giorgos_k Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον εγω χρησιμοποιω αυτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Τωρα θέλω να πάρω και μια 2η γι αλλαγη οι υποψηφιότητες είναι Colors & solofx Μηπως τις εχει καποιος να μου εντυπωσεις?? Επισης για τη 2η..επειδη το μηλο μου ειναι μαυρο & η θηκη ψιλοδιαφανη σκεφτομαι μηπως φαινεται ασχημα. Ε? Μου άρεσε πολύ η ιδέα σου margaritagr και αγόρασα σήμερα για το κορίτσι αυτή: Έχει καταπληκτική αίσθηση στο χέρι, πολύ ωραία υφή, ωραία χρωματάκια, και όπως φαίνεται στις φοτό έχει και προστατευτικά για τα headphone jack και dock connector. Μαζί και screen protector και cleaning cloth στο κουτί. 17€ απο Fnac. http://www.switcheasy.com/products/Colors/Colors.php# Απο χρώματα στα Fnac είχε μόνο πορτοκαλί και μπλέ επιπλέον, αν είχανε και τα άλλα χρώματα θα έπαιρνα και για εμένα σίγουρα! Aυτη εχω εγω.Belkin High Grip Micra Flex.29 ευρα απο Πλαισιο.Σκληρο πλαστικο με μαλακη υφη και δωρo Screen Protector. Την είδα καιγώ στο πλαίσιο σήμερα αυτή, μου άρεσε πολύ, αλλά 29€ μου φάνηκαν πολλά..
Whiteyez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ουαου, φαίνεται πολύ ωραία, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το κουμπί, βγαίνει μήπως;
giorgos_k Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Η αλήθεια έιναι οτι ενώ μου αρέσει αισθητικά το κουμπί και η διχρωμία, είναι σκληρό στο να το πιέσεις. Δν μου πέρασε απτο μυαλό οτι μπορεί να βγαίνει, θα την χαλάσω την επόμενη φορά που θα την πιάσω στα χέρια μου γιατί τώρα είμαι μακριά
Nomikaria Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέχρι να έρθουν οι θήκες από ebay αυτή κάνει μια χαρά τη δουλειά της,είναι πολύ διακριτική και προστατεύει απόλυτα το iPhone.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 @nomi την έχω δει αυτήν που λες ... δεεεεεε λέει (για το δικό μου γούστο) γιατί δλδ πόσο αργούν πια οι θήκες απ΄το e-bay? χρειάζεται οπωσδήποτε paypal για να παραγγείλει κανείς από κει?
petran_7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 εγώ είχα αρχικά της belkin μια απλή μαύρη από σιλικόνη, μετά μια τραγική άσπρη από σιλικόνη που είχε ένα εξόγκωμα από πίσω για τα ακουστικά (την βαρέθηκα πολύ γρήγορα γιατί πρόσθετε πολύ όγκο.. και έλεγα να πάω σε sweetcheasy rebel αλλά είδα την ifrogz στο πλαίσιο κ μου καλάρεσε κ την πήρα.. εμφανισιακά είναι η καλύτερη που έχω δει απλά λίγο γλιστράει σε σχέση με της λαστιχένιες και δε ξέρω κατά πόσο θα μείνει στη θέση της και θα προστατέψει από πτώση.. (2 πτώσεις με belkin μέχρι στιγμής όλα καλά..μέσα σε 1μιση χρόνο).. ελπίζω να μην έχω άλλες πτώσεις.. το ότι ξεκουμπώνει σχετικά εύκολα είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο εύκολα ώστε να είναι ενοχλητικό.. αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι το μισό πάνω διάφανο κ φαίνεται επιτέλους το κινητό και δεν δείχνει τόσο φτηνιάρικη όσο η σιλικόνη. το μισό κάτω κομμάτι είναι μαύρο κ ματ πλαστικό πιο μαλακό κ βοηθάει στο να μην γλιστράει.. είναι κ θέμα συνήθειας.. οι λαστιχένιες κολάνε στα χέρια αλλά είναι εκνευριστικό όταν κολλάνε στην τσέπη..αυτή είναι αέρας.. αρκεί να μην φάει κανένα πέσιμο κ ψάχνω αλλού κομμάτια αλλού iphone lol παραθέτω εικόνα! Όντως ειναι πολυ ομορφη θηκη. εγω ειχα παρει την κοκκινη (δεν ειχα δει οτι υπαρχει διαφανη). Πάντως για το 2g σε ολο το μολ, βρηκα μια !!!!! αλλα ειναι κατακοκκινη (κοκκινο της φωτιας) κ ειχε και 25 ευρω. τελικα δε την πηρα. ακομα ψαχνω! ημαρτον! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:17 ---------- Καπως ετσι ηταν απ' οτι θυμαμαι: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=FA44F4BAC170EE439128EE17034C89FB&pa=6C1BDF885DEECC4BAFC3A014BFB20F06
tfd1978 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Για το 2G εχω αντιστοιχη της moshi σε μαυρο,λευκο και κοκκινο, αλλα απο το kinitomania.gr. Η τιμη στα 10 ευρω. Πολυ καλη ποιοτητα με ματ υφη! Η καλυτερη που ειχα για το 2G δυο χρονια που το εχω τωρα! Νομιζω δεν την εχουν στο site. Μονο τηλεφωνικα ή επι τοπου. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nomikaria Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 @nomi την έχω δει αυτήν που λες ... δεεεεεε λέει (για το δικό μου γούστο) γιατί δλδ πόσο αργούν πια οι θήκες απ΄το e-bay? χρειάζεται οπωσδήποτε paypal για να παραγγείλει κανείς από κει? ΟΚ γούστα είναι αυτά.. Ε,αργούν λιγάκι,εγώ περιμένω εδώ και 10 μέρες αλλά πέσαν και Χριστούγεννα κλπ Ναι θέλει paypal.
petran_7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Για το 2G εχω αντιστοιχη της moshi σε μαυρο,λευκο και κοκκινο, αλλα απο το kinitomania.gr. Η τιμη στα 10 ευρω. Πολυ καλη ποιοτητα με ματ υφη! Η καλυτερη που ειχα για το 2G δυο χρονια που το εχω τωρα! Νομιζω δεν την εχουν στο site. Μονο τηλεφωνικα ή επι τοπου. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Αν παω εκει θα εχει για το 2g?
tfd1978 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Για το 2G εχω αντιστοιχη της moshi σε μαυρο' date='λευκο και κοκκινο, αλλα απο το kinitomania.gr. Η τιμη στα 10 ευρω. Πολυ καλη ποιοτητα με ματ υφη! Η καλυτερη που ειχα για το 2G δυο χρονια που το εχω τωρα! Νομιζω δεν την εχουν στο site. Μονο τηλεφωνικα ή επι τοπου. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Αν παω εκει θα εχει για το 2g? Παρε τους ενα τηλεφωνο, δεν γνωριζω! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
stergi17 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Να και η δικη μου θηκη,που παρελαβα χθες απο ebay με 2,5 ευρω και δωρο ζελατινα
Whiteyez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Την συγκεκριμένη την έχω πιάσει και αφήνει τέλεια αίσθηση στο χέρι.
giorgos_k Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Σημειώστε οτι στο Public Συντάγματος και fnac Μοναστηράκι έχουν πολύ καλή ποικιλία σε θήκες και αξεσουάρ. Και στα δύο βρήκα σχεδόν όλη τη γκάμα χρωμάτων http://www.switcheasy.com/products/Colors/Colors.php#, και πληθώρα άλλων θηκών!
Whiteyez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Όντως στα Public έχει μεγάλη ποικιλία αν και λίγο τσιμπημένες τιμές.
Nomikaria Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ναι,και στα fnac ρεσιτάλ ακρίβειας...2 screen protectors 7 ευρώ(ΕΛΕΟΣ!) όταν στο ebay τη δίνουν τζάμπα με κάθε θήκη σχεδόν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα