Προς το περιεχόμενο

Κουφό πρόβλημα με Firefox 3.5.5

Mantis_C_P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιώ suse 11.2 με τον Firefox 3.5.5

Την τελευταία εβδομάδα , ενώ λειτουργούσε άψογα ο firefox , παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.

Όταν τον ανοίγω και συνδέομαι για πρώτη φορά μετά το άνοιγμα σε κάποια σελίδα π.χ. http://www.insomnia.gr , τότε σε όποια άλλη ιστοσελίδα μετά από αυτό προσπαθώ να συνδεθώ π.χ. http://www.in.gr με ξαναπηγαίνει πάλι στην αρχική του insomnia και ας έχω γράψει άλλη ιστοσελίδα στην γραμμή διευθύνσεων.!

Να είναι πρόβλημα του firefox ή κάποιο update του suse την έκανε την ζημιά;

Να βοηθήσει η απεγκατάσταση και επαναεγκατάσταση;

Το έχει συναντήσει άλλος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κρατα καπου τα bookmarks σου και σβησε ολο το ~/.mozilla.

Αυτη ειναι η διαδικασια απεγκατασταση-εγκατασταση για να γυρισουν τα παντα στις αρχικες ρυθμισεις τους στο linux.

το έχεις μάλλον στα favorits?

Αν ναι, δεξί κλικ και στα properties πρέπει να είναι, που ξεκλικάρεις να ανοίγει αυτόματα και να παραμένει ανοιχτό.

Τελικά ρε παιδιά λύθηκε το πρόβλημα. Ο firefox από μόνος του αποφάσισε να τσεκάρει την επιλογή "χρήση ρυθμίσεων διαμεσολαβητή συστήματος" στις ρυθμίσεις σύνδεσεις , εκεί που του δηλώνεις πως συνδέεται στο δίκτυο.

Κανονικά θέλει "χωρίς μεσολαβητή" .

Τελικά ρε παιδιά λύθηκε το πρόβλημα. Ο firefox από μόνος του αποφάσισε να τσεκάρει την επιλογή "χρήση ρυθμίσεων διαμεσολαβητή συστήματος" στις ρυθμίσεις σύνδεσεις , εκεί που του δηλώνεις πως συνδέεται στο δίκτυο.

Κανονικά θέλει "χωρίς μεσολαβητή" .

"χρήση ρυθμίσεων διαμεσολαβητή συστήματος" αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση

Connection Settings Dialog

Use system proxy settings: This is the default preference. Choose this if you want to use the proxy settings configured for you operating system.

http://support.mozilla.com/el/kb/Options+window+-+Advanced+panel?bl=n&s=settings%20proxy%20system#Connection_Settings_Dialog

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια καλη χρονια!! Απο χθες και γω εχω θεμα με τον firefox!!! Μπορω να γραψω στη γραμμη διευθυνσεων αλλα πατωντας enter δεν κανει τιποτα!! Απο τις συντομευσεις μου και απο google μπαινω κανονικα χωρις ομως να εμφανιζεται η διευθυνση του καθε site επανω στη γραμμη διευθυνσεων. Εχω κανει ηδη 3 φορες απεγκατασταση και εγκατασταση!! Μολις εγκατασταθει και ανοιξει ειναι μια χαρα. Οταν κλεισω τον firefox και ξαναμπω τοτε εμφανιζεται το προβλημα... Τι μπορω να κανω?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:03 ----------

Να σημειωσω οτι εχω vista και οχι linux!!! Δεν προσεξα σε ποια στηλη ηταν γραμμενο το θεμα... Απλα το βρηκα με google και μπηκα αμεσως!! Μηπως πρεπει να αναφερω το προβλημα μου στην κατηγορια του διαδικτυου???

Να σημειωσω οτι εχω vista και οχι linux!!! Δεν προσεξα σε ποια στηλη ηταν γραμμενο το θεμα... Απλα το βρηκα με google και μπηκα αμεσως!! Μηπως πρεπει να αναφερω το προβλημα μου στην κατηγορια του διαδικτυου???

Υπάρχει sticky/επισημασμένο topic για τον Firefox στην ενότητα Software...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...