GreenSt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει σε αυτήν την κατηγορία ας το μεταφέρουν οι υπεύθυνοι. Εχω λογαριασμό στο papaki.gr για διάφορα domains. Πλήρωσα για 2 domain μέσω web banking της Alpha Bank. Η πληρωμή έγινε την ημέρα της παραγγελίας (συγκεκριμένα την προηγούμενη παρασκευή 11/12). Σήμερα που χρειάστηκε να εργαστώ στο συγκεκριμένο domain μου ζήτησε επιβεβαίωση της πληρωμής που έχω κάνει. Ακολούθησα τα βήματα που μου ζητούσαν και με ενημέρωσαν ότι η επιβεβαίωση έχει γίνει επιτυχώς. Μάλιστα απέστειλαν και e-mail στις 2:20 μμ για να με ενημερώσουν ότι όλα είναι οκ. Παρακάτω το email. From: Papaki.gr [mailto:[email protected]] Sent: Tuesday, December 15, 2009 2:19 PM To: Subject: Ενημέρωση κατάθεσης - Money transfer notification Αγαπητέ πελάτη,& Λάβαμε τα στοιχεία τα παρακάτω στοιχεία : Τράπεζα Κατάθεσης : Alpha Bank 200912110960278683 Πόσό Κατάθεσης : 40.46 Ημερομηνία Κατάθεσης :11/12/2009 Αιτιολογία Κατάθεσης : xxxxxx.gr / aaaaaa.gr Σας Ευχαριστουμε Μετά από λιγό (1ώρα πέρασε) λαμβάνω το παρακάτω email που μου ανακαλεί την χρήση των συγκεκριμένων domain λόγω ανεξόφλητου υπολοίπου From: "[email protected]" <[email protected]> To: Sent: Tue, December 15, 2009 3:39:29 PM Subject: Ανάκληση Αίτησης Εκχώρησης Ονόματος Χώρου [.gr]. Application For New [.gr] Domain Name Recalled. Ayto to email einai kwdikopoihmeno se UTF8 xarakthres. Ean to parakatw keimeno den emfanizetai swsta alla3te thn kwdikopoihsh toy email se UTF8. Παρακαλώ φυλάξτε το παρακάτω μήνυμα, περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την αίτησή σας. Η παρακάτω αίτηση εκχώρησης ονόματος χώρου [.gr] ανακλήθηκε από τον καταχωρητή [uSABLEWEB ΕΠΕ]. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον καταχωρητή USABLEWEB ΕΠΕ (url: http://www.papaki.gr, email: [email protected]). GR-Hostmaster Κοκκίνισα επίτηδες τις ημερομηνίες και τις ώρες αποστολής. Επικοινωνώ μέσω τηλεφώνου, το σηκώνει μια κοπελία στην εταιρεία, και της εξηγώ ότι όχι μόνο έχει εξοφληθεί το υπόλοιπο αλλά έχει σταλεί και επιβεβαίωση για αυτό από την ίδια την εταιρεία. Εκείνη μου απαντά ότι έπρεπε να έχω κάνει επιβεβαίωση εντός 48 ωρών (μεσολαβούσε ΣΚ) και ότι έπρεπε να στείλω email στο ινφο για το αίτημα μου. Με ενημέρωσε επίσης ότι δεν δικαιούμε επιστροφής χρημάτων και ότι έπρεπε να κάνω εκ νέου παραγγελία στο ΠΑΠΑΚΙ. Εχω στείλει την απόδειξη πληρωμής στο ινφο, έχω κάνει τα πάντα και τώρα που σας γράφω αυτό το μήνυμα το domain δεν λειτουργεί. Μακρία μάγκες από το παπάκι. Είναι ερασιτέχνες. Από την στιγμή που έχουν και αποδέχονται ως τρόπο πληρωμής το web banking θα έπρεπε να έχουν και τον μηχανισμό να ενημερώνεται άμεσα ο πελάτης τους. Στο κάτω κάτω της γραφής αυτοί άμεσα παίρνουν τα λεφτά μας. Δεν μπορώ να καταλάβω και ας μου το εξηγήσει όποιος μπορεί γιατί έχουν και αποδέχονται πληρωμές μέσω web banking αφού δεν μπορούν να δουν αν έχουν μπει τα λεφτά. Και γιατί θα πρέπει να ξαναπληρώσω και να ξανακάνω παραγγελία αφού τους έστειλα και την απόδειξη πληρωμής. Τι κακό είναι αυτό με τις ελληνικές εταιρείες όπου το λογιστήριο δεν μπορεί να συνενοηθεί με τα άλλα τμήματα και το αντίστροφο. Τους γράφεις στην αιτιολογία κατάθεσης για ποιό domain πληρώνεις και κανείς μα κανείς δεν ενημερώνει τον δίπλα του ότι πληρώθηκε. Και στην τελική ας μας ενημερώσουν Παρασκευή μην πληρώνεται περιμένουμε πως και πως να περάσει η ώρα για να πάμε για κάφε στην παραλία της Αλικαρνασσού. ΤΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ
GreenSt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 σε επικοινωνία που είχα με τον κο Δημήτρη Ανθουλάκη, μου πρότεινε μια νέα παραγγελία, και ξανά επιβεβαίωση της πληρωμής με την ημερομηνία της προηγούμενης κατάθεσης μέσω Web banking. Αν και χάθηκε το ένα από τα 2 domain (κατοχυρώθηκε από άλλον) τουλάχιστον δεν πήγαν όλα στον βρόντο.Problem Solved ας κλειδώσει το τόπικ
isay Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι μου λείπει, κάτι μου λείπει... Αφού λύθηκε το πρόβλημα πάλι καλα. Πάντως με τους χαρακτηρισμούς και μόνο ( ΤΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ) το papaki θα μπορούσε άνετα να σου στείλει ... δικηγόρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.