foo_fighter Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας..εχω ενα προβλημα..Παω να ακουσω εναν σταθμο μεσω ιντερνετ πχ http://www.redfm.gr/ και δεν μου ανοιγει..Σε ορισμενους σταθμους συμβαινει αυτο.Σε κανα 5-6 που εχω δοκιμασει παιζουν κανονικα ολοι τους..Τι μπορει να φταει??thanks!!!
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως δεν έχεις εγκατεστημένο το κατάλληλο browser plugin; Π.χ. το site του redfm.gr χρειάζεται το Windows Media Player plugin. Άλλοι σταθμοί μπορεί να παίζουν μέσω κάποιου Flash player, οπότε χρειάζεται το Flash plugin (που υποθέτω είναι από τα πρώτα-πρώτα plugins που περνάει κάποιος στον browser του τη σήμερον ημέρα).
neos_kosmos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Οδηγίες για εγκατάσταση του plugin για το Windows Media Player plugin θα βρείς εδώ.. Στη σελίδα θα βρεις τρεία link, θα επιλέξεις ανάλογα με τον λειτουργικο που τρέχεις.. Αν και παλι δεν δουλεύει, πες μου..να ψάξω καλύτερα
foo_fighter Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 thanks παιδια για τις γρηγορες απαντησεις...Να στε καλα!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:21 ---------- εχω περασει το Windows Media Player plugin... αλλα παλι δεν μου παιζει στο redfm...μου γραφει connecting to media αλλα δεν παιζει μετα ενω γραφει πως ειναι ready...τι μπορω να κανω???
foo_fighter Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δοκιμασε το Radiosure δεν θελω καποιο προγραμμα για να ακουσω μουσικη..Θελω να ακουσω απο το site απευθειας.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.