Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για θήκη για iPod Touch 4th generation η οποία να μην ενοχλεί καθόλου το δάχτυλο όταν αυτό φθάνει στις άκρες της οθόνης.

Ευχαριστώ.

Από αυτές τις δύο ποια προτείνετε?

http://www.switcheasy-europe.eu/products/NUDE_Touch_4G/

http://www.goincase.com/products/detail/snap-case-cl56514/2

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πηγα στο apple store στο covent garden στο Λονδινο (υπεροχο!!!!!!!) και πηρα ασπρο bumper επισημο της apple και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη θηκη απο αυτες που εχω δοκιμασει για το iphone4

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να του βάλω την ποιο λεπτή διάφανη και απλή θήκη που να καλύπτει μόνο το πίσω μέρος και τα πλαϊνά (για να μην έχω πρόβλημα με την κεραία) ή να καλύπτει μόνο τα πλαϊνά. Ξέρετε κάποια να μου προτείνεται? Η οθόνη θέλω να μένει κενή καθώς εκεί θα βάλω film screen protector. Ποιές μου προτείνεται?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες έχω το iPhone 4 και το έχω στο ταμπλό του φορτηγού γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια σαν GPS. Το καλοκαίρι όμως ψήνεται... Έχω δει στο πλαίσιο μια όμορφη θηκούλα σε λευκό...

Τί λέτε, θα βοηθήσει να μην ζεσταίνεται τόσο πολύ λόγω λευκού;

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;

Δημοσ.

Παίδες έχω το iPhone 4 και το έχω στο ταμπλό του φορτηγού γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια σαν GPS. Το καλοκαίρι όμως ψήνεται... Έχω δει στο πλαίσιο μια όμορφη θηκούλα σε λευκό...

Τί λέτε, θα βοηθήσει να μην ζεσταίνεται τόσο πολύ λόγω λευκού;

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;

δεν νομίζω να δεις διαφορά... το πρόβλημα είναι ότι το χτυπάει απευθείας ο ήλιος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου φαίνεται εξαιρετικά αστείο. Είναι εμπνευσμένο απο το ΑΜΑΝ teleshoping?

Αμα το θες για να τραβάς φωτό τα γκομενάκια στο απέναντι μπαλκόνι καλό είναι (μάλλον). Μη μου πείς ότι θα βγεις έξω στον κόσμο με αυτό;

Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο με αυτό

white-trash-repairs-bass-powered-gomobile.jpg2.eyescp.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πάντα είμουν αντίθετως για θήκες κλπ. πόσο μάλλον για product της Apple. Πλέον που το πήρα αρχίζω λίγο και το φοβάμαι, η κοπελιά μου το έχει κανα μισό χρόνο και δεν το σέβεται ιδιαίτερα αλλά δεν έχει το παραμικρό σημάδι. φτάει το γυαλί σε αυτό;

Τι θήκες λεπτές έχετε να πρωτείνεται;

Μήπως να πάω σε κανένα bumper; το χοντρένει πολύ; τη πορστασία του δίνει;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα το Bumper δεν με βόλεψε. Δεν χωρούσε στην Dock το iPhone(!) :eek:

Όπως και με της κοπέλας σου, κανένα 3μηνο τώρα που δεν έχει ούτε το Bumper, ούτε καν διαφανές screen protector μπρος-πίσω, δεν έχει ιδιαίτερα σημάδια, ακόμα και μετά από 2 πτώσεις 1 μέτρου και αρκετές ώρες σε τσέπη με κλειδιά. :mrgreen:

Μέχρι και σε clubbing άντεξε με τα κλειδιά δίπλα του :rolleyes:

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...