@@sos@@ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Χρόνια πολλά σε όλους , εύχομαι η γέννηση του θεανθρώπου να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης σε όλους μας και το σωτήριο έτος 2010 να είναι ένα έτος ευτυχές ,γεμάτο υγεία και ευτυχία για όλους τους ανθρώπους του πλανήτη (...και αν υπάρχουν άνθρωποι και έξω από αυτόν ...ας φανερωθούν για να πάρουν και αυτοί τις ευχές τους.)
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θεωρώ τα Χριστούγεννα σαν μεγαλύτερη εορτή.Και θα έπρεπε να είναι. Ευχαριστώ πάντως και τους δυο που το επισημάνατε. Καλές γιορτές να έχετε . 15 Δεκέμβρη σήμερα.Σε 10 μέρες έχουμε την μεγαλύτερη εορτή του Χριστιανισμού - για 'μενα. Και σε 16 την αλλαγή του έτους. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν σε όλους μας . Και με το καλό να μας μπει το νέο έτος. fixed, τότε (και λίγο νωρίς πάντως για ευχές)
andreapaog328 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 χρόνια πολλά και απο μένα λοιπόν, καλή χρονιά, υγεία πάνω απο όλα και τα υπόλοιπα έρχονται...τα λέμε πάλι "του χρόνου".
mistral Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ θεωρώ τα Χριστούγεννα σαν μεγαλύτερη εορτή.Και θα έπρεπε να είναι. Ευχαριστώ πάντως και τους δυο που το επισημάνατε. Καλές γιορτές να έχετε . Όπως το αισθάνεσαι.. τι σου λέει η καρδιά σου. Αυτό έχει σημασία στη ζωή.. τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Εύχομαι και εγώ καλά Χριστούγεννα σε όσους είναι Χριστιανοί και κάθε καλό ευτυχία, χαρά, υγεία και αγάπη σε όλους και όλες σας! Και ο καινούριος χρόνος να ζεστάνει τις καρδιές όλων των ανθρώπων και να φέρει ανθρωπιά, αγάπη και ειρήνη σε όλον τον κόσμο.
peravrexei Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Χρόνια πολλά σε όλους και από μένα με υγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα έρχονται. Με αυτήν την κρίση σκέφτομαι να γιορτάσω τα Χριστούγεννα το Πάσχα με έναν σμπάρο δυο τριγώνια θα μου έρθει πιο φτηνά.
Pontiac 62 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα παιδιά του forum,και στα αγαπημένα τους πρόσωπα Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2010 με υγεία,αγάπη,ειρήνη:-):-)
Fidelio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Καλές γιορτές και πολλές ευχές, ειδικά στους Εμπενίζερ
karabouzouk... Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ νομίζω ότι αν δοκιμάσεις άλλο compiler θα δουλέψει....! Και έχεις ξεχάσει το #include<2010.h> ....!!!! Χρόνια πολλά..!
brs4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ειναι θεμα λιγων ωρων. το 2009 φευγει για παντα. μαζι και οι κακοτυχιες του. σ αυτο το θρεντ ας γραφουν οι ελπιδες για το νεο χρονο. καλη χρονια σε ολους!!!
Aztec Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 <?php echo "Xronia Polla se olous kai kala"; ?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.