Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

You do that ;) Το έχουν αναγάγει σε επιστήμη βλέπω το θέμα με τις μεμβράνες iphone οι κατασκευαστές! Σε καλό να μας βγεί, μην φτάσουμε να τις πληρώνουμε πιο ακριβά απο θήκες(ακριβές :lol:)..

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γενικοτερα, η more thing εχει εξαιρετικα προιοντα..

Εγω εχω παρει screen protector απο αυτους με matte-antiglare "επικαλυψη" και εχει τελεια υφη, ειναι εξαιρετικα λεπτο και σχεδον δεν φαινεται οτι υπαρχει, το δακτυλο πραγματικα γλυστραει και δεν μαζευει καθολου ευκολα δακτυλιες.

Οσοι το βλεπουν ,απορουν γιατι πεταξαν τα λεφτα τους στο υποτιθεμενο κορυφαιο invisible shield απο την zagg. (το οποιο ειχα κ εγω και δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος)

Ειναι αυτο:

http://www.more-thing.com/anti-glare-screen-protector-iphone-3g.html

και το πηρα απο εδω:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260487713640&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Δεν υπάρχει πρόβλημα στο ότι πάνω στην οθόνη αφής του iphone κολλάς screen protector ? Ρωτάω από άποψη μην έχει αργότερα προβλήματα στην απόκριση αφής η οθόνη του

Δημοσ.
Δεν υπάρχει πρόβλημα στο ότι πάνω στην οθόνη αφής του iphone κολλάς screen protector ? Ρωτάω από άποψη μην έχει αργότερα προβλήματα στην απόκριση αφής η οθόνη του

Οχι , κανενα!

Αλλωστε και το digitizer(δηλαδη το hardware πυο καταλαβαινει την αφη) ειναι κατω απο το γυαλι της οθονης που ακουμπαμε με τα δακτυλα μας. Δεν ακουμπαμε δηλαδη κατευθειαν το digitizer, ετσι κι αλλιως.

Μαλσιτα , με το συγκεκριμενο screen protector, μπορω να πω οτι βελτιωθηκε το touch, λογω οτι ειναι ματ και το δακτυλο γλυστραει πολυ πιο ευκολα.

Δημοσ.

Πρέπει να το τιμήσω αυτό το matte protector, χωριάτικη κοντεύει να γίνει το τηλέφωνο από τις δαχτυλιές. Το καθαρίζω και μετά από 1-2 χρήσεις είναι πάλι χάλια.

Δημοσ.
Πρέπει να το τιμήσω αυτό το matte protector, χωριάτικη κοντεύει να γίνει το τηλέφωνο από τις δαχτυλιές. Το καθαρίζω και μετά από 1-2 χρήσεις είναι πάλι χάλια.

Αν σε ενοχλουν οι δακτυλιες, χτυπα το με κλειστα ματια!!

Χωρια οτι θα ενθουσιαστεις και με την υφη του που το δακτυλο γλυστραει πανευκολα.

Δημοσ.

Μάλλον θα το πάρω και εγώ. Mirron protector και απλό screen protector δεν με ενθουσίασαν. Το antiglare πιστεύω είναι καλή περίπτωση ;)

Δημοσ.

Ισως το κορυφαιο screen protector στην αγορα! Το πηρα κι εγω μαζι με τις θηκες της More και τωρα δεν αλλαζω με τιποτα! Αλλωστε εχω ξαναγραψει οτι η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι αξιοπιστη και ποιοτικη σε ολα της! Εχω παρει διαφορα, οπως θηκες για blackberry και htc magic και διαφορες θηκες iphone!!! Γενικα δεν ψωνιζω απο αλλου πια!Ειναι πολυ ωραιοι οι τυποι. Ισως θα επρεπε να οργανωθουμε σαν φορουμ και να κανουμε και group buy για καλυτερες τιμες! Ειναι κατι που κανω εδω και καιρο και για αξεσουαρ της μηχανης μου.

Και οσο αναφορα το screen protector της Zagg μακρια παιδια! Οποιος θελει να παρει απο εκει κατι μονο την πισω προστασια. Το μπροστα ειναι σαν ζελατινα, σαν αυτο που εχουν οι συσκευες οταν τις αγοραζεις. Δεν αξιζει μια!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω ένα μαύρο iPhone 32gb και ψάχνω back cover ασπρο με το μηλαρακι και να γράφει 32 gb,δλδ θέλω να το κάνω άσπρο το κινητό όπως θα ήταν ένα άσπρο iPhone,να κουμποσει δλδ πάνω στο μαύρο καπάκι του iPhone μου,ένα ίδιο άσπρο..που παίζει να βρω ένα τέτοιο;είχα δει που είχε ένας ένα τέτοιο μαύρο καπάκι,καμία ιδέα;

Δημοσ.

Εννοεις χωρις τρυπα πισω,να εχει δικο του μηλαρακι και να γραφει 32gb;Η shield του πλαισιου/eshop δεν σε βολευει;Ειναι λευκη,κουμπωτη αλλα δεν λεει 16 ή 32!

Δημοσ.

Παρήγγειλα μόλις την Ultra Slim της More Thing σε πράσσινο αυτή τη φορά, μαζί με την Antiglare μεμβράνη. Περιμένω με ανυπομονησία, ειδικά για τη μεμβράνη που ειπώθηκαν τα καλύτερα εδώ. Θα ενημερώσω μόλις έρθουν! ;)

Δημοσ.

Παιδιά,χτες μου'ρθε ένα σετ antiglare screen protectors που είχα πάρει από ebay αλλά ενώ είναι άψογα με την ματ υφή τους,μου χαλάνε την οθόνη δηλ.όταν πίσω το φόντο είναι άσπρο δείχνει σαν πιξελιασμένη κατά κάποιο τρόπο.

Είναι γενικά τα antiglare έτσι ή επειδή είναι από ebay(=no name) ?

Δημοσ.
Παιδιά,χτες μου'ρθε ένα σετ antiglare screen protectors που είχα πάρει από ebay αλλά ενώ είναι άψογα με την ματ υφή τους,μου χαλάνε την οθόνη δηλ.όταν πίσω το φόντο είναι άσπρο δείχνει σαν πιξελιασμένη κατά κάποιο τρόπο.

Είναι γενικά τα antiglare έτσι ή επειδή είναι από ebay(=no name) ?

Εβαλες νερο?

Δημοσ.
Τι εννοείς;Στα protectors?

Για να εφαρμοσεις το protector.

Εχω δει antiglare protector(οχι noname,αυτο της more-thing) που το κανει αυτο , αν βαλεις νερο για να το εφαρμοσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...