Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για δείτε και εδώ http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=1466, πολλές θήκες έχει , δεν πιστεύω να είναι απάτη

είχα ψηθεί να πάρω αυτή που έλεγε και ο jtheogr :http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44136, αλλα φοβάμαι μη το βαραίνει πολύυ

Επεξ/σία από fanpan
Δημοσ.

Παρέλαβα καιγώ σήμερα την Speck Candyshell σε λευκό χρωματάκι. Πανέμορφη θήκη, την παρουσίασε ο whiteyez σε προηγούμενο post και μου άρεσε. Σκληρό πλαστικό, καουτσούκ απο μέσα και γενικά πολύ καλή αίσθηση. Μπαίνει και βγαίνει λίγο δύσκολα ωστόσο. Στο επίμαχο τώρα: Πολλές θήκες για το iPhone 4, μαζί και η candyshell, έχουν θέμα με το πλαίσιο γύρω απτο led flash. Δοκίμασα με 3 διαφορετικές θήκες να βγάλω foto με flash, και το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο.. κάνει αντανάκλαση το flash πάνω στο πλαίσιο της θήκης. Κοιτάξτε στο επίσημο website που έδωσα στο link πιο πάνω. Μετα κοιτάξτε και το link απο εδώ που το αγόρασα: eBay

Βλέπετε τη διαφορά στο κόψιμο γύρω απτο flash?? και στη foto είναι λευκό το πλαίσιο, σε αυτή που μου έρθε είναι μαύρο αλλα πάλι οι foto δεν βγαίνουν σωστά. Με τη τρίτη προσπάθεια(αυτη που φαίνεται στο πρωτο επίσημο link) τα κατάφερε η speck :lol:

Προσοχή λοιπόν στην αγορά θηκών, για να μη χρειάζεται να τη βγάζετε κάθε φορά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε flash..:P

Δημοσ.

Πλέον η speck την βγάζει με το μαύρο πλαίσιο γύρο από το flash, ότι έχει μείνει από την πρώτη version πουλιέται στο ebay οπότε προσοχή. Καλορίζικη btw. :-)

Δημοσ.
Πλέον η speck την βγάζει με το μαύρο πλαίσιο γύρο από το flash, ότι έχει μείνει από την πρώτη version πουλιέται στο ebay οπότε προσοχή. Καλορίζικη btw. :-)

Thx! Και εμένα με μαύρο πλαίσιο είναι, αλλά με μικρή διάμετρο. Εστίασε στο επίσημο site στο πλαίσιο του flash να δείς οτι έχει διαφορετική διάσταση αποτι στο link του ebay..

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά; όλοι σήμερα την παραλάβαμε την speck;;; και εγώ την δική μου την άσπρη σήμερα την παρέλαβα. Φοβερή θήκη... πανέμορφη. Και η δική μου έχει μικρότερο "κύκλο" για το φλας όχι όπως δείχνει στο επίσημο site

Δημοσ.
Παιδια μηπως ξερετε αν γινεται να καθαρισω το invisible shield για 3GS ? Καταλαθος ανοιξε λιγο στην ακρη καθως το εβγαζα απ την τσεπη μου και γεμισε χνουδια, σκονες κτλ. Υπαρχει καποιος τροπος να το καθαρισω ?

Το επαθα και εγω...η μονη λυση ειναι να την βγαλεις και να βαλεις αλλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μου ήρθε η μαύρη θήκη της case mate για το iPhone 4 (μετά από 20 μέρες) ενώ χθες είχα αγοράσει μια της Puro. Η barely there της case mate κουμπώνει καλύτερα και δένει πολύ περισσότερο αισθητικά, ενώ είναι αρκετά πιο λεπτή. Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες, αργότερα.

img0103xfq.jpg

IMG_0108.JPG

IMG_0102.JPG

Πηγή:

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

[ATTACH]24086[/ATTACH] [ATTACH]24083[/ATTACH]

[ATTACH]24085[/ATTACH] [ATTACH]24084[/ATTACH]

Φιλε giwrgos_k πολυ ωραια αυτη η θηκηκαι σκεφτομαι να την παρω .Τωρα αξιζει να παω να την παρω απο το public στα 22 βασηκα (μαζι με το μετρο) η στα 18 που την εχει στην σελιδα.

Κανει πολυ καιρο να ερθει?Πρεπει να πλυρωσω κατι παραπανω για ενα ερθει εδω(τελωνειο),δεν εχω ιδεα.

Το κουμπι το καταφερες να το ξεκολησεις?

Δημοσ.
[ATTACH]24086[/ATTACH] [ATTACH]24083[/ATTACH]

[ATTACH]24085[/ATTACH] [ATTACH]24084[/ATTACH]

Φιλε giwrgos_k πολυ ωραια αυτη η θηκηκαι σκεφτομαι να την παρω .Τωρα αξιζει να παω να την παρω απο το public στα 22 βασηκα (μαζι με το μετρο) η στα 18 που την εχει στην σελιδα.

Κανει πολυ καιρο να ερθει?Πρεπει να πλυρωσω κατι παραπανω για ενα ερθει εδω(τελωνειο),δεν εχω ιδεα.

Το κουμπι το καταφερες να το ξεκολησεις?

Εγώ θα την έπαιρνα απο εδώ γιατί είναι μικρή η διαφορά και θα περιμένεις τουλάχιστον καμιά βδομάδα να σου έρθει απ'έξω. Μπορεί και 2-3 βδομάδες. Το κουμπί δεν προσπάθησα να το βγάλω, δν ήταν κ δικιά μου η θήκη καταλαβαίνεις...:-D Απ' οτι θυμάμαι πάντως είχε απίστευτη αίσθηση.

Δημοσ.
Εγώ θα την έπαιρνα απο εδώ γιατί είναι μικρή η διαφορά και θα περιμένεις τουλάχιστον καμιά βδομάδα να σου έρθει απ'έξω. Μπορεί και 2-3 βδομάδες. Το κουμπί δεν προσπάθησα να το βγάλω, δν ήταν κ δικιά μου η θήκη καταλαβαίνεις...:-D Απ' οτι θυμάμαι πάντως είχε απίστευτη αίσθηση.

Thanks gia to reply.Μαλλον απο εδω θα την αγορασω,και θα προσπαθησω κιολας να ξεκολησω και το κουμπι γιατι μου φεναιτε λιγο χαζο :P:lol:

---------- Προσθήκη στις 08:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:27 ----------

Εγώ περιμένω αυτή τη θήκη κι αυτή για μεταφορά αλλά μεσολάβησαν και Χριστούγεννα και τις βλέπω ν'αργούν.

Αυτή πώς σας φαίνεται για προσωρινή λύση;;

Νομικαρια εινια safe να αγοραζεις απο ebay?Μιας και το εχεις δοκιμασει,μονο μεσω paypal μπορεις να αγορασεις?

Δημοσ.
Είμαι ο μόνος που αποφεύγει τις ακριβές (>10 ευρώ) θήκες και βολεύεται με φθηνές (<5 ευρώ) από το ebay?? :rolleyes:

Δεν ξερω φιλε και εγω αρχικα με μια φθηνη θα βολευομουν.:-D

Εγω προσωπικα θα εδινα και αλλο ενα δεκαρακι,για μια καλυτερη.:P

Δεν μπορεις να κερεις ποσο καλες ειναι και αυτες οι φθηνες :-D

Αλλα πιστευω μια και καλη!!(Για μενα ισχυει αυτο):rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ απο θηκη βολευτηκα με μια belkin διαφανες από πλαίσιο , είναι αρκετά καλή στην εφαρμογη της αλλά κάπως σκληρή για τα γούστα μου, περιμένω να μου έρθει και η παραγγελία απο την apple. Μήπως μπορείτε να μου προτείνεται ένα καλό screen protector γιατί αυτό που πείρα με 10€ από μια voda μου κάνει μικρά μικρά τετραγονακια και μου τιν σπάει λίγο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...