Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αλήθεια έιναι οτι ενώ μου αρέσει αισθητικά το κουμπί και η διχρωμία, είναι σκληρό στο να το πιέσεις. Δν μου πέρασε απτο μυαλό οτι μπορεί να βγαίνει, θα την χαλάσω την επόμενη φορά που θα την πιάσω στα χέρια μου γιατί τώρα είμαι μακριά :-D

τελικα το κουμπι εχει στρωσει καθολου ή ακομα σε ψιλοδευσκολευει?

(ωραιο χρωμα!)

Πηρα στις γιορτες μια solo fx πρασινη, ωραια θηκουλα

iskin-solo-fx_1.jpg

Αν εχετε ομως μαυρο τηλεφωνο θα πρεπει να ξερετε πως η θήκη έχει μερική διαφάνεια, οποτε το χρωμα ψιλοφαινεται & δεν ειναι οπως στις φωτογραφιες.

Η Colors ελεγα να ναι η τριτη μου(μετα τις CapsuleRebel & solofx) σε κανα μηνα :-D αλλα αν "εχει θεμα" το κουμπι, θα μου σπασει τα νευρα οποτε και θα παω σε revo

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς το κορίτσι χρησιμοποιεί τη moshi το τελευταίο διάστημα, παραμελόντας την colors. Οπότε δεν μπορώ να σου πώ με σιγουριά αν μαλάκωσε καθόλου. Αυτές(http://www.more-thing.com/ultra-slim-silicone-case-for-iphone3g.html) δεν σου αρέσουν? Την έχω σε cloudy απόχρωση ήδη, και πάω για το πρασσινάκι αυτές τις μέρες..

Δημοσ.

Αν οι ενδοιασμοί σου αφορούν τη more σαν εταιρία, όπως είδες και απο άλλους εδώ είναι χαρτί στην εξυπηρέτηση. Αν πάλι φοβάσαι τις συναλλαγές μέσω intenrnet, βγάλε μια χρεωστική σε οποιαδήποτε τράπεζα και χρησιμοποίησέ τη αλύπητα! Μόνο κερδισμένη θα βγείς at the end of the day ;)

Δημοσ.

Εννοείται θήκες μόνο από νετ,και πιο οικονομικά και μεγαλύτερη ποικιλία (ΟΚ λίγο σαν διαφήμιση ακούστηκε αυτό :-D )

Δημοσ.

Γενικά με το ιντερνετ(oχι μόνο για την ασφάλεια των συναλλαγών) .Το χα πάρει απόφαση πριν καιρό να πάω στην Πειραιως να βγάλω μια προπληρωμένη, τελικά εκείνη τη μέρα δεν μπόρεσα και μετά το άφησα.

Απλά ώρες ώρες σκέφτομαι ότι στην εποχή μας είναι βλακεία(για να μη το πω αλλιως), νέος άνθρωπος να μη κάνω αγορές μέσω net(για πράγματα που με ενδιαφέρουν βεβαια):o

@Nomikaria οντως εδώ η ποικιλία είναι πολύ μικρή :mad:

Δημοσ.

Ακριβώς!Κι εγώ έτσι διαστακτική ήμουν για τις αγορές μέσω νετ αλλά με μια prepaid δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα,όσα βάζεις τόσα ξοδεύεις.

Από τότε έχω αγοράσει πάρα πολλά πράγματα μέσω νετ σε πολύ καλύτερες τιμές απ'ότι εδώ,κι ειδικά όσον αφορά το iPhone ρίξε μια ματιά σε ebay για να δεις ποικιλία και τιμές σε θήκες,back cases κλπ.

Μια απόφαση είναι :-D

Δημοσ.
Σημειώστε οτι στο Public Συντάγματος και fnac Μοναστηράκι έχουν πολύ καλή ποικιλία σε θήκες και αξεσουάρ. Και στα δύο βρήκα σχεδόν όλη τη γκάμα χρωμάτων http://www.switcheasy.com/products/Colors/Colors.php#, και πληθώρα άλλων θηκών!

Πάντως εγώ που πήγα χθες στη fnac στο Μοναστηράκι, βρήκα γύρω στις 15 θήκες που ήταν όλες για το 3g/s. Για το 2g ούτε λόγος.

Δημοσ.
Πάντως εγώ που πήγα χθες στη fnac στο Μοναστηράκι, βρήκα γύρω στις 15 θήκες που ήταν όλες για το 3g/s. Για το 2g ούτε λόγος.

Λογικό για κάτι που δεν δεν πουλιέται πλέον πουθενά στον κόσμο και που πότε δεν ήρθε στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Σημειώστε οτι στο Public Συντάγματος και fnac Μοναστηράκι έχουν πολύ καλή ποικιλία σε θήκες και αξεσουάρ. Και στα δύο βρήκα σχεδόν όλη τη γκάμα χρωμάτων http://www.switcheasy.com/products/Colors/Colors.php#, και πληθώρα άλλων θηκών!

Θα πεταχτώ μία βολτίτσα.

Εγώ αγόρασα από apple store στην Αμερική όπου σημειωτέον δεν είχε καθόλου μεγάλη ποικιλία τη συγκεκριμένη θηκούλα http://www.goincase.com/products/detail/CL59161/1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά τώρα είδα και αυτές παραπάνω που καλύπτουν και την υποδοχή των ακουστικών για να γλυτώνεις σκόνη, όπως επίσης και την υποδοχή φόρτισης και ψήθηκα, θα πάω να τους ρίξω μία ματιά από βδομάδα. :-)

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις προστατευτικό οθόνης με το σκεπτικό τι υλικό θα έχει το εσωτερικό της θήκης όπου ακουμπάει η οθόνη του κινητού. Απλά το δίνουν. Με άλλες θήκες δίνουν και τα 3 ήδη προστατευτικού οθόνης ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...