Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οχι,δεν έβαλα νερό,το έβαλα κανονικά,αλλά δυστυχώς εμφανίζει αυτό το φαινόμενο.. :-(

Στο πρωτο antiglare της more-thing που ειχα βαλει , μου το ειχε κανει αυτο.(ειχα χρησιμοποιησει βεβαια και λιγο νερο για να το εφαρμοσω-καθαρισω)

Και παλι βεβαια, το προτιμουσα απο οτι ενα κανονικο protector(ή χωρις καν protector), λογω της πολυ καλυτερης υφης, που γλυστραγε το δακτυλο και που δεν καθρεπτιζε και μπορουσα να δω την οθονη καλυτερο κοντρα στον ηλιο.

Δημοσ.
Για ποιό λόγο βάζει κάποιος νερό κατα την τοποθέτηση? Δεν το ήξερα, έχω βάλει δεκάδες χωρίς χρήση νερού.

Για 2 λογους (και οι 2 λαθος):

α)απο συνηθεια απο αλλα shield, πχ invisible της zagg που πρεπει να ειναι βρεγμενες(το γραφουν και στις οδηγιες) για να κολλησουν καλα. (η zagg μαλιστα σου δινει και ειδικο υγρο)

β)γιατι δυστυχως πριν βαλω την antiglare μου σκονιστηκε και επρεπε να την καθαρισω.

Δημοσ.

Ok, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Ανυπομονώ πολύ για τη μεμβράνη πάντως. Είμαι πάνω απο 2 μήνες με τη Luster Mirror Screen που είναι καταπληκτική αλλά ως mirror είναι και πολύ κουραστική, ειδικά υπό το φώς του ήλιου μετά βίας βλέπεις..

Δημοσ.
Στο πρωτο antiglare της more-thing που ειχα βαλει , μου το ειχε κανει αυτο.(ειχα χρησιμοποιησει βεβαια και λιγο νερο για να το εφαρμοσω-καθαρισω)

Και παλι βεβαια, το προτιμουσα απο οτι ενα κανονικο protector(ή χωρις καν protector), λογω της πολυ καλυτερης υφης, που γλυστραγε το δακτυλο και που δεν καθρεπτιζε και μπορουσα να δω την οθονη καλυτερο κοντρα στον ηλιο.

Οπότε μάλλον έχει να κάνει με την ποιότητα του protector,γιατί παρά ταύτα έχει πολύ καλύτερη αίσθηση από ένα απλό protector αλλά αυτό που κάνει με την οθόνη είναι εκνευριστικό.

Ξέρετε κανά καλό antiglare που να μην κοστίζει μια περιουσία; :-)

Δημοσ.
Για ποιό λόγο βάζει κάποιος νερό κατα την τοποθέτηση? Δεν το ήξερα, έχω βάλει δεκάδες χωρίς χρήση νερού.

Στην bodyguardz που πήρα εγώ είχε μαζί ειδικό υγρό (made of water and baby shampoo) που βάζεις για να μπορέσεις να την τοποθετήσεις σωστά σε περίπτωση που την βάλεις λάθος/στραβά. :-) Γενικά γίνεται καλύτερη τοποθέτηση με το υγρό τουλάχιστον εμένα με βολεύει, την βάζω πιο εύκολα :P.

Δημοσ.

παιδιά λέω να χτυπήσω αυτή, την έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις? στο youtube την εκθειάζουν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο "γραπώνει" γερά το κινητό.. μην καταντήσει να κολυμπάει μέσα στη θήκη το iphone μετά από κάνα 2μηνο...

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=6F3406DC4B2F9B44B3DC0C289400DF2A&pa=6C1BDF885DEECC4BAFC3A014BFB20F06

Δημοσ.
παιδιά λέω να χτυπήσω αυτή, την έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις? στο youtube την εκθειάζουν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο "γραπώνει" γερά το κινητό.. μην καταντήσει να κολυμπάει μέσα στη θήκη το iphone μετά από κάνα 2μηνο...

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=6F3406DC4B2F9B44B3DC0C289400DF2A&pa=6C1BDF885DEECC4BAFC3A014BFB20F06

Με κλειστά τα μάτια την παίρνεις. ;) Την έχει φίλος και την έχω δεί, πάρα πολύ καλή.

Δημοσ.
Με κλειστά τα μάτια την παίρνεις. ;) Την έχει φίλος και την έχω δεί, πάρα πολύ καλή.

τέλεια.. παιδιά παλιά είχα ποστάρει για μια ifrogz clear που είχα πάρει, ότι ήταν καλή .. τελικά μετά από 2μήνες χρήση σαραβάλιασε εντελώς, δίκαιο είχατε.. έσπασε το ένα δοντάκι που συνδέει τα 2 κομμάτια και γέμισε κ γρατζουνιές από πίσω , μιλάμε για θολούρα από γρατζουνιές.. :-( κ έκανε κ 17ευρά.. στην αρχή δε λέω μ άρεσε..αλλά πολύ ευαίσθητη ρε παιδί μου.. πάμε για Μ !!

post-78787-129063067074_thumb.jpg

post-78787-129063067089_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα από ebay αυτή την θήκη http://www.more-thing.com/ultra-slim-silicone-case-for-iphone3g.html και ήθελα να ρωτήσω αν την έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις. Την πήρα σε μαύρο χρώμα. Σκέφτομαι να πάρω και αυτή http://www.more-thing.com/3-d-series.html. Εντυπώσεις; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Την ultra slim την είχα πάρει για την κοπέλα μου σε μοβ χρώμα, αφήνει ωραία αίσθηση στο χέρι και είναι ότι λέει και το όνομα της ultra slim, τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει ασφαλή τρόπο για να βάλω την more things antiglare χωρίς φυσαλίδες ας μου πει για να μην χαραμίσω δεύτερη με το βάλε βγάλε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα την Ultra Slim Green μαζί με την Anti-Glare screen protector της More-Thing. Για άλλη μια φορά καταπληκτική όσον αφορά την εξυπηρέτηση και το προϊόν. Εύγε :P Θα συνεχίσω να τους τιμάω.

Ορίστε αυτά που παρέλαβα:

post-38816-129063069366_thumb.jpg post-38816-129063069399_thumb.jpg

Εδώ το iPhone με τη Luster Mirror Screen:

post-38816-12906306941_thumb.jpg

Εδώ το iPhone "γυμνό":

post-38816-129063069422_thumb.jpg

Και εδώ με την Anti-Glare:

post-38816-129063069433_thumb.jpg

Έκανα τραγικό λάθος στην τοποθέτηση, πηγαίνοντας να αφαιρέσω το πάνω κάλυμμα της μεμβράνης μετά απο μια τέλεια τοποθέτηση, βγάζω και την ίδια τη μεμβράνη χωρίς να το καταλάβω και αυτό ήταν..μετά έπιασε σκόνη και άντε καθάρισέ τη. Προσοχή λοιπόν. Παρ' ολ' αυτά, η μεμβράνη έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αίσθηση στο χέρι, ενώ φαίνεται να μειώνει και δραματικά τις αντανακλάσεις. Φαίνεται κ στη foto άλλωστε. Αν δεν καταφέρω να στρώσω τις φουσκάλες, θα την ξανα αγοράσω στο μέλλον, αξίζει τα λεφτά της. Είχε ειπωθεί και κάτι για "νερά" που κάνει σε άσπρο φόντο η μεμβράνη, το κάνει κ σε μένα. Σαν να πιξελιάζει.. ίσως να φταίει το λάθος που έκανα βέβαια. Δεν με ενοχλεί πάντως.

Εδώ η θήκη μαζί με τη μεμβράνη:

post-38816-129063069443_thumb.jpg post-38816-129063069454_thumb.jpg post-38816-129063069466_thumb.jpg

Το κόστος συνολικά μαζί με τα μεταφορικά είναι 25€. ;)

Έχω και ερώτηση. Η mirror που έβγαλα είναι σχεδόν άθικτη. Θα μπορέσω να τη βάλω σε άλλο κινητό? Το μόνο πρόβλημα είναι η σκόνες που έχει τώρα στην επιφάνεια που κολλάει στο iPhone. Με νερό θα γίνει δουλειά? Αν γίνετε, ίσως διορθώσω έτσι και το λάθος που έκανα με την Anti-Glare. Πείτε καμια ιδέα.. :P

Επεξ/σία από giorgos_k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...