Whiteyez Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Η συγκεκριμένη θα ήταν πολύ καλή εάν δεν ήταν γυμνό το πίσω μέρος του iPhone.
Nearly_God Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Βγαίνει και σε hard case που καλύπτει και το πίσω μέρος Εξακολουθεί όμως να μην είναι όμορφη κατά τη γνώμη μου.
Cygnus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παρήγγειλα τη δεύτερη θήκη (More Thing/ Ultra Slim/ Cloudy) που αναφέρει ο giorgos_k. Σύνολο με τα μεταφορικά στα 13€. Όταν τη λάβω θα σας πω εντυπώσεις.
giorgos_k Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παρήγγειλα τη δεύτερη θήκη (More Thing/ Ultra Slim/ Cloudy) που αναφέρει ο giorgos_k. Σύνολο με τα μεταφορικά στα 13€. Όταν τη λάβω θα σας πω εντυπώσεις. Είναι πολύ βολική θηκούλα, θα την ευχαριστηθείς πιστεύω. Επίσης η εξυπηρέτηση της More Thing είναι υποδειγματική, και η αποστολή express!! Σε 5 μέρες στη πόρτα μου απο Hong Kong, και τις 2 φορές που παρήγγειλα
Nomikaria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως μεγάλη αισχροκέρδεια στα αξεσουάρ για iPhone.Σήμερα βρέθηκα στο fnac στο Mall κι επειδή το βιαζόμουν,πήρα ένα screen protector στην τιμή των 7 ευρώ,όταν στο ebay παίρνεις με 4-5 ευρώ και θήκη/back case με δώρο το screen protector! ΟΚ,μια ζελατίνα είναι,πόση ποιοτική διαφορά να έχει;Ελεος πραγματικά...
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον εγω χρησιμοποιω αυτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Τωρα θέλω να πάρω και μια 2η γι αλλαγη οι υποψηφιότητες είναι Colors & solofx Μηπως τις εχει καποιος να μου εντυπωσεις?? Επισης για τη 2η..επειδη το μηλο μου ειναι μαυρο & η θηκη ψιλοδιαφανη σκεφτομαι μηπως φαινεται ασχημα. Ε?
tfd1978 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Είναι πολύ βολική θηκούλα, θα την ευχαριστηθείς πιστεύω. Επίσης η εξυπηρέτηση της More Thing είναι υποδειγματική, και η αποστολή express!! Σε 5 μέρες στη πόρτα μου απο Hong Kong, και τις 2 φορές που παρήγγειλα Ετσι ακριβως ειναι.Κι εγω παρελαβα την τριτη συνολικα παραγγελια μου την περασμενη εβδομαδα με screen protectors και cloudy/black λεπτες θηκες σε 6 εργασιμες!Αξιζει τελικα σσν εταιρεια σε ολα!Εξυπηρετηση,ποιοτητα προιοντων,ποικιλια και τιμες! (για αυτο τους κανω και τοση δωρεαν διαφημιση! Αρκετα λεφτα μας φαγανε οι γνωστοι κλεφτες εδω στο Ελλαντα!!!) Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
petran_7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Aυτη εχω εγω.Belkin High Grip Micra Flex.29 ευρα απο Πλαισιο.Σκληρο πλαστικο με μαλακη υφη και δωρo Screen Protector. Φιλε αυτη η θηκη κανει για το 2G ??
petran_7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ στο άηφον έχω ζελατίνα BSE, δε νομίζω οτι χρειάζεται κάτι άλλο. Επίσης αποφεύγουμε όπως ο lucifer το λιβάνι τις εξής θήκες. Τραγικές όσο δεν πάει, δύο κομμάτια τα οποία αδυνατούν να μείνουν συνδεδεμένα μεταξύ τους χωρίς τη χρήση εποξικής κόλλας. Όντως. Και εγώ αυτήν αγορασα. Στο 2g δεν κουμπωνει καν!
petran_7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια, ξερετε καμια καλη και λεπτη θηκη για το 2g ??
gs20309 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Όντως. Και εγώ αυτήν αγορασα. Στο 2g δεν κουμπωνει καν! εγώ είχα αρχικά της belkin μια απλή μαύρη από σιλικόνη, μετά μια τραγική άσπρη από σιλικόνη που είχε ένα εξόγκωμα από πίσω για τα ακουστικά (την βαρέθηκα πολύ γρήγορα γιατί πρόσθετε πολύ όγκο.. και έλεγα να πάω σε sweetcheasy rebel αλλά είδα την ifrogz στο πλαίσιο κ μου καλάρεσε κ την πήρα.. εμφανισιακά είναι η καλύτερη που έχω δει απλά λίγο γλιστράει σε σχέση με της λαστιχένιες και δε ξέρω κατά πόσο θα μείνει στη θέση της και θα προστατέψει από πτώση.. (2 πτώσεις με belkin μέχρι στιγμής όλα καλά..μέσα σε 1μιση χρόνο).. ελπίζω να μην έχω άλλες πτώσεις.. το ότι ξεκουμπώνει σχετικά εύκολα είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο εύκολα ώστε να είναι ενοχλητικό.. αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι το μισό πάνω διάφανο κ φαίνεται επιτέλους το κινητό και δεν δείχνει τόσο φτηνιάρικη όσο η σιλικόνη. το μισό κάτω κομμάτι είναι μαύρο κ ματ πλαστικό πιο μαλακό κ βοηθάει στο να μην γλιστράει.. είναι κ θέμα συνήθειας.. οι λαστιχένιες κολάνε στα χέρια αλλά είναι εκνευριστικό όταν κολλάνε στην τσέπη..αυτή είναι αέρας.. αρκεί να μην φάει κανένα πέσιμο κ ψάχνω αλλού κομμάτια αλλού iphone lol παραθέτω εικόνα!
Nomikaria Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ περιμένω αυτή τη θήκη κι αυτή για μεταφορά αλλά μεσολάβησαν και Χριστούγεννα και τις βλέπω ν'αργούν. Αυτή πώς σας φαίνεται για προσωρινή λύση;;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά τι υπέροχο θέμα αλλά δεν έχω καταλάβει (αν) χρειάζεται να πάρει κανείς ξεχωριστά προστασία για την οθόνη ή όλες οι θήκες έχουν και μπρος μέρος? και επίσης τί ακριβώς χρειάζονται οι (κλειστές) θήκες μεταφοράς?
Nomikaria Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Οι περισσότερες θήκες δίνουν κ screen protector που προστατεύει την οθόνη.Οι θήκες μεταφοράς απλά το προστατεύουν όταν το κουβαλάς(απαραίτητο για μας τις γυναίκες ) Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα