angmar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ στο άηφον έχω ζελατίνα BSE, δε νομίζω οτι χρειάζεται κάτι άλλο. Επίσης αποφεύγουμε όπως ο lucifer το λιβάνι τις εξής θήκες. Τραγικές όσο δεν πάει, δύο κομμάτια τα οποία αδυνατούν να μείνουν συνδεδεμένα μεταξύ τους χωρίς τη χρήση εποξικής κόλλας.
giorgos_k Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Και συνεχίζουμε: Moshi iGlaze 3G/ Cranberry Red Η Μoshi θηκούλα που ανέφερα στο 1ο post, σε ωραιότατο χρωματάκι και χωρίς το θεματάκι βρωμιάς-κιτρινίσματος. Πιστέυω η 2η πιο όμορφη μετά την σειρά Eternity της More-Thing. http://www.handhelditems.com/moshi-iphone-iphone-iglaze-case-cranberry-p-25890.html?osCsid=af498cb668f51a31109636b07738a9ed 16€ από ebay. More Thing/ Diamond Series Κλασική θήκη σιλικόνης, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πέρα απο αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία! http://www.more-thing.com/diamond-series-for-iphone-3g-3gs.html Δεν θυμάμαι τιμή, σίγουρα κάτω απο 20€, ebay. Belkin/ Silicone Sleeve Θήκη σιλικόνης με πολύ ωραία rubber υφή, μέγα μειονέκτημα οτι χαλαρώνει πολύ σε σημείο να βγαίνει μόνη της, και σε μικρό χρονικό διάστημα μάλιστα. http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=457217. 20€ απο Πλαίσιο/Fnac κλπ Griffin/Wave for iPhone 3G Σκληρή, απο πλαστικό, θήκη αποτελούμενη απο εμπρός και πίσω κομμάτι. Στη συσκευασία που πήρα εγώ είχε μια ολόκληρη ροζ και μια άσπρη, οπότε και μπορώ να κάνω οτι συνδυασμό θέλω με τα κομμάτια. Βγαίνει σε μπόλικα χρώματα άρα μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς. Καλή θηκούλα με σχετικά rubber υφή, αλλά χοντροκομμένη δεδομένου οτι πλέον κυκλοφορούν αμέτρητες πιο κομψές προτάσεις. Το πακέτο με τις 2 μαζί το είχα πάρει απο ebay γύρω στα 25€ αν θυμάμαι καλά. http://www.griffintechnology.com/products/wave3g (Τις τελευταίες 3 θήκες δεν τις πήρα για προσωπική μου χρήση, προς θεού )
tfd1978 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 giorgos_k: Με καλυψες, εντελως οσο αναφορα το 3GS μου!!! Εχω ακριβως τις ιδιες, και να ενημερωσω οτι η moshi σε λευκο σταματησε να βγαινει. Ολα τα αλλα ειναι ακριβως οπως τα λες. Εχω ερωτευτει με τη λεπτη της more (και την μαυρη και την cloudy)!!!!! Αλλα και η moshi ειναι πολυ μουρη,απλα καθε βραδυ θελει καθαρισμα... Για το 2G εχω αντιστοιχη της moshi σε μαυρο-λευκο και κοκκινο, αλλα απο το kinitomania.gr. Η καλυτερη που ειχα για το 2G δυο χρονια που το εχω τωρα! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nearly_God Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως τυχαίνει να έχεις κανείς αυτή τη "θήκη"; Clear Armor από www.case-mate.com Βγαίνει γύρω στα $25 μαζί με μεταφορικά, τα αξίζει όμως; Στο βιντεάκι πάντως φαίνεται να κάνει καλή εφαρμογή. Είδα και αυτή της ZAGG η οποία βγαίνει $5 περισσότερα αλλά υποτίθεται ότι δεν νοιώθει από γρατσουνιές. invisibleSHIELD από www.zagg.com Ξέρει κανείς να πει περισσότερα;
Whiteyez Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μακριά από τέτοιου είδους πράγματα. Κιτρινίζουν και μαζεύουν σκόνη και χνούδια σε σημείο που θα σιχαίνεστε να πιάνετε το iphone σας.
dante14023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Nearly_God εγω που εχω της ZAGG σχεδον 1 χρονο μπορω να σου πω οτι απο γρατζουνιες δεν μασαει καθολου..... εχω δοκιμασει να το χαραξω με κλειδι και δεν εχει αφησει σημαδι ουτε στην ζελατινα.... στην αρχη φαινεται κατι αλλα μετα απο λιγο επανερχεται.... το θεμα ειναι ομως οπως ειπε ο Whiteyez οτι μαζευει σκονη και χνουδια στις ακρες με αποτελεσμα ενω ειχα αγορασει full body cover, να εχω βγαλει το πισω μερος και να αφησω μονο αυτο της οθονης... παντως για την οθονη ααααν τυχον χαλασει καποια στιγμη αυτη της ZAGG παλι την ιδια θα αγορασω....καμια σχεση με τις αλλες.... θηκη δεν του εχω παρει.... ζω επικινδυνα....
Nomikaria Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Η ροζ της Belkin πολύ καλή αλλά λίγο υπερτιμημένη..Σαν κι αυτή στο ebay πολλές και πιο φθηνές.
rallistas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Aυτη εχω εγω.Belkin High Grip Micra Flex.29 ευρα απο Πλαισιο.Σκληρο πλαστικο με μαλακη υφη και δωρo Screen Protector.
petran_7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια εγω εχω το iphone 2g, κ πηγα σημερα κ πηρα μια θηκη απο το πλαισιο η οποια ελεγε πανω iphone 3g. ρωτησα εναν υπαλληλο και μου ειπε οτι κ αυτος το 2g εχει κ εχει την ιδια θηκη (με αυτην που πηρα). http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/ifrogz-Cover-Luxe-Red-Black-for-iPhone-IF-028-10-0006.htm η θηκη αυτη ειναι πλαστικη (οχι απο λαστιχο) και αποτελειται απο 2 μερη. το πανω μερος ερχεται και κουμπωνει με το κατω. παω λοιπον να τη βαλω, και βρισκει στις 2 κατω γωνιες της μπροστα οψης του iphone. με αποτελεσμα να μην κουμπωνει. οπως βλεπετε στη φωτο στις γωνιες αυτες το πλαστικο της θηκης ειναι πανω απο το iphone (το καλυπτει λιγο). και δυστυχως πεταξα την αποδειξη κ το κουτακι της. τι να κανω?
Whiteyez Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια εγω εχω το iphone 2g, κ πηγα σημερα κ πηρα μια θηκη απο το πλαισιο η οποια ελεγε πανω iphone 3g. ρωτησα εναν υπαλληλο και μου ειπε οτι κ αυτος το 2g εχει κ εχει την ιδια θηκη (με αυτην που πηρα). http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/ifrogz-Cover-Luxe-Red-Black-for-iPhone-IF-028-10-0006.htm η θηκη αυτη ειναι πλαστικη (οχι απο λαστιχο) και αποτελειται απο 2 μερη. το πανω μερος ερχεται και κουμπωνει με το κατω. παω λοιπον να τη βαλω, και βρισκει στις 2 κατω γωνιες της μπροστα οψης του iphone. με αποτελεσμα να μην κουμπωνει. οπως βλεπετε στη φωτο στις γωνιες αυτες το πλαστικο της θηκης ειναι πανω απο το iphone (το καλυπτει λιγο). και δυστυχως πεταξα την αποδειξη κ το κουτακι της. τι να κανω? Να πας και να την τρίψεις στην μούρη του πωλητή που στην έδωσε.
rallistas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Σωστος.Κι αν την πηρες απο το Πλαισιο Περιστεριου,ελα να του την τριψουμε μαζι.
pabou13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Eγω εχω εδω και κατι μηνες την πρωτη θηκη στο αρχικο post του giorgos_k, απλα πανεμορφη (χωρις την mirror ζελατινα διοτι ειναι καπως κουραστικη αλλα με μια αλλη πολυ λεπτη που βρηκα στο ebay)
Nearly_God Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Nearly_God το θεμα ειναι ομως οπως ειπε ο Whiteyez οτι μαζευει σκονη και χνουδια στις ακρες με αποτελεσμα ενω ειχα αγορασει full body cover, να εχω βγαλει το πισω μερος και να αφησω μονο αυτο της οθονης... Βασικά με ενδιέφερε το πίσω μέρος αλλά αν είναι όπως τα λέτε.....πάμε για κάτι ποιο συμβατικό. Αλήθεια αυτή την έχετε δει; Αν και ugly σκέφτομαι να τη "χτυπήσω" μπας και γλιτώσω το iphone από τα χέρια του πιτσιρικά iBand από Tech21 Καλά οι τύποι το "βανδαλίζουν" το Touch!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα