχει το τροφοδοτικο. Δηλαδή αν το ezcool φτάσει στα 550watt πιθανόν θα σβήσει μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα. Αλλά πολλές εταιρίες παραπλανητικά δηλώνουν το peak power. http://www.hardwaresecrets.com/article/534/5 Εδώ παρουσιάζει ένα noname 500watt τροφοδοτικό... μόλις του έδωσαν φόρτο 275watt αυτό κάηκε Τα chieftec και τα ezcool ίσως να μην είναι τόσο χάλια αλλά σίγουρα δεν φτάνουν τα δηλωμένα watt. Αυτά που σου πρότεινα, είναι τροφοδοτικά που έχουν δηλωμένα τα πραγματικά watt και μπορούν να αντέξουν χωρίς πρόβλημα και μεγαλύτερες απο τις δηλωμένες τιμές.
Jimys2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εταιρίες όπως η ezcool και η chieftec δίνουν τα μέγιστα watt που μπορεί να επιτύχει το τροφοδοτικο. Δηλαδή αν το ezcool φτάσει στα 550watt πιθανόν θα σβήσει μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα. Αλλά πολλές εταιρίες παραπλανητικά δηλώνουν το peak power. http://www.hardwaresecrets.com/article/534/5 Εδώ παρουσιάζει ένα noname 500watt τροφοδοτικό... μόλις του έδωσαν φόρτο 275watt αυτό κάηκε Τα chieftec και τα ezcool ίσως να μην είναι τόσο χάλια αλλά σίγουρα δεν φτάνουν τα δηλωμένα watt. Αυτά που σου πρότεινα, είναι τροφοδοτικά που έχουν δηλωμένα τα πραγματικά watt και μπορούν να αντέξουν χωρίς πρόβλημα και μεγαλύτερες απο τις δηλωμένες τιμές. Προφανως και γνωριζα οτι δεν ειναι δυνατον ενα EzCool 550W που εχει 19 ευρω, να εχει τις ιδιες δυνατοτητες με ενα Corsair 550W(και λιγοτερο δλδ, τι να λεμε) που εχει απο 90-100 ευρω (60 το 400αρι), αλλα δεν ηξερα το πως και το γιατι. Το link σου ηταν κατατοπιστικοτατο πιστευω. Τελικα η ποιοτητα παιζει μεγαλο ρολο. ΥΣ: Μολις τελειωσα την παραγγελια ενος Corsair 400W ))) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:03 ---------- http://www.hardwaresecrets.com/article/750/10 αυτο τα λεει ολα πιστευω. ΥΣ: καταπληκτικο site. Ωραιος ο Ιουδας ^^
blacksuede Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 φιλε jimmy, με κάθε καλή πρόθεση πιστεύω ότι τα 400w δεν θα σου φτάσουν για πολλά... τυχαίνει να έχω και 4850 και cpu amd χ2 στα 2.5 και 250 γιγα δισκο και 3 γιγα ραμ.... και πήρα κι εγώ ένα 400αριιιι.... ολα καλα μεχρι που δουλεψε παιχνιδι σε fullhd και ααααντε γειααα.... για την ιστορια ηταν 80+ efficient με 2 rails 32Α combined και έλεγε οτι σηκώνει και crossfire....πίτες με το συμπάθιο και σήμερα κάνει κ 65€.... Ελπίζω να μην το μετανιώσεις....εγώ το άλλαξα με 500w...ας είναι καλά τα παιδιά σε γνωστότατο μαγαζί...
chrinsomnias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Με το chieftek 550 και την ΑΤΙ 4850 '' δουλευω '' περιπου στον 1 χρονο και εχω τελειωσει καμια 15ρια παιχνιδια σε αναλυσεις απο 1440 εως 1920. Αφοβα δουλευει ο συνδιασμος, κανενα προβλημα σας λεω.
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 φιλε jimmy, με κάθε καλή πρόθεση πιστεύω ότι τα 400w δεν θα σου φτάσουν για πολλά...τυχαίνει να έχω και 4850 και cpu amd χ2 στα 2.5 και 250 γιγα δισκο και 3 γιγα ραμ.... και πήρα κι εγώ ένα 400αριιιι.... ολα καλα μεχρι που δουλεψε παιχνιδι σε fullhd και ααααντε γειααα.... για την ιστορια ηταν 80+ efficient με 2 rails 32Α combined και έλεγε οτι σηκώνει και crossfire....πίτες με το συμπάθιο και σήμερα κάνει κ 65€.... Ελπίζω να μην το μετανιώσεις....εγώ το άλλαξα με 500w...ας είναι καλά τα παιδιά σε γνωστότατο μαγαζί... Ποιο είχες και ποιο πήρες;
blacksuede Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 αν και νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά αρκούν, το 400αρι ήταν enermax liberty eco (ξέρω θα πεις οτι η liberty δεν φημίζεται, μου το έχεις ξαναπεί) και το 500 ειναι coolermaster silent pro.... Απλά όλο το pc είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό του jimmy για αυτό και νομίζω ότι είναι λάθος επιλογή τα 400... Εκτός αν το corsair είναι "κρυφο-πεντακοσαρι"...μακάρι δηλαδή για να μην έχει τα τρεξίματα που χα εγώ...
Jimys2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 αν και νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά αρκούν, το 400αρι ήταν enermax liberty eco (ξέρω θα πεις οτι η liberty δεν φημίζεται, μου το έχεις ξαναπεί) και το 500 ειναι coolermaster silent pro....Απλά όλο το pc είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό του jimmy για αυτό και νομίζω ότι είναι λάθος επιλογή τα 400... Εκτός αν το corsair είναι "κρυφο-πεντακοσαρι"...μακάρι δηλαδή για να μην έχει τα τρεξίματα που χα εγώ... Συγνωμη Black αλλα πιστευω πως το συγκεκριμενο 400ρι μονο 400ρι δεν ειναι. Δηλαδη θα συμφωνησω με τον phanispal. Δες και λιγο εδω http://www.hardwaresecrets.com/article/750/8 . Οι τυποι το τεσταρανε και το λενε και ξεκαθαρα (σελιδα 8)
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 αν και νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά αρκούν, το 400αρι ήταν enermax liberty eco (ξέρω θα πεις οτι η liberty δεν φημίζεται, μου το έχεις ξαναπεί) και το 500 ειναι coolermaster silent pro....Απλά όλο το pc είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό του jimmy για αυτό και νομίζω ότι είναι λάθος επιλογή τα 400... Εκτός αν το corsair είναι "κρυφο-πεντακοσαρι"...μακάρι δηλαδή για να μην έχει τα τρεξίματα που χα εγώ... Χεχε, τα χαρακτηριστικά δεν αρκούν. Και αυτό γιατί πιθανότατα το liberty (όπως σου έχω ξαναπεί) δε παρέδωσε πνεύμα λόγω overload. (το σύστημά σου σε full load δύσκολα θα ξεπεράσει τα ~250-300W) Και pentium3 να τροφοδοτούσες με το συγκεκριμένο, το πιθανότερο είναι αργά ή γρήγορα να ψόφαγε.
blacksuede Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 δε λέω ρε παιδιά πατάτα ήταν αλλά δεν κάηκε, πίσω το πήγα και το βάλανε στο ράφι ξανά, μόνο που δεν έχω όλες τις μέρες την ευχέρεια να κάτσω και να ψάξω όλες τις σελίδες με hardware για να πάρω ένα psu...Μπήκα στο μαγαζί, ρώτησα, μου το πρότειναν, είδα χαρακτηριστικά, τιμή 45€ τότε (64€ τώρα) και το πήρα... Αν τύχαινε να κάνετε το ίδιο , πιθανώς να είχατε καταλήξει με το ίδιο τροφ... Aυτό είναι ένα review που είχα βρει μετά την αγορά του enermax http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3487&p=1 το σχόλιο για τον p3 υπερβολικό, είπαμε δεν είχε και 10€ ούτε ήταν 300w... :-)
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να την είχε πατήσει. Όπως και να 'χει, η enermax είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο. Εσύ ήσουν απλά άτυχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.