giorgos_k Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ haHa! Έβγαλα μερικές ακόμα απτις φουσκάλες, αλλά σε άλλες έχει κόκους σκόνης απο κάτω, οπότε και δεν μπορώ να κάνω κατι άλλο απτο να τη βγάλω και να τη καθαρίσω. Ξέρεις αν γίνετε κάτι τέτοιο και πώς? Έκανα κ edit το προηγούμενο post για να γράψω εντυπώσεις απτη μεμβράνη. Υ.Γ. Παιδιά τρελή αίσθηση η rubber υφή της Ultra Slim σε συνδυασμό με τη matte υφή της Anti Glare. Άλλο τηλέφωνο, πολύ πλάκα λέμε
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ haHa! Έβγαλα μερικές ακόμα απτις φουσκάλες, αλλά σε άλλες έχει κόκους σκόνης απο κάτω, οπότε και δεν μπορώ να κάνω κατι άλλο απτο να τη βγάλω και να τη καθαρίσω. Ξέρεις αν γίνετε κάτι τέτοιο και πώς? Έκανα κ edit το προηγούμενο post για να γράψω εντυπώσεις απτη μεμβράνη. Υ.Γ. Παιδιά τρελή αίσθηση η rubber υφή της Ultra Slim σε συνδυασμό με τη matte υφή της Anti Glare. Άλλο τηλέφωνο, πολύ πλάκα λέμε Απο την στιγμη που σου εκανε αυτα τα ψιλονερακια , τοτε μπορεις καλλιστα να την βγαλεις, να την ξεπλυνεις με νερο ωστε να φυγει η σκονη και να την βαλεις καλα ωστε να φυγουν και οι φουσκαλες.. (αν και οι φουσκαλες, μπορουν να φυγουν αν τις πιεσεις-συρεις προς τα ακρα του iphone με μια πιστωτικη/τηλεκαρτα) Αν δεν σου ειχε κανει αυτα τα ψιλονερακια, θα συζητουσαμε αν αξιζε να την βγαλεις, με τον φοβο μη δημιουργηθουν μετα. Τωρα ομως δεν εχεις να χασεις τιποτα.. Αλλη αισθηση η υφη της matte, χαιρεσαι να σερνεις το δακτυλο σου πανω στην οθονη χωρις να εχει τριβη και δεν αφηνει και δακτυλιες!!
margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 καλοριζικη! πολυ ωραια θηκη φιλε και καταπληκτικο χρωμα
giorgos_k Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ok, θα πειραματιστώ αργότερα με το πλύσιμο. Τώρα χαίρομαι να τη χρησιμοποιώ! Αναρωτιέμαι πως δεν είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα κάτι παρόμοιο, πιστεύω θα με χαλάσει πολύ αν γυρίσω σε συμβατική μεμβράνη. Καλόμαθα! Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για να βγάλω συμπέρασμα, αλλά η διαφορά είναι τρομερή προς το παρόν. Thx margaritagr, την είχα ήδη σε διαφανές χρώμα τη θήκη (φαίνεται στην προ-τελευταία foto στο πάνω δεξιά μέρος της) οπότε ήξερα τι έπαιρνα. Έχω κάνει κ mini-review σε προγούμενο post αν θες περισσότερς πληροφορίες(http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=349470)
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ok, θα πειραματιστώ αργότερα με το πλύσιμο. Τώρα χαίρομαι να τη χρησιμοποιώ! Αναρωτιέμαι πως δεν είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα κάτι παρόμοιο, πιστεύω θα με χαλάσει πολύ αν γυρίσω σε συμβατική μεμβράνη. Καλόμαθα! Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για να βγάλω συμπέρασμα, αλλά η διαφορά είναι τρομερή προς το παρόν. Παντως , οι φουσκαλες μπορουν να φυγουν ακομα και τωρα αν τις πιεσεις-συρεις προς τα ακρα του iphone με μια πιστωτικη/τηλεκαρτα ..
giorgos_k Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Θα το παλέψω κι άλλο πριν καταφύγω στο πλύσιμο..
Nomikaria Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Οντως,ωραία η θήκη και το anti-glare (αν κι εμένα το τελευταίο δεν με πολυβόλεψε,αυτό που πιξέλιαζε την οθόνη είναι σπαστικό κι ας ήταν άλλης μάρκας το anti-glare). Μεγειά πάντως!
kosmasgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εμένα δεν μαρεσε το antiglare. Χαλάει την ευκρίνεια και φάινεται λίγο περίεργα η οθόνη ειδικά αν έχεις συνηθήσει χωρίς protector
Freakster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 είμαι μεταξύ αυτής http://cgi.ebay.co.uk/New-SwitchEasy-NUDE-for-iPhone-Clear-Case-Skin-Cover_W0QQitemZ180475813748QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item2a05325f74#ht_3305wt_939 και αυτής http://www.iphonecases.gr/eshop/index.php?dispatch=products.view&product_id=29939 έχετε κάποια άποψη να με βοηθήσετε να διαλέξω;
agpol07 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παιδια μπορει να προτεινει καποιος μια ασπρη θηκη σαν αυτη απ'το πρωτο ποστ του giorgos_k (να φενεται το μηλαρακι) αλλα να μην λερωνει (τοσο ευκολα οπως λεει κ ο george τουλαχιστον)
giorgos_k Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Παιδια μπορει να προτεινει καποιος μια ασπρη θηκη σαν αυτη απ'το πρωτο ποστ του giorgos_k (να φενεται το μηλαρακι) αλλα να μην λερωνει (τοσο ευκολα οπως λεει κ ο george τουλαχιστον) Δυστυχώς δεν έχω κατι υπ' όψιν μου, άμα βρώ τίποτα θα ποστάρω. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Σήμερα παρέλαβα το MoviePeg, ενα πρακτικότατο απ΄ότι φαίνεται stand. Ορίστε πώς μοιάζει: Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με θήκη ταυτόχρονα δυστυχώς, όσο λεπτή κ να είναι. Θα δω τις επόμενες μέρες πόσο θα με βολέψει, κόστισε μαζί με μεταφορικά γύρω στα 7€
stevenPro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Πάντως πολύ καλή θήκη όσον αφορά το design αλλά και την προστασία του κινητού δείτε αυτήν : http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=31037
beisnikosspi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μια ερώτηση. Πού πουλάνε την Ultra Slim Silicone Case της More?
Whiteyez Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μια ερώτηση. Πού πουλάνε την Ultra Slim Silicone Case της More? Εγώ την πήρα από το ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα