Προς το περιεχόμενο

Αύξηση εμβέλειας ασύρματου δικτύου σε netbook

pavloan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν βάλω αυτά τα δύο (καταρχήν συνδέονται??) :

1) TP-LINK TL-ANT2408C 8DBI 2.4GHZ INDOOR OMNI-DIRECTIONAL ANTENNA

2) TP-LINK TL-WN422G HIGH-POWER WIRELESS USB ADAPTER

.

Περιμενω να μου ερθει η παραγκελια απο αυτα που προανεφερες, θα σου πω τα αποτελεσματα συντομα. ana 3Dbi ειναι 2 φορες καλυτερο σημα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αν βάλω αυτά τα δύο (καταρχήν συνδέονται??) :

1) TP-LINK TL-ANT2408C 8DBI 2.4GHZ INDOOR OMNI-DIRECTIONAL ANTENNA

2) TP-LINK TL-WN422G HIGH-POWER WIRELESS USB ADAPTER

θα έχω μεγαλύτερη εμβέλεια. Το θέλω για ένα δίκτυο περίπου 150 μέτρα μακριά. Δεν έχει επμόδια. θα το πιάνω έστω και με δυο γραμμές?? Το χρειάζομαι γιατί αλλιώς θα πρέπει να τα δίνω σε ιντερνετ καφέ για να κάνω την πτυχιακή μου...

Ειρωνία, ακριβώς αυτά τα δύο έχω και γω :-) . Νομίζω πως χωρίς κανένα εμπόδιο θα μπορέσει να φτάσει στα 150 μέτρα. Μόνο που εγώ θέλω περισσότερα :lol:

Δημοσ.
για δειξε καμια

Υπαρχουν κατι τέτοια άλλα είναι παράνομα, μέχρι 0.1watt επιτρέπετε εντός ευρωπαϊκής ενώσεως. και είναι συμβατό με bACKtrack

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6ZTPL9Hx0sA]Backtrack[/ame]

για εκπαιδευτικό σκοπό πάντα.

Δημοσ.

Αν πάρεις ένα Access Point όπως λέει ο φίλος pavloan παραπάνω μπορείς μέσω της ενσύρματης κάρτας δικτύου να έχεις πρόσβαση ασύρματα εκεί που θες με πολύ καλύτερο σήμα απ ότι με ένα φλασάκι wireless (κάρτα με access point και access point με το δίκτυο που θες). Εκτός αυτού θα μπορείς και να το κάνεις και επαναλήπτη ώστε να ενισχύει το σήμα αν έχεις ήδη wireless φλασάκι. Αλλά δε σου συστήνω την TPLink. Έχω ένα access point τέτοιο και από τα ακριβά αλλά είναι μάπα από λειτουργικότητα :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...