Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,ψαχνω μια αδιαβροχη θηκη για το iphone μου απο ελλαδα!κατι σαν κι αυτο ας πουμε http://www.ebay.com/itm/Aryca-Waterproof-Case-for-iPhone-4-4S-with-Floatable-Cable-See-YouTube-Demo-/320938373880?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4ab96af2f8

δεν θελω ομως να την χρυσοπληρωσω!και την θελω μεχρι το τελος της εβδομαδας!

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

f0d6d16782bd351c3771734125ad8717.jpg b1d038fa17cdd43c833204ef3d0c037f.jpg

H Grove καιρό τώρα φτιάχνει από τα πιο όμορφα αξεσουάρ για τα προϊόντα της Apple, όλα από bamboo και χαραγμένα σε σχήμα δικής σας επιλογής από laser. Οπότε δεν μας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η εταιρεία ξεκίνησε να φτιάχνει θήκες και για το iPhone 5. Όπως επίσης δεν μας εντυπωσιάζει και το πόσο όμορφες είναι.

Φυσικά θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω. Οι θήκες από bamboo της Groove για iPhone 5 ξεκινάνε από 79 χωρίς να έχει χαραγμένο κάτι πάνω της και αμέσως μετά πάνε στα 99 με κάποιο χαραγμένο σχέδιο που ήδη υπάρχει ενώ φτάνουν μέχρι τα 129 για σχέδιο της επιλογής σας. Η μόδα πότε δεν ήταν φθηνή.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να μπείτε εδώ και να δείτε τον πλήρης τιμοκατάλογο όπως και όλα τα σχεδία που διαθέτουν οι ίδιοι.

Πηγή: Greek Apple News

Δημοσ.

Τώρα αυτό είναι ΕΙΔΗΣΗ; Θα μας τρελάνετε; Αν ανοίγαμε νήμα για κάθε νέο ασήμαντο προϊόν που λανσάρει κάθε εταιρία χαθήκαμε.

Δημοσ.
Τώρα αυτό είναι ΕΙΔΗΣΗ; Θα μας τρελάνετε; Αν ανοίγαμε νήμα για κάθε νέο ασήμαντο προϊόν που λανσάρει κάθε εταιρία χαθήκαμε.

Είναι ασήμαντο το ότι μια εταιρία όχι μόνο φτιάχνει αξεσουάρ από bamboo αλλά και χαράζει υπέροχες εικόνες πάνω του;

Εγώ το λέω αυτό καλλιτεχνία και θα μου άρεσε αν μια δικιά μας ελληνική εταιρία είχε κάνει μια τέτοια πρωτοτυπία.

Δημοσ.

Αίσχος είναι οι θήκες... Σαν να βάζεις το κομωδίνο που είχε η γιαγιά σου στα 30s δίπλα στους ολοκαίνουργιους δερμάτινους λευκούς καναπέδες σου.

Το ότι θέλει τέχνη και κόπο για να φτιαχτεί δε σημαίνει ότι είναι και καλόγουστο...

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά φίλε μου, άλλοι θέλουν κάτι ποιοτικό (όπως το ξύλο, bamboo κτλ) ενώ άλλοι κάτι πιο "extreme" (όπως πλαστικό χρωματιστό που να φωσφορίζει στο σκοτάδι).

Δημοσ.

Grove, grove, grove ... Μετά από ένα google search θυμήθηκα γιατί είχα ξαναεπισκεφθεί το site .. Αν και οι θήκες που έκανε ο φίλος whitegaia, δεν ανταποκρίνοντε ούτε και στο δικό μου γούστο, η Grove φτιάχνει κάποιες άλλες θήκες τις οποίες προσωπικά προτιμώ και κάποτε σκεφτόμουν να αγοράσω .. Τελικά δεν το έκανα, γιατί πως να το κάνουμε, απλά λατρεύω την εμφάνιση του iPhone 4 μου όπως είναι ! :-D

Μιας και υπάρχει το θέμα όμως, να οι θήκες στις οποίες αναφέρομαι .. Αξίζει το ένα σας λεπτό νομίζω ..

http://vimeo.com/43360619

Και link για το site ..

http://www.grovemade.com/product/iphone-5-skateback/#vibrant-iphone-5-skateback

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα μπυ πεσε το ipad απο τον καναπε , στο μωσαικο. Φοραει μια διαφανη πλαστικη θηκη της puro ευτυχως, η οποια ομως στη πανω γωνια ραγισε.

Τωρα δε ξερω τι να διαλεξω...να παρω μια ιδιου στυλ της belkin η καποια σιλικονης? Οι σιλικονης προστατευουν καθολου στις πτωσεις?

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Έχω εδώ και κανένα χρόνο μια διάφανη σκληρή πλαστική θήκη της Belkin για το πίσω μέρος του iPad 2 (σε συνδυασμό με το apple smart cover για το εμπρος μέρος).

Χωρίς να θυμάμαι κάποια σοβαρή πτώση τόσο καιρό, η θήκη έχει αποκτήσει ραγίσματα σε 3 από τις 4 γωνίες της, οπότε δε νομίζω να είναι καλύτερη από την Puro που ήδη έχεις. Λογικά, οι θήκες σιλικόνης θα απορροφούν καλύτερα τους κραδασμούς από πτώση.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα μια θήκη για το 5 αλλά όχι για να την φοράει συνεχώς, το χρησιμοποιώ γυμνό, τη θέλω για όταν το βάζω σε τσάντα, νόμιζα ότι λεγόντουσαν full body gloves αλλά μάλλον όχι :-(

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα μια θήκη για το 5 αλλά όχι για να την φοράει συνεχώς, το χρησιμοποιώ γυμνό, τη θέλω για όταν το βάζω σε τσάντα, νόμιζα ότι λεγόντουσαν full body gloves αλλά μάλλον όχι :-(

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;;

Ο τύπος θήκης πάντως που θέλεις, λέγεται pouch (πουγκί). Μπορείς να ψάχνεις έτσι μήπως βρεις κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...