Προς το περιεχόμενο

how to hack wii 4.2 ???

Nektarios777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια εχω ενα wii 4.2 εκανα τη βλακεια και εκανα update ξερει καποιοσ πως να το κανω να παιζει αντεγραμμενα dvd

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ----------

πωσ να κανω το wii 4.2 να παιζει αντεγραμμενα dvd?????

Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά στο τέλος του οδηγού κάτι δεν παει καλά με τα wad manager μήπως υπάρχει κάποιος να το έχει δοκιμάσει ο ίδιος και να πέτυχε???

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

παιδιά μόλις πήρα το wii στα χέρια μου και θέλω να το χακάρο. Επειδή δεν μπορώ να βγάλω και πολύ άκρη απο το forum που κοίτξα θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου στείλει καποια link που θα μπορώ να κατεβάσω τα προγραματα τα οποια λινκ δουλεύουν τώρα και να μου πει αναλυτικα τι πρεπει να κανω. εχω την εκδοση 4.1 e ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.

Deus σε ευχαριστώ πολύ μετά από παρά πόλους οδηγούς είναι ο μοναδικός που πέτυχε να σε καλά και πάλι ευχαριστώ

Δημοσ.
Deus σε ευχαριστώ πολύ μετά από παρά πόλους οδηγούς είναι ο μοναδικός που πέτυχε να σε καλά και πάλι ευχαριστώ

happy gaming:-)

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζεις και καμία σελίδα για να κατεβαζω wii games σε rapidshare που έχω συνδρομή ;

Φίλε απαγορεύονται τέτοιες ερωτήσεις στο φόρουμ! Εδώ μόνο νόμιμα πράγματα ;)

Δημοσ.
οι καλύτερες οδηγίες που βρήκα είναι αυτές εδώ όλα δουλεύουν ρολόι... + το new super mario bros σε 4.2e

http://rapidshare.com/files/320669408/SoftM0D_WI_V4_._2_E_Howto.rar

πολυ καλος ο οδηγος επαιξε μια χαρα σε wii special edition με 4.1.Να ρωτησω μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση σε 4.2 χωρις προβλημα?

Δημοσ.
πολυ καλος ο οδηγος επαιξε μια χαρα σε wii special edition με 4.1.Να ρωτησω μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση σε 4.2 χωρις προβλημα?

ναι μπορείς άφοβα εγώ έκανα αναβάθμιση αρχικά σε 4.2e και μετά ακολούθησα την διαδικασία

Δημοσ.

Παιδιά έχω και εγω την 4.2Ε αλλά δεν μου κάνει το χακ κολλαει το wii δοκιμασα όλα τα ενναλακτικά υπαρχει κατι σίγουρο για να δουλέψει μηπως κάνω κατι λάθος

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...