saxon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εχω εδω και πολύ καιρό τα XP και δεν γίνετε να τα αποχωριστώ λόγω κάποιων περιφερειακών/drivers κτλπ. Στο σύστημα υπάρχουν 2 δίσκοι από 500gb ο καθένας και θέλω να περάσω τα windows 7 στον δεύτερο δίσκο και στο dual boot να ξεκινάνε τα xp στο default. Τα xp είναι 32bit, τα 7 θα είναι 64βιτ, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με αυτό.. Βρήκα κάποιους οδηγούς εδώ για dual boot vista/7 κτλπ αλλά τίποτα συγκεκριμένο για xp/7 Αν υπάρχει κάποιος καλός οδηγός για σίγουρη και εύκολη εγκατάσταση η αν κάποιος μου πει τα βήματα και τι πρέπει να προσέξω να μην έχουμε κανένα "μπέρδεμα"... (το σημαντικό είναι να μείνουν τα xp άθικτα)
markelos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εγκαθιστάς τα 7 κανονικά στο 2ο δίσκο και θα σου βρει ο bootloader αυτόματα τα ΧΡ. H καταχώρηση αντί για ΧΡ θα σου γράφει κάτι σαν "previous version of windows". Αν θες τώρα να είναι σαν πρώτη επιλογή τα ΧΡ, καθώς και να τους δώσεις εσύ ένα όνομα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το EasyBCD. Για να δεις πως περίπου χρησιμοποιείται αυτό το πρόγραμμα δες εδώ Οδηγός: Dual Boot Vista-XP (με τα Vista εγκατεστημένα πρώτα). Επίσης μια αναζήτηση να κάνεις στο google σου βγάζει πολλά αποτελέσματα. Ενδεικτικά How to dual boot Windows XP and Windows 7 (XP installed first)
saxon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Thanks. Ολα πήγαν καλά και ήταν πιο απλά αφού είχα έτοιμο δίσκο για τα win7 και δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ με partitions κτλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.