Προς το περιεχόμενο

macbook pro αγορασμενο τον μαιο του 2007 αλλαγη σκληρου δισκου??

mangn84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να βαλω εναν καινουριο σκληρο δισκο στο laptop μου το οποιο ειναι το macbook pro στα 2.4ghz.Ομως επειδη δεν γνωριζω ποιοι δισκοι ειναι συμβατοι αν μπορει καποιος ας με βοηθησει και κατα προτιμηση θα ηθελα να βαλω εναν δισκο στα 500gb στις 7200 στροφες...help me

Δημοσ.

Όταν εννοείς συμβατό τι εννοείς;Δεν φοράει 2.5´´ sata όπως τα περισσότερα laptops;Κάπου στο site της apple έχει οδηγίες πως να αλλάξεις σκληρό.Εγώ τον άλλαξα μόνος μου με ssd απλά βλέποντας της οδηγίες του support της apple.Βεβαια ήξερα από την αρχή ότι έχω να κάνω με ένα μηχάνημα όπως όλα αλλά με λίγο διαφορετική σχεδίαση και όχι με κάτι "ασυμβατο" που νομίζουν καποιοι γιατί είναι και καλά mac.Χαλαρωστε...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

εννοω ποιον σκληρο δισκο θα μου πρτοτινες?επειδη εχω την προηγουμενη σειρα του macbook pro και οχι την τελευταια,γι αυτο ρωτησα.Εχω αλαξει και εγω την μνημη του mac.Απλα επειδη θελω να βαλω εναν 500gb στα 7200 δεν ξερω ποιος θα ηταν συμβατος με το λαπτοπ μου.Αν ειναι ολοι οι 2.5 εχει καλος.Καποιον συγκεκριμενα να μου προτινεις εχεις?

Δημοσ.
εννοω ποιον σκληρο δισκο θα μου πρτοτινες?επειδη εχω την προηγουμενη σειρα του macbook pro και οχι την τελευταια,γι αυτο ρωτησα.Εχω αλαξει και εγω την μνημη του mac.Απλα επειδη θελω να βαλω εναν 500gb στα 7200 δεν ξερω ποιος θα ηταν συμβατος με το λαπτοπ μου.Αν ειναι ολοι οι 2.5 εχει καλος.Καποιον συγκεκριμενα να μου προτινεις εχεις?

Εγώ εδώ και δύο ημέρες έχω βάλει τον WD Blue Scorpio 640 GB@5400 και είναι πολύ πιο γρήγορος από τον WD Blue Scorpio 500 GB@5400 που είχα πριν.... Θα οφείλεται στο γεγονός ότι θα έχει μεγαλύτερη πυκνότητα...

Ο πιο γρήγορος 500άρης αυτή την στιγμή είναι ο Seagate Momentus 7200.4@7200, σε αναμονή του καινούργιου Hitachi Travelstar 7k500@7200 που διαβάζω ότι θα είναι πολύ-πολύ γρήγορος....

Είναι όλοι στα 9,5 mm πάχος και δεν θα έχεις πρόβλημα εγκατάστασης στο MBP σου που απ' ότι κατάλαβα είναι το early 2008...

Δημοσ.

το ΜΒΡ μου ειναι το ασημενιο με το 45nm επεξεργαστη.Τον momentus ειχα βρει αλλα λες να περιμενω να βγει ο hitachi?

Δημοσ.

Από εσένα εξαρτάται αν θέλεις να περιμένεις ή όχι.... Ο Hitachi ίσως φτάσει σε κανένα δίμηνο... Από την άλλη ο Seagate είναι πολύ καλός, γρήγορος και δοκιμασμένος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...