Προς το περιεχόμενο

Καλές γιορτές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

15 Δεκέμβρη σήμερα.

Σε 10 μέρες έχουμε την μεγαλύτερη εορτή του Χριστιανισμού.

Και σε 16 την αλλαγή του έτους.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν σε όλους μας .

Και με το καλό να μας μπει το νέο έτος.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υγεία κι ό,τι άλλο ποθείτε.

Για το νέο έτος μου εύχομαι περισσότερο ύπνο και να ξεβαρεθώ να πα να πάρω ένα αμάξι επιτέλους.

Δημοσ.

Άντε και καλές αγορές. Και να σας πετύχει η γαλοπούλα στο ψήσιμο. Α, ξέχασα, μην ξεχάσετε να κάνετε πρωτοχρονιά στον Οικονομόπουλο.

Δημοσ.

Ο/Η/Το χρήστης Sellers την κάνει για ένα όμορφο και ρομαντικό ταυτόχρονα 15ήμερο παρέα με την Sellerina σε Πραγκουέ-Φρανκφούρτ-Παρίς. Ένα ταξίδι που πρώτα από όλα πρέπει να νικήσει τους φόβους του, οι οποίοι εκτός απο 3ωρη διάρκεια θα έχουν και ανταπόκριση στην Γενεύη. Φόβοι με άποψη.

Ας είναι...

Εύχεται μέσα απο την μίζερη καρδιά του (ο χρήστης) να περάσεται όλοι πολύ καλά στις γιορτές, εκτός απο όσους θα μαζευτούν στην Vip συγκέντρωση του Σαββάτου που χωρίς εμένα, @ρχ.iδ{α Vip θα είναι αλλά τέλος πάντων. Δεν πειράζει όμως, γιατι ο Θεσσαλονικιός θα ετοιμάσει super wow venue στον τόπο του με καλεσμένους τον afentiko7 και τον omnislash, (ότ)αν με το καλό γύρισει. 2 άτομα δηλαδή, μαζί με 'μένα.Οι υπόλοιποι πηγαίντε τώρα στο μούφα.

Ας είναι...

Θα ποστάρω φώτο όταν (αυτή η σιγουριά θα με φάει εμένα) με το καλό γυρίσω για να τις δείτε και να ζηλέψετε και να με φθονήσετε και να πάρω ενέργεια απο την κακία μου...

Καλέσε Εγιορτέσε...

Δημοσ.
15 Δεκέμβρη σήμερα.

Σε 10 μέρες έχουμε την μεγαλύτερη εορτή του Χριστιανισμού.

Και σε 16 την αλλαγή του έτους.

Έχω την εντύπωση ότι είναι το Πάσχα.

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ τα Χριστούγεννα σαν μεγαλύτερη εορτή.

Και θα έπρεπε να είναι.

Ευχαριστώ πάντως και τους δυο που το επισημάνατε.

Καλές γιορτές να έχετε :) .

Δημοσ.
Aπο θεολογικής άποψης, φυσικά και είναι το πάσχα πιο σημαντική γιορτή.

Από άποψη κονόμας όμως... Ο όγκος χρήματος που κινείται τα Χριστούγεννα δεν συγκρίνεται. Μόνο τα μαγαζιά που τα περιμένουν πως και πως για να δουλεύουν αν υπολογίσεις...

Ααααα, Καλές Γιορτές! Χρόνια Πολλά!

Δημοσ.
Mεγαλύτερη γιορτή του χριστιανισμού είπαν, όχι του Μαμμωνά.

Μεγάλες διαφορές που έχουν σου λέω...

Τέσπα κι οι δύο εβραικής προέλευσης είναι, κι έχουν ένα θεματάκι με τα χρήματα πάντως.Δείτε το σαν έθιμο μη το βλέπετε θρησκευτικά.Γιατί είναι περίοδος με δύο προσωπικότητες που μας παραμυθιάζαν από μικρά παιδιά και κάποιοι στο τέλος μας είπαν πως δεν υπήρχαν.:P

Δημοσ.

χρονια πολλα σε ολους και ευχομαι το 2010 να δωσει υγεια, χαρα, ευτυχια σε ολους και μυαλο στις γυναικες!

αφηστε κατω τις ομπρελες ρε κοριτσια!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις επεξηγήσεις σας.

Τα λόγια που έγραψα,τα έγραψα γιατί έτσι τα αισθάνθηκα.

Χαίρομαι που παρ'όλο που διαφωνείτε και δεν είστε καν πιστοί και δη Χριστιανοί,νιώσατε την επιθυμία να μπείτε σε ένα τοπικ που θεματολογία του έχει τις ευχές και να συνεισφέρετε σε αυτό με τον δικό σας τρόπο.

Υποθέτω ότι αυτόν τον τρόπο έχετε να εύχεστε και ανταποδίδω τις ευχές σας ξανά και σας εύχομαι καλές γιορτές,καλά Χριστούγεννα και με το καλό το νέο έτος :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...