nightmare7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εχω Wii Black ver 4.1E θα δουλεψει το χακ;
panbil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 αν το πας σε 4.2 και ακολουθησεις τον οδηγο θα εισαι οκ
Nektarios777 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά έχω και εγω την 4.2Ε αλλά δεν μου κάνει το χακ κολλαει το wii δοκιμασα όλα τα ενναλακτικά υπαρχει κατι σίγουρο για να δουλέψει μηπως κάνω κατι λάθος Ευχαριστώ Φίλε και εγώ ένα 4.2 έχω και το χακαρα με τον παραπάνω οδηγό καντο βήμα βήμα και μετά γράψε το iso σε DVD -R και τρεξτο με το neo gamma Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nektarios777 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά έχω και εγω την 4.2Ε αλλά δεν μου κάνει το χακ κολλαει το wii δοκιμασα όλα τα ενναλακτικά υπαρχει κατι σίγουρο για να δουλέψει μηπως κάνω κατι λάθος Ευχαριστώ Φίλε και εγώ ένα 4.2 έχω και το χακαρα με τον παραπάνω οδηγό καντο βήμα βήμα και μετά γράψε το iso σε DVD -R και τρεξτο με το neo gamma Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Α ξέχασα βγαλτο από το Ίντερνετ το wii αποσυνδεσε το Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Eχω παρει το black 4.1ε Θα συνδεθω και θα κανω αναβαθμιση σε 4.2 και μετα περναω τα αρχεια ? Δεν εχω εξωτερικο σκληρο μετα μπορω να γραψω τα games σε DVD και θα παιζουν?
panbil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 μαλλον οχι δεν θα παιζουν γιατι κατα πασα πιθανοτητα εχει το νεο drive που δεν παιζει αντιγραφα μονο απο σκληρο αλλα για σιγουρα πρεπει να τσεκαρεις και το σειριακο αριθμο να δεις τι drive εχει
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Οποτε τι κανω ? Παιρνω εξωτερικο δισκο ή κανει και ενα φλασακι ?
dinaki123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 mηπως μπορει καποιος να ξαναποσταρει το λινκ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:48 ---------- mηπως μπορει καποιος να ξαναποσταρει το λινκ ????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.