nickvas19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ειναι εφικτο...να μπουν windows σε iphone?και αν ναι αξιζει?!και δευτερον...εχω ενα προβλημα δεν μπορω να εγκαταστησω το winulous...μου λεει posix:connection refused...και κατι τελευταιο...πχ σε κατι προγραμματα που αργει να κανει εγκατασταση απο το installous...υπαρχει τροπος να μην ειναι ανοιχτη η οθονη και να δουλευει backround...γιατι πρεπει να βγαλω το αυτοματο κλειδωμα...και με συνεπεια αν ειναι η οθονη ανοιχτη και σταθερη σε μια φαση...φοβαμαι μην καει κανενα pixel(μου εχει καει γι αυτο το λεω)...επισης να σημειωσω εχω 3.1.2 fireware
inSync Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ειναι εφικτο...να μπουν windows σε iphone?και αν ναι αξιζει?!και δευτερον...εχω ενα προβλημα δεν μπορω να εγκαταστησω το winulous...μου λεει posix:connection refused...και κατι τελευταιο...πχ σε κατι προγραμματα που αργει να κανει εγκατασταση απο το installous...υπαρχει τροπος να μην ειναι ανοιχτη η οθονη και να δουλευει backround...γιατι πρεπει να βγαλω το αυτοματο κλειδωμα...και με συνεπεια αν ειναι η οθονη ανοιχτη και σταθερη σε μια φαση...φοβαμαι μην καει κανενα pixel(μου εχει καει γι αυτο το λεω)...επισης να σημειωσω εχω 3.1.2 fireware WM σε iPhone ΔΕΝ μπαίνουν, το winulous καθώς και άλλα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο net είναι ψέυτικα (hoax) Για το θέμα της οθόνης βρες πιο γρήγορη γραμμή να κατεβάζεις με το installous
nickvas19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 πιο γρηγορη γραμμη?!εχω adsl 24mpb τι πιο γρηγορο?!
inSync Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 πιο γρηγορη γραμμη?!εχω adsl 24mpb τι πιο γρηγορο?! Και εγώ 24mbit έχω αλλά ποτέ δεν φτάνει να κλείνει η οθόνη και να σπάει το installousing... κατεβαίνουν και ινσταλάρουν στο άψε-σβήσε! Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα μήπως έχεις 3G και όχι 3GS? Το 3G μου καθυστερούσε λίγο περισσότερο στο installousing. Επίσης δεν ξέρω ποιον installous έχεις εγώ έχω βάλει το νέο install0us.
nickvas19 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εμενα μου αργει πολυ εχω το 3g...εχω κατεβασει blackrain...και εχω το installous που ζηταει να απαντησεις σε μια ερωτηση που λογικα ειναι το καινουργιο...αλλα γενικα αργει πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.