Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πήρα στα χέρια μου μία para λευκή από το http://www.more-thing.com

δεν είναι τόσο ωραία όσο φαίνεται στις φωτό αλλά θα την δοκιμάσω λίγες μέρες ακόμα. Είχε και αυτοκόλλητο μπρος πίσω μέσα

Μαζί ήρθε και μία para μαύρη για το ipad... από λάστιχο που κάμπτετε αυτή, πιο ωραία, αλλά το ipad έρχεται την Πέμπτη και δεν ξέρω καν αν θα το ανοίξω

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα περισσότερα από τα 190+ προηγούμενα μηνύματα σε αυτό εδώ το topic με αυτό ακριβώς ασχολούνται. Ξεκίνα να διαβάζεις από την αρχή...

Δημοσ.

Επιτέλους! Έγινε shipped η reception case από ivyskin! Παράδοση λένε Σάββατο ή Δευτέρα!!! Άντε να την δούμε και αυτή...

Δημοσ.

Και ναι επιτέλους η reception case για το iphone 4 της ivy skin έφτασε στο σπίτι μου με fedex!!! Το απόγευμα την δοκιμάζω και σας λέω εντυπώσεις!!!

Δημοσ.

Καταπληκτική η reception case της ivyskin! Διαφανής, λίγο σκληρή όσο πρέπει, τέλεια εφαρμογη στο 4αρι. Καλύπτει το πίσω μέρος και τα πλαινά με ειδικό polycarbonate υλικό όπου εκμηδενίζει το πρόβλημα του σήματος...

Μπράβο στην εταιρεία...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει για το iphone 4 κάποια ζελατίνα για το πίσω μέρος της συσκευής?

Σαν screen protector δηλαδή,αλλά για την πλάτη.

Όποιος έχει δοκιμάσει κάτι ας ενημερώσει παρακαλώ!!

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά από σχεδόν όλες τις γνωστές εταιρίες που βγάζουν θήκες για το iphone (πάνε στο blog του Whiteyez τις έχει όλες καταγράψει :P ). Δεν έχω δοκιμάσει κανένα όμως.

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλά από σχεδόν όλες τις γνωστές εταιρίες που βγάζουν θήκες για το iphone (πάνε στο blog του Whiteyez τις έχει όλες καταγράψει :P ). Δεν έχω δοκιμάσει κανένα όμως.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Ωραία φαίνεται αν και μου δίνει την αίσθηση του τούβλου? Προσθέτει αρκετό όγκο? Πλαστικό ή σιλικόνη είναι?

Δημοσ.

Ελάχιστο όγκο και βάρος παραπάνω, είναι μαλακό πλαστικό με λάστιχο εσωτερικά (ότι δεν είναι λευκό).

Δημοσ.
Μερικές photos από την Speck CandyShell που έπεσε στα χέρια μου.

4907022986_a4c8534ee0.jpg

4906433861_94caff94cb.jpg4906431373_0360e6df17.jpg

4906433135_f69a69009b.jpg4907018440_0ca4833714.jpg

http://www.flickr.com/photos/35271963@N07/sets/72157624645001207/

Καταπληκτική case, και από βδομάδα περιμένω 2 iSkin.

Πολύ δυνατή θήκη. Με το βάλε-βγάλε έχει θέμα όπως η αντίστοιχη για το 3G/S?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...