Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω και εγω..

CIMG0187.jpg

Ηταν η πρωτη θηκη που απεκτισα και η ποιο μισιτη..Μισιτη γιατι απεχθανομαι τις σιλικονατες θηκες γιατι κολανε στην τσεπη μου..οπως επισης και τις glossy..ειμαι λιγο περιεργος ναι ισχυει :P...και τελικως αγοραζω μονο πλαστικες θηκες..Η τιμη της ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στα 20 ευρω απο το Πλαισιο..

CIMG0189.jpg

iPhone-3G-3GS-Gambling-1.jpg

Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω την πρωτη..και απο μερα σε μερα περιμενω την δευτερη...Ειναι και οι δυο απο Ebay η πρωτη κοστιζει 5 ευρω και η δευτερη 3!!Η αφη της πρωτης ειναι φανταστικη γιαυτο και την εχω βολευτει κιολας...Ναι ναι ξερω καποιοι θα τις χαρακτηρισουν υπερβολικες και ''καγκουρικες'' :lol::lol: εγω τις γουσταρω ομως!!:devil::devil:

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Χαιρετω και εγω..

CIMG0187.jpg

Ηταν η πρωτη θηκη που απεκτισα και η ποιο μισιτη..Μισιτη γιατι απεχθανομαι τις σιλικονατες θηκες γιατι κολανε στην τσεπη μου..οπως επισης και τις glossy..ειμαι λιγο περιεργος ναι ισχυει :P...και τελικως αγοραζω μονο πλαστικες θηκες..Η τιμη της ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στα 20 ευρω απο το Πλαισιο..

CIMG0189.jpg

iPhone-3G-3GS-Gambling-1.jpg

Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω την πρωτη..και απο μερα σε μερα περιμενω την δευτερη...Ειναι και οι δυο απο Ebay η πρωτη κοστιζει 5 ευρω και η δευτερη 3!!Η αφη της πρωτης ειναι φανταστικη γιαυτο και την εχω βολευτει κιολας...Ναι ναι ξερω καποιοι θα τις χαρακτηρισουν υπερβολικες και ''καγκουρικες'' :lol::lol: εγω τις γουσταρω ομως!!:devil::devil:

Απιστευτες θηκες!!!Ed Hardy!!!!!Ολα τα λεφτα!!!!Η τιμη που τις βρηκες δε' date=' εντελως απιστευτη!!!Στο e-shop τις εχει 29.90€!!!!!!!!Τετοια εκμεταλλευση...τι να πω! Παντως εχει και καποιες ονοματη "Shield", που αξιζουνε. Εγω πηρα την clear και λεει πολλα. Και ας πουμε λογικη τιμη σε σχεση με τις moshi.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Επεξ/σία από tfd1978
Δημοσ.
Εχω πάρει την ίδια μ'αυτήν την clear (άλλη μάρκα) από Πλαίσιο 7 ευρώ.

Λίγο κλέφτες το e-shop..

Ουτε καν συγκρηνοντε σε μεγεθος/ποιοτητα/εμφανιση...για τσεκαρε εδω για να καταλαβεις τι εννοω. Ειναι σαν της moshi, κουμπωτη. Οχι να το καλυπτει ολο, σαν αυτες που ειναι για nokia κλπ....οχι οτι διαφωνω στο θεμα κλεψιας!

Δημοσ.
Ναι,και στα fnac ρεσιτάλ ακρίβειας...2 screen protectors 7 ευρώ(ΕΛΕΟΣ!) όταν στο ebay τη δίνουν τζάμπα με κάθε θήκη σχεδόν..

Μια ένσταση εδώ, δεν είναι όλα τα screen protectors ίδια (δε παίρνω το μέρος του fnac, δε ξέρω τι μάρκες πουλάει) για παράδειγμα αυτές εδώ που περιμένω κοστίζουν $12 χωρίς μεταφορικά, αλλά το αξίζουν γιατί η αφή είναι καλύτερη και από το σκέτο γυαλί του iPhone κι επιπλέον δε κάνουν δαχτυλιές. Καμία σχέση προφανώς με τις ελεεινές π@π@ριές που έχουν μέσα οι εκάστοτε θήκες.

Δημοσ.

Σ'αυτό έχεις δίκιο,διαφέρουν οι ποιότητες αλλά ΟΚ ένα screen protector θέλω,τα 7 ευρώ είναι πολύ υψηλή τιμή,για μένα τουλάχιστον..

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με τον φιλο για τα screen protectors!Στο moderntalking.gr εχει τετοια screen protectors,και για το 2G και για το 3G(S). Ουτε δακτυλιες και με μια υφη ματ που δεν κολλαει το δακτυλο επανω ακομα και ιδρωμενο να ειναι!!!Αξιζει τα λεφτα σιγουρα.Η εταιρεια ειναι Proporta και τις δινει με 9€ την μια.Ψιστεψε με ομως ειναι απιστευτες.Εγω αλλαζω μια καθε εξη μηνες περιπου λογω κολληματος!Αλλιως δεν παθαινουν τιποτα!

Δημοσ.

Πολυ ομορφες θηκες. Ομως στο σαϊτ της εταιρειας τα reviews των αγοραστων δεν ειναι και τοσο ενθουσιωδη.

Ομως.. πολυ ομορφες θηκες.

Δημοσ.
Απιστευτες θηκες!!!Ed Hardy!!!!!Ολα τα λεφτα!!!!Η τιμη που τις βρηκες δε, εντελως απιστευτη!!!Στο e-shop τις εχει 29.90€!!!!!!!!Τετοια εκμεταλλευση...τι να πω! Παντως εχει και καποιες ονοματη "Shield", που αξιζουνε. Εγω πηρα την clear και λεει πολλα. Και ας πουμε λογικη τιμη σε σχεση με τις moshi.

Για την ακριβεια ειναι wannabe Εd-Hardy..:-D:-D Γι' αυτο δικαιολογειται και η τιμη τους..Οι αυθεντικες ειναι οντως πανακριβες...αλλα απο μερια ποιοτητας αμφιβαλω αν θα εχουν μεγαλες διαφορες απο αυτες που εχω εγω lol :lol:

Btw οι shield ειναι πολυ ομορφες,..Αυτη τη στιγμη βρισκομαι ενα βημα πριν αγορασω αυτην http://www.ideal-case.com/iphone-3g/stylish-case/mist/mist-series-iphone-case-for-3g-3gs-blue.html

Υ.Γ:Εχω αρχισει να ξεπερναω οσο μεγαλωνω ενα φετιχ που ειχα με τα παπουτσια...τωρα αποκτω νεο φετιχ..τις θηκες iPhone..:lol::lol:

Δημοσ.

Κι εγω,ασε...δεν ξερω που να τις κρυψω απο την γυναικα μου! Εχω γεμισει τα συρταρια. Το νετ να'ναι καλα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...