kingofgreece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Samsung SM P2050 στα 139 εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Samsung SM P2050 στα 139 εδώ 4% (6 ολόκληρα ευρώ) κάτω από τους βασικούς ανταγωνιστές(?) Απίστευτοι εκτός φόρμας ο king τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 αλλη μια απο τις "προσφορες" του slaveofmultirama... Το προιον είναι στην φθηνότερη τιμη της αγοράς της Ελλάδας και άμεσα διαθέσιμο απο την συγκεκριμένη εταιρία ΝΑΙ ή ΟΧΙ? τι θα γίνει ρε παιδια σε καθε post που θα κάνω θα μου την λέτε?! Ενοχλω κανένα μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neox Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει το όλο θέμα με τις προσφορές και τις τιμές που βγαίνουν εδώ από κάποιους να είναι κατακριτέες. Αν το προϊόν δεν είναι σαβούρα, και έχει καλή τιμή, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα Όποιος παίρνει χαμπάρι μια καλή προσφορά , ας postαρι Η ενημέρωση μόνο καλό μπορεί να κάνει Αφήστε τα Fanboys να φωνάζουν………. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ρε Νιόνιο, το προιον είναι στην φθηνότερη τιμη της αγοράς της Ελλάδας και άμεσα διαθέσιμο απο την συγκεκριμένη εταιρία ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δεν έχεις άδικο, είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Προσφορά θα ήταν μισοτιμής! Κατάλαβες;;; Αν πάρουμε όλο το skroutz και βρούμε σε κάθε ένα από τα χιλιάδες προϊόντα τα μαγαζιά με τις χαμηλότερες τιμές, θα πούμε οτι έχουν προσφορές; 4,5 ευρώ φθηνότερα και το λες προσφορά; Δεν είναι άξιο αναφοράς. Πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Και δεν έχω κάτι με το multirama, ούτε θα με πείραζε να postάρεις τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ του **edit Οπότε συμφωνώ απόλυτα με τον GeorgeMan. (αν και διβασα το post του μόλις τώρα) Πήρα και το -1, γιατί το post μου είναι άθλιο. Καραγκιοζιλίκι. Pathetic. Εσύ λοιπόν κοπελιά που μου έβαλες -1, θέλω να μου πεις το γιατί. Περιμένω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Παρακαλώ το flame και οι προσωπικές αντεγκλήσεις να σταματήσουν εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.