Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μερικές photos από την Speck CandyShell που έπεσε στα χέρια μου.

4907022986_a4c8534ee0.jpg

4906433861_94caff94cb.jpg4906431373_0360e6df17.jpg

4906433135_f69a69009b.jpg4907018440_0ca4833714.jpg

http://www.flickr.com/photos/35271963@N07/sets/72157624645001207/

Καταπληκτική case, και από βδομάδα περιμένω 2 iSkin.

Πολύ δυνατή θήκη. Με το βάλε-βγάλε έχει θέμα όπως η αντίστοιχη για το 3G/S?

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αθήνα παίζει τίποτα για θήκη για το iPhone 4;

Θέλω να το κρατήσω λίγο γυμνό να το χαρώ, αλλά επειδή δουλεύω σε άσχημες και επικίνδυνες συνθήκες, θα πρέπει κάποια στιγμή να το προστατέψω...

Να κοιτάξω σε κανένα Public ή κάπου αλλού ή να πάω κατευθείαν για έξω;

Δημοσ.

Αθήνα παίζει τίποτα για θήκη για το iPhone 4;

Θέλω να το κρατήσω λίγο γυμνό να το χαρώ, αλλά επειδή δουλεύω σε άσχημες και επικίνδυνες συνθήκες, θα πρέπει κάποια στιγμή να το προστατέψω...

Να κοιτάξω σε κανένα Public ή κάπου αλλού ή να πάω κατευθείαν για έξω;

Δημοσ.

Καλύτερα έξω.

Εγώ παρήγγειλα μια πολύ λεπτή λαστιχένα από e-bay. Ελάχιστα χρήματα, τσάμπα ήταν. Περιμένω και το iPhone 4 πότε θα βγει να το πάρω... αν και κάτι μου λέει ότι θα φτάσει πρώτα η θήκη.

:P

Δημοσ.

Καλύτερα έξω.

Εγώ παρήγγειλα μια πολύ λεπτή λαστιχένα από e-bay. Ελάχιστα χρήματα, τσάμπα ήταν. Περιμένω και το iPhone 4 πότε θα βγει να το πάρω... αν και κάτι μου λέει ότι θα φτάσει πρώτα η θήκη.

:P

Δημοσ.

Φίλε Whiteyez μήπως θα πουλήσεις κάποια από τις δύο iSkin που περιμένεις;

Εμένα το 4 μου έρχεται κανονικά μεθαύριο Τρίτη...

Αλλά δεν βιάζομαι για θήκη... θα τα βολέψω εν τω μεταξύ...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση για την θήκη που δίνει η μαμά apple ; Εφόσον η εφαρμογή δεν υπάρχει στο ελληνικό store , μπορώ να την κατεβάσω από αλλού (π.χ us store που έχω account) και να επιλέξω την θήκη που θέλω ;

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση για την θήκη που δίνει η μαμά apple ; Εφόσον η εφαρμογή δεν υπάρχει στο ελληνικό store , μπορώ να την κατεβάσω από αλλού (π.χ us store που έχω account) και να επιλέξω την θήκη που θέλω ;

Δημοσ.

Στο 3G/S θα έλεγα ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση στο βγάλε, από τι στο 4άρι. To βάλε είναι το ίδιο εύκολο. :-)

Κάτσε να τις πάρω στα χέρια μου και βλέπουμε, αν τυχόν δεν μάρεσει κάποια σίγουρα θα πάει για πούλημα. :P

Μπορείς να την κατεβάσεις από άλλο store, μπορείς να επιλέξεις την θήκη που θές, αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα.

Δημοσ.

Στο 3G/S θα έλεγα ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση στο βγάλε, από τι στο 4άρι. To βάλε είναι το ίδιο εύκολο. :-)

Κάτσε να τις πάρω στα χέρια μου και βλέπουμε, αν τυχόν δεν μάρεσει κάποια σίγουρα θα πάει για πούλημα. :P

Μπορείς να την κατεβάσεις από άλλο store, μπορείς να επιλέξεις την θήκη που θές, αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο τώρα που ξαναέτρεξα την εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά η Ελλάδα στην επιλογή χώρας. Μικρό το κακό γιατί μέχρι να έρθει θα είμαι και πάλι Αγγλία αλλά σπαστικό.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο τώρα που ξαναέτρεξα την εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά η Ελλάδα στην επιλογή χώρας. Μικρό το κακό γιατί μέχρι να έρθει θα είμαι και πάλι Αγγλία αλλά σπαστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...