Προς το περιεχόμενο

Kράτηση απο το rentacar.gr

harry_fyt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι!

Εχει κανει ποτε κανεις κρατηση μεσω του http://www.rentacar.gr?

Eχω βρει καλες τιμες, αλλα θελει να προπληρωσεις με καρτα ενα ποσο (πιστωτικη ή χρεωστικη) και δεν μου δινει πληροφοριες για το ποιο γραφειο ενοικιασεων θα με εξυπηρετησει! Λιγο υποπτο δεν ειναι αυτο? :rolleyes:

Δημοσ.
Γεια σας φιλοι!

Εχει κανει ποτε κανεις κρατηση μεσω του http://www.rentacar.gr?

Eχω βρει καλες τιμες, αλλα θελει να προπληρωσεις με καρτα ενα ποσο (πιστωτικη ή χρεωστικη) και δεν μου δινει πληροφοριες για το ποιο γραφειο ενοικιασεων θα με εξυπηρετησει! Λιγο υποπτο δεν ειναι αυτο? :rolleyes:

Εχω επιχειρηση ενοικιασεως αυτοκινητων.Θα σου προτεινα να βρεις καποιο site τοπικης εταιρειας και οχι κάποιον μεσάζοντα...

Δημοσ.
γιατι δεν τους ρωτας?

Tελικα το ρισκαρα χθες βραδυ, αφου εψαξα στο ιντερνετ και δεν βρηκα κατι το υποπτο.

Σημερα μου απαντησαν οτι εγκριθηκε η κρατηση μου και μου κρατησαν απο την χρεωστικη μου καρτα 20 ευρω. Το πρακτωριο που θα με αναλαβει ειναι η Hertz στον Πειραια! :confused:

Δεν μπορω να καταλαβω ομως... Σιγουρα θα παιχτει καπου πουστιά.

Για να καταλαβεις εκλεισα κατηγορια D για 5 μερες με 133 ευρω και με τα ιδια στοιχεια απο το site της Hertz βγαινει 190 ευρω. :rolleyes:

Ελπιζω μονο να μην μου δωσουν κανενα i10 ή Matiz γτ θα τους παρει και θα τους σηκωσει. :devil:

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι να τους παρει και να τους σηκωσει?

Αναφεροταν καπου οτι θα σου δωσουν μεγαλυτερο αυτοκινητο?

Μια χαρα ειναι αυτα...

Δημοσ.
Γιατι να τους παρει και να τους σηκωσει?

Αναφεροταν καπου οτι θα σου δωσουν μεγαλυτερο αυτοκινητο?

Μια χαρα ειναι αυτα...

E και βεβαια αναφερεται στην κράτηση μου! :shifty:

Κατηγορία D. Δλδ, Focus ή Leon συμφωνα με το site της Hertz. :rolleyes:

Δημοσ.

Καλά έκανες και έκλεισες μέσα από πρακτορίο. Τίποτα δε θα συμβεί. Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι τα πρακτορία έχουν καλύτερες τιμές από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται. Και δε συζητάω καν για εταιρείες του στυλ ρεντακαρ κωλοπετινίτσας, οι οποίες πάντα βρίσκουν τρόπο να σου πιάσουν τον κώλο με 3 χέρια.

Και παράδειγμα, αρχές Νοεμβρίου 5 ημέρες Corsa στην Αθήνα από την Avis 60 ευρώ, κλεισμένο από το cheaptickets. Η ίδια η εταιρεία το έδινε με περίπου 180, αν δε με απατά η μνήμη μου. Να κλείνετε κατευθείαν από την εταιρεία αν έχετε εκπτωτικά κουπόνια, πχ από αεροπορικές.

Δημοσ.

αφου δεχτηκαν σαν πιστωτικη την χρεωστικη σου ΜΙΑ ΧΑΡΑ.(μηπως εχεις κανα 2χιλιαρο μεσα?)

οταν το γυρισεις κτλ κτλ.γραψε αν μπορεις αν πηγαν ολα οκ

@μιναροκεφτε καποιοι θα αρνηθουν,αλλοι θα σε βαλουν μονο με πιστωτικη+εξτρα ασφαλιση.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...