Προς το περιεχόμενο

Παιδιά με την ASUS δεν βγάζω άκρη. Motherboard drivers P5B-V

farsaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας insomniacs και μη.

Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Έχω την motherboard ΑSUS P5B-V και ψάχνω τους drivers της. Έχω χάσει το cd και ψάχνω να βρω κάτι παρόμοιο στο internet. Όποιος έχει asus μητρική πρέπει να θυμάται ότι όταν βάζεις το cd για τους drivers έχει ένα προγραμματάκι, το asus-install-all που με αυτό εγκαθιστάς όλους τους drivers.

Δεν βρίσκω κάτι τέτοιο, αλλά βρίσκω εδώ http://support.asus.com/download/download.aspx όλα τα drivers ένα ένα.

Έστω ότι η ASUS θέλει να μας ζορίσει, έστω ότι τσατίζεται με τα άτομα που αγοράζουν προιόντα της, έστω ότι θέλει να χαλάσει τη φήμη της, εγώ τι πρέπει να κατεβάσω από όλα αυτά για να στήσω το pc μου επιτέλους;

Ευχαριστώ σας πολύ.

Υ.Γ. Για όποιον θέλει να βοηθήσει να βοηθήσω και εγώ λίγο: Στο link που έδωσα βάζουμε με τη σειρά:

product-->motherboard

series-->socket775

product-->p5b-v

Δημοσ.
τι λειτουργικό έχεις?

windows xp

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ----------

Δεν το γλιτωνω το μπλέκσιμο με το Akamai DLM δηλαδή.

Τι λαβύρινθος Παναγία μου!

Δημοσ.

Πιο εύκολα, από εδώ: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=S4cnacl00ybG4bJ7, στην καρτέλα Download.

Chipset, Audio, Graphics, LAN, RAID drivers χρειάζεται να κατεβάσεις. Και όχι απαραίτητα όλους πάντα: Αν έχεις π.χ. αγορασμένη κάποια έξτρα κάρτα (ήχου/γραφικών/δικτύου) που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις αντί της αντίστοιχης onboard συσκευής, τότε παραλείπεις την εγκατάσταση του αντίστοιχου driver.

Κλικ στα σκέτα "Global" links, αντί των "Global (DLM)", αν θέλεις να παρακάμψεις την απαίτηση εγκατάστασης του πρόσθετου Java plugin της Akamai.

Δημοσ.

λοιπον, κατεβάζεις

1) Chipset --> Version 9.1.1.1019 (Το πρώτο)

2) Audio --> Version V5.10.01.6240 (2o)

3) VGA --> Version V6.14.10.4719 (1o) (an exeis onboard)

4) LAN --> Version 8.56.1.3 (3o)

5) Utilies --> ASUS_Update_V70904.rar (10o)

6) Others --> ena exei mesa....

7) BIOS --> Version 1211 (1o)

ολα τα κατεβάζεις απο China (εκτος του οτι ειναι direct links, πανε και σφαίρα.... (κινέζοι....))

BIOS αν δεν εχεις ξανακάνει αναβάθμιση και δεν ξέρεις τι παίζει καλύτερα αγνόησέ το, γιατι θα πρέπει να ξανακάνεις κάποιες ρυθμίσεις μετά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...