ghostriders Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 γειά σας παιδιά ! Έχω το εξής πρόβλημα έχω φτιάξει ένα blog με το wordpress http://www.studentsteilar.com το οποίο φαίνεται μια χαρά στον mozilla, safari.. αλλά έχω πρόβλημα με τον IE (όλες τις εκδόσεις) αλλες φορές μου κόβει τα banners και άλλες τα post. Γενικά την δείχνει πολύ χάλια. Όποιος ξέρει κάτι Σας ευχαριστώ!!
antonisid Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Σχεδον παντα ο Internet explorer ειναι προβληματικος.Μονο ο IE8 είναι λιγο καλυτερος στο θεμα αυτο.Στις περισσοτερες σελιδες που φτιαχνω παιζουν σωστα σε ολους τους browsers εκτος φυσικα του IE .Η λυση ειναι να φτιαξεις ενα δευτερο css ή εστω με την εντολη "if IE" στο <head> , να κανεις τις απαραιτητες διορθωσεις εκει που υπάρχει προβλημα ώστε να παίζει σωστά. (στον Internet Explorer 8 παίζει σωστά πάντως η σελίδα σου)
ghostriders Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πείς αν είναι εύκολο τον κώδικα που θα πρέπει να εισάγω στο νέο css που θα φτιάξω γιατι είμαι και λίγο αρχάριος. Σ'ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.