Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
:confused::confused::confused:

Ξέρουμε τιμή;

Btw δεν είναι iphone 4. Ένα touch είναι, αλλα όπως και νά'χει.. :confused:

Γύρω στα 25ευρώ βλέπω έχει και μου κάνει εντύπωση που δεν έχω ακούσει να συζητάνε για αυτή τη θήκη.

Δημοσ.
Εντάξει είναι ακριβή αλλά .. δεν μπορείτε να πείτε είναι Γ@μ@τι

http://www.elementcase.com/iphone4.html

Όντως είναι ωραία (ιδίως εκείνο το μαύρο-κόκκινο χρώμα) αλλά δεν προστατεύει πολύ το πίσω μέρος της συσκευής.

Επίσης μια άλλη ερώτηση μπορούμε να βάλουμε μια μεμβράνη σαν αυτή που έχει η more-thing για το πίσω μέρος της συσκευής και να βάλουμε και ένα bumper ή κάτι σαν αυτή την Vapor της Element;

Δημοσ.

παιδες σε ξενα site διαβαζω οτι οι θηκες την element εχουν μεγαλη ελλειψη του στυλ θα σου ερθουν μετα απο κανενα 2μηνο το λιγοτερο...

Επισης παρουσιαζει προβλημα το Gps οταν φορας την θηκη...

Δημοσ.
Δημοσ.
Μήπως τυχαίνει να έχεις κανείς αυτή τη "θήκη";

Clear Armor από www.case-mate.com

getDynamicImage.aspx?path=iPhone%2D3G%2D%2D3GS%2DClear%2DArmor146%2Epng&w=385&h=385

Βγαίνει γύρω στα $25 μαζί με μεταφορικά, τα αξίζει όμως; Στο βιντεάκι πάντως φαίνεται να κάνει καλή εφαρμογή.

Είδα και αυτή της ZAGG η οποία βγαίνει $5 περισσότερα αλλά υποτίθεται ότι δεν νοιώθει από γρατσουνιές.

invisibleSHIELD από www.zagg.com

FGAPLIPHONE2FB.jpg

Ξέρει κανείς να πει περισσότερα;

ειχα ακριβως την ιδια για το ομνια.. σου βγαινει η παναγια για να την εφαρμοσεις σωστα..το κινητο δεν θα πρεπει να εχει ιχνος σκονης,που δεν γινεται,η κολλα που εχει η "θηκη" τραβαει οτι σκονη βρει απο το κινητο σου ή απο τον αερα με αποτελεσμα να την κολλησει στο αντικειμενο κατα την εφαρμογη..οι φουσκαλες που δημιουργουνται κατα την τοποθετηη δεν βγαινουν τοσο ευκολα οσο δειχνει το βιντεακι με αποτελεσμα να μενουν μερικες πολυ μικρες φουσκαλιτσες που θα σε εκνευριζουν καθε φορα που θα τις κοιτας...γενικα η επιτυχης τοποθετηση της "θηκης" εξαρταται απο πολλους παραγοντες.αν ενας απο αυτους αποτυχει της εφαρμογης τοτε το τελικο αποτελεσμα θα ειναι χαλια

---------- Προσθήκη στις 22:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:45 ----------

Γύρω στα 25ευρώ βλέπω έχει και μου κάνει εντύπωση που δεν έχω ακούσει να συζητάνε για αυτή τη θήκη.

μολις 14 λιρες

http://cgi.ebay.co.uk/TECH21-iBAND-V2-CASE-BLACK-D3O-iPHONE-3G-3GS-S-/360291253284?pt=UK_AudioVisualElectronics_PortableAudio_MP3PlayerCasesSkins&hash=item53e3083c24#ht_2465wt_1137

Δημοσ.

Mήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω στην Αθήνα τη θήκη Reptile της Switcheasy?

a.jpg

http://www.switcheasy-europe.com/products/Reptile_iPhone4/Reptile_iPhone4.php

---------- Προσθήκη στις 17:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ----------

Τελικά την παράγγειλα από Γερμανία.

Ξεκίνησε να έρχεται ! :-)

Δημοσ.

Παιδια μηπως ξερετε αν γινεται να καθαρισω το invisible shield για 3GS ? Καταλαθος ανοιξε λιγο στην ακρη καθως το εβγαζα απ την τσεπη μου και γεμισε χνουδια, σκονες κτλ. Υπαρχει καποιος τροπος να το καθαρισω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...