ultraxmode Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Βγήκε το toolbox πάλι ?... Νομίζω πως υπήρχε πρόβλημα με αυτό. Έτσι δεν είναι ? Με τα Restore Points... Και ερχόμαστε στο εξής θέμα ... Καλύτερα να κρατήσουμε τους drivers της Microsoft ή να βάλουμε της Intel μαζί με το Intel Toolbox ?
N.I.C Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Το καινούριο είναι... MS (auto-pilot στο trim )
ultraxmode Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Α δεν το έφτιαξαν στο καινούργιο toolbox?... Μικροαπαλή τότεεεε..!!! (Σε Windows 7 πάντα έτσι?..για να μην μπερδεύονται κάποιοι που δεν το έχουν ψάξει ίσως..)
apoxa2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Στο toolbox το καινουργιο δουλευει αυτοματα το trim?Αμα βαλεις το toolbox πρεπει να μπει και στον controller και στον δισκο intel drivers λογικα..
ultraxmode Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Με το Intel Matrix Storage Manager αυτόματα μπαίνουν και οι drivers της Intel. (όσων αφορά τον Controller πάντα, ο δίσκος δεν έχει drivers ουσιαστικά..) αλλα ας μιλήσουν και οι πιό gurus..
apoxa2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Α τωρα καταλαβα το μονο που αλλαζει ειναι οι drivers του controller(ειτε intel ειτε ms)..Στο disk drives δηλαδη που δειχνει τους δισκους παντα της ms τους driver εχει(21-6-06)..Eγω λεω να το αφησω οπως εχει με τους drivers ms+αυτοματο trim..
ultraxmode Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Ναιιι , και εγώ αυτό θα κάνω... γιατι χειροκίνητα δε λέει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:58 ---------- Παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Ο 64GB SSD Falcon της G.Skill είναι γρήγορος? Επίσης υποστηρίζει TRIM ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:38 ---------- Anyone ????...
apoxa2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δεν τον ξερω καθολου τον δισκο..Κοιτα ενα review που βρηκα ωραιο μου φανηκε.. http://www.guru3d.com/article/gskill-ssd-solid-state-disk-64-gb-review/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.