nikosspeed Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα με την καρτα ηχου. πισω στην καρτα ηχου εχω 6 θηρες .η μια απο αυτες ειναι για ηχεια και οι αλλες ειναι για μικροφωνα και ακουστικα κτλ.εγω συνδεσα τα ηχεια στην εξοδο και δουλευει κανονικα και θελω να συνδεσω και τα ακουστικα σε μια αλλη.οταν τα συνδεω μου λεει οτι συνδεθηκε μια υποδοχη αλλα δεν παιζουν .να σας πω οτι οταν ειχα τα windows xp δουλευαν τα ακουστικα τωρα που εχω windows 7 δεν δουλευουν.ξερεται τι γινεται.ευχαριστω:cry:
nick#18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Σου λεει συνδεθηκαν αλλα μαλλον πρεπει να επιλεξεις τι θα κανει αυτη η τρυπα...αν θα ειναι εξοδος η εισοδος..
nikosspeed Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 και πως το ρυθμιζω?προσπαθησα αλλα δεν το βρηκα.μηπως κατι παιζει με το driver? τωρα πρεπει καθε φορα οταν θελω να ακουσω απο τα ακουστικα πρεπει να βγαλω τα ηχεια και να βαλω τα ακουστικα.ενας φιλος μου το ιδιο προβλημα ειχε οταν ειχε το ιδιο driver με εμενα τωρα που εχει αλλη μητρικη με αλλο driver δουλευει
nick#18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 οπως ειναι το control panel της καρτας ηχου, του βοηθητικου προγραμματος που εχει κανε 2πλο κλικ πανω στην εικονα της τρυπας που εβαλες τα ακουστικα και ρυθμησε το ως εξοδο...
nikosspeed Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 το εκανα αλλα δεν κανει τιποτα πατησα και δεξι κλικ και μου λεει (ρυθμισεις συσκευων ηχων)το παταω και δεν κανει τιποτα.μηπως να αλλαξω driver?λεει ομως οτι ειναι εξοδος.αν βαλω το ποντικι επανω μου λει εξοδος πισω ηχειου.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου .
nick#18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 δες μηπως υπαρχει καπιο update ετσι ωστε να γυρισουν οι ρυθμησεις στις αρχικες...
nikosspeed Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 κοιταξα και λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση.θα δω να το ξαναβαλω
Skylined Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 της θηρες θήρα = κυνήγι, θήραμα Δε γνώριζα ότι είχαν βγει κυνηγετικές κάρτες ήχου. Μέχρι τώρα ήξερα ότι είχαν κυνηγόσκυλα για αυτό το σκοπό
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 θήρα = κυνήγι, θήραμα Δε γνώριζα ότι είχαν βγει κυνηγετικές κάρτες ήχου. Μέχρι τώρα ήξερα ότι είχαν κυνηγόσκυλα για αυτό το σκοπό Άσ' το το παιδί ρε, είναι της γενιάς του MSN και του FaceBook..
Skylined Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Άσ' το το παιδί ρε, είναι της γενιάς του MSN και του FaceBook.. Ε όχι εντάξει, δεν έχω σκοπό να μειώσω κανένα εγωισμό, απλά λίγο να ευθυμίσουμε. Πάντως έτσι όπως τα λες είναι, όταν κάποτε έγραφα greeklish είχα ξεχάσει εντελώς την ορθογραφία.
nikosspeed Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου δεν ειμαι μαθητης του 20 ουτε του 15 ποτε δεν εγραφα με greeklish.απλος ρε φιλε εκανα ενα λαθος , ανθρωπινο . αν σε προσβαλα πες το μου . αλλα μην κανεις θεμα . και δεν ειμαι παιδι του facebook και του msn .μην σχολιαζεται οταν δεν ξερεται.αλλο ρωτησα και αλλο απαντησατε . αν γι αυτο το λογο ειναι το forum πεστε μου να ξερω.
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δε χρειάζεται ν' αρπάζεσαι, λίγο χαβαλέ κάναμε. Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις βρήκες;
nikosspeed Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Οχι . Αν έχετε καμία Ιδέα πέστε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.