Προς το περιεχόμενο

Θήκες για iPhone, iPod Touch & iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ήξερα ότι θα το έγραφε κάποιος αυτό. Το ότι δίνει κάποιος 600-700 ευρώ για το κινητό δεν είναι δικαιολογία για να δώσει και άλλα 60-70 για μια θήκη, βέβαια δεν είναι μια απλή κοινή θήκη απότι βλέπω. Είναι 2 κομμάτια και πρέπει να τα βιδώσεις η κάνω λάθος;

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όσοι έχουν iPhone 3GS τους βάζετε θήκη;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Απο τη 1η μέρα και μετράει ήδη 9 μήνες σαν καινούριο, χωρίς ίχνος γρατζουνιάς. Υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ θήκες, κάποια θα σε βολέψει.

Δημοσ.

Η reception case που πηρα καθυστερει το shipping λογω τεραστιας ζητησης! Γινεται χαμος! Εχω παραγγειλλει απο 20 ιουλιου και ακομα να μου ερθει με fedex express 3 ημερων!

Δημοσ.

Εγώ την έχω βολέψει με τρείς gel θηκούλες από ebay (11euro) μέχρι να έρθει η candyshell τον Αύγουστο.

screenshot20100727at208.png

Δημοσ.

Εγω πηρα την Speck PixelSkin HD

Λογικα θα παραγγειλω και την Griffin case.

Εγω εκανα order 17 Ιουλιου , και λογικα 17-20 Αυγουστου θα το εχω το κινητο στα χερια μου.

Αυτο σημαινει οτι δε μπορω να παρω free case ?

Αφου λεει οτι πρεπει να το κανεις εως και ενα μηνα μετα το order.

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω 2 θηκες απο την More μετα δυστηχως πηρα κατι Belkin κ τωρα θελω να παρω μια της Switcheasy

ξερει κανεις αν τις πουλαει κανενα καταστημα στην θεσσαλονικη? βρηκα ενα ηλεκτρονικο καταστημα αλλα ελεγα να παω κ να την παρω αμεσα

η θηκη ειναι αυτη http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=42669

η εστω αυτη http://ultra-case.com/product.php?pID=161

PS ultracase vs switcheasy =??

Επεξ/σία από charlie_GR
Δημοσ.

Εγω εχω παρει reception case απο ivy skin και ακομα να γινει shipped και να ξεκινησει! Γινεται λεει πανικος! Ολοι αυτη την θηκη παιρνουν!

Δημοσ.
Εγω εχω παρει reception case απο ivy skin και ακομα να γινει shipped και να ξεκινησει! Γινεται λεει πανικος! Ολοι αυτη την θηκη παιρνουν!

Due to the unprecedented demand of the Reception Case, new orders will ship on or before July 28th, 2010 :lol:

Λογικά ξεκίνησαν.

Δημοσ.

1η Αυγουστου και ακομα να γινει shipped η θηκη απο ivy skin. Μας κοροιδευουν μου φαινεται...

Δημοσ.

Due to the unprecedented demand of the new Reception Case, new orders will ship on or before Aug 4th, 2010

Δεν μας τα λένε καλά εκεί στην ivy skin...Από το φεγγάρι τις φέρνουν τις θήκες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...