echelongr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας έχω έναν εκτυπωτή HP PSC 1350 τον οποίο συνδεσα με το netbook μου το πρόβλημα είναι ότι η εγκατάσταση του εκτυπωτή δεν μπορεί να γίνει λόγω ενός σφάλματος σε κάποια αρχεία ( μου λέει ότι είναι αδύνατη ι προσπέλαση του αρχείου επειδή ήδη χρησιμοποιείτε από άλλη διεργασία ) τι μπορώ να κάνω για να εγκαταστήσω τον εκτυπωτή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gk13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Restart και ξαναδοκίμασε ή κατέβασε ξανά τους drivers και κάνε χειροκίνητη εγκατάσταση απο τον νέο φάκελο. Αλλιώς βρες το αρχείο με του drivers και δες τι τους χρεισιμοποιεί (το unlocker νομίζω το κάνει αυτό) και κανόνησε τι θα κάνεις. ($)Vista έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
echelongr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 τελικά το έλυσα το πρόβλημα έφταιγε το antivirus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimaf Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 τελικά το έλυσα το πρόβλημα έφταιγε το antivirus Έχω τον CANON PIXMA 5200R και σταμάτησε να τυπώνει. Συγκεκριμένα αναβοσβήνουν σαν τρελλά τα λαμπάκια του. Καμμία ιδέα? Ποιά η γνώμη σας για τον EPSON STYLUS PHOTO P50 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.