Προς το περιεχόμενο

Ποιον rapidshare download manager?

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ειναι free

να δουλευει και με free users

να ειναι standalone (χωρις εγκατασταση)

να υποστηριζει resume

automatic shutdown

ελαφρυς

self update

(δεν χρειαζεται να κανει renew την ip του ρουτερ)

για πειτε insomniacs

νταξει αν δεν υπαρχουν ολα αυτα πειτε ποιο χρησιμοποιειτε

Δημοσ.

Αυτό συνήθως δεν συμβαίνει, εξαρτάται από το αν το υποστηρίζει ο εκάστοτε σέρβερ. Π.χ. resume για free χρήστες υποστηρίζει το Megaupload.

Δημοσ.

δοκίμασε το cryptload.

προ Jdownloader, το οποίο πλέον προτιμώ, το cryptload έκανε δουλειά, ήταν σχετικά ελαφρύ, και δεν ήθελε εγκατάσταση.

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει σε νεώτερες version κάτι, ούτε αν είναι το ίδιο αποτελεσματικό.

Αν ξεπεράσεις το θέμα του install, Jdownloader χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δημοσ.

Αν και το χρησιμοποιώ περιστασιακά, το βρήκα πολύ χρηστικό και απλό: RapidDownload

να ειναι free

Check!

να δουλευει και με free users

Check!

να ειναι standalone (χωρις εγκατασταση)

Check!

να υποστηριζει resume

Δεν υποστηρίζει resume σε επίπεδο file, αλλά σε επίπεδο λίστας που του βάζεις να κατεβάσει. Τί εννοώ; Το πρόγραμμα έχει έναν πολύ απλό (και αποδοτικό) τρόπο που διαχειρίζεται τη λίστα με τα links που του δίνεις: Βάζεις τα links μέσα σε ένα txt, ένα ανά γραμμή του txt, και το πρόγραμμα «καταναλώνει» μία-μία τις γραμμές-downloads, κάνοντας update το txt κάθε φορά. Αν για κάποιο λόγο π.χ. από μία λίστα 20 links τα 3 δεν κατέβηκαν σωστά, ξανατρέχοντας το πρόγραμμα θα συνεχίσει μόνο με τα 3 αυτά (αφού μόνο αυτά θα περιέχονται στο txt)

automatic shutdown

Check! (κάνεις edit ένα .ini file, είναι self-explanatory το αντίστοιχο entry).

ελαφρυς

15ΚΒ εκτελέσιμο, γραμμένο απευθείας σε assembly! edit: Το πήρα από την homepage, στην παρούσα έκδοση έχει φτάσει τα 18KB. :P

self update

Όχι, δεν έχει τέτοια λειτουργικότητα νομίζω.

(δεν χρειαζεται να κανει renew την ip του ρουτερ)

Εμμ, αυτό νομίζω πως είναι γενικός περιορισμός των free Rapidshare users και δε μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό ο οποιοσδήποτε RS download manager (εκτός, όπως λες, από το να αναγκάσει τον router να ξανασυνδεθεί ώστε πάρει νέα IP)

Δημοσ.

Παλαιότερα, όταν ακόμα πλήρωνα για rapid, είχα το RapGet.

Είναι 200ΚΒ, έχει web interface, scheduler, υποστηρίζει πληθώρα από file servers, resume σε premium rapidshare accounts, auto shutdown και δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Αν και το remote control είναι πλέον απλή διαδικασία με το TeamViewer. Αν δεν θέλεις setup (όπως κι εγώ) έχει και portable έκδοση για κατέβασμα στην σελίδα τους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια στο jdownloader οταν τελειωνει ενα part για να αρχισει το δευτερο μου βγαζει αναμονη 5 λεπτα και οταν τελειωσουν δεν ξεκιναει και πρεπει να περιμενω συνεχεια αλλα 5 λεπτα καθε φορα χωρις ποτε να ξεκιναει!

Μπορει να με βοηθησει καποιος?

Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε:fear:

Δημοσ.

Κανονικά η αναμονή για free users στο Rapidshare είναι 15 λεπτά. Αλλά σε ώρες αιχμής είναι πιθανό να μην υπάρχουν ελεύθερα slots για τους free users, οπότε το JDownloader ξαναπροσπαθεί ανά δίλεπτο να κατεβάσει το αρχείο που είναι στην αναμονή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...