benign Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιος εχει την μυγα ....εφοσον του την ειπε δικαιως ο Τάνιεβιτς.
EKTELESTES Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιος εχει την μυγα ....εφοσον του την ειπε δικαιως ο Τάνιεβιτς. Μπορεί να είχε δίκιο ο Τάνιεβιτς αλλά δεν είχε καμία δουλειά να έρθει στον πάγκο μας να μας ειρωνευτεί. Αλλά ακόμα τον τσούζει το περσινό
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ελεεινός ο δημοσιογραφίσκος απεσταλμένος μας που προσπαθούσε να μπαλώσει τα αμπάλωτα. -Εάν, τονίζω το ΕΑΝ οι Έλληνες παίχτες δεν έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, λάθος θα έκαναν γιατί δεν ήξεραν το αποτέλεσμα της Γαλλίας. (λέει) -Τους Ρώσους παίχτες πώς τους είδες, έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους; (τον ρωτάει ο άλλος πανηλίθιος από το στούντιο μη καταλαβαίνοντας την παγίδα που του έστησε) -Εεε, να κοίτα, είναι δύσκολο να καταλάβεις την ώρα του αγώνα, αλλά εμένα μου φαίνεται πως ούτε οι Ρώσσοι έπαιξαν στο 100% ! Ούτε οι Ρώσσοι, ούτε ποιοι άλλοι; ps. Μια χαρά τα είπε ο Μπλατ.
Chris_85 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πειτε με γαυρο, αλλα ετσι οπως εχω δει τις ομαδες, η πιο σταθερη/αξιοπιστη ομαδα μεχρι στιγμης μου φαινεται η ''απειρη'' Σερβια (μετα την αμερικη).
benign Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αναρωτιεμαι ποση διαφορα θα δωσουν οι μπουκ τον αγωνα με Ισπανια,θα εχει καλες στοιχηματικες ευκαιριες παντως και με τα αλλα ζευγαρια.
EKTELESTES Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πειτε με γαυρο, αλλα ετσι οπως εχω δει τις ομαδες, η πιο σταθερη/αξιοπιστη ομαδα μεχρι στιγμης μου φαινεται η ''απειρη'' Σερβια (μετα την αμερικη). Και εγώ δε περίμενα να νικήσουν τους Αργεντίνους, ειδικά όταν στο ξεκίνημα έχαναν 20-7 (!) Είναι πραγματικά απίστευτό το πως τους κέρδισε η Γερμανία ή οποία έκανε τα..γνωστά στη συνέχεια Μου φαίνεται πιο μεγάλα στησίματα και από το Μουντιάλ κάνουν εδώ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Για γελια και για κλαματα.Αμα περασουμε την Ισπανια θα ειναι θαυμα.μαρεσει που λενε μερικοι οτι η Ισπανια δεν εχει σεντερ.>Γιατι εμεις εχουμε?Ποιον ?Τον Μπορυσουρη που εχει γινει SG?Τον σχορτσιανιτη που τον φυλανε συνεχεια και αυτος εκει ,αντι να την σπασει την μπαλα εξω[δεν ξερει να παιζει και αμυνα κιολας] ,προσπαθει να τους βαλει ολους στο καλαθι με στυλ ταυρου ή τον τσαρτσαρη που δεν ειναι 5αρη και ειναι αρκετα σοφτ για αυτη την θεση?Στα 4σαρια εχουν ρεγιες αν δεν κανω λαθος αυτοι,Εμεςι εχουμε τον πεθαμενο φωτση.Καλυτερα μην μιλήσω γαι την περιφερεια.
Chris_85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ δε περίμενα να νικήσουν τους Αργεντίνους, ειδικά όταν στο ξεκίνημα έχαναν 20-7 (!) Είναι πραγματικά απίστευτό το πως τους κέρδισε η Γερμανία ή οποία έκανε τα..γνωστά στη συνέχεια Μου φαίνεται πιο μεγάλα στησίματα και από το Μουντιάλ κάνουν εδώ Νομιζω στον αγωνα με τη Γερμανια παιζαν χωρις τους 2 καλυτερους τους παικτες
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 τα αυριανα πρωτοσελιδα στις εφημεριδες θα εχουν τους ορους ''ξεφτιλα'' 'τσαμπα'' ''ντροπή'' ''αξιοι της μοιρας μας'' σε καθε δυνατο συδιασμο. ας χασουν απο την ισπανια να ερθουν πισω. και δε με νοιαζει αν η ομοσπονδια τους εβαλε να χασουν. δεν ειναι η ομοσπονδια που εκπροσωπουν αλλα ενα ολοκληρο εθνος. ντροπη
Chris_85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Για γελια και για κλαματα.Αμα περασουμε την Ισπανια θα ειναι θαυμα.μαρεσει που λενε μερικοι οτι η Ισπανια δεν εχει σεντερ.>Γιατι εμεις εχουμε?Ποιον ?Τον Μπορυσουρη που εχει γινει SG?Τον σχορτσιανιτη που τον φυλανε συνεχεια και αυτος εκει ,αντι να την σπασει την μπαλα εξω[δεν ξερει να παιζει και αμυνα κιολας] ,προσπαθει να τους βαλει ολους στο καλαθι με στυλ ταυρου ή τον τσαρτσαρη που δεν ειναι 5αρη και ειναι αρκετα σοφτ για αυτη την θεση?Στα 4σαρια εχουν ρεγιες αν δεν κανω λαθος αυτοι,Εμεςι εχουμε τον πεθαμενο φωτση.Καλυτερα μην μιλήσω γαι την περιφερεια. Ο Γκαζολ και ο Βασκεθ δηλαδη τι ειναι? τριαροτεσσαρια?? :lol: Ειμαστε σε ολες τις θεσεις ενα κλικ κατω. Και οταν λεω σε ολες, εννοω και σε αυτη του pg.
EKTELESTES Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Για γελια και για κλαματα.Αμα περασουμε την Ισπανια θα ειναι θαυμα.μαρεσει που λενε μερικοι οτι η Ισπανια δεν εχει σεντερ.>Γιατι εμεις εχουμε?Ποιον ?Τον Μπορυσουρη που εχει γινει SG?Τον σχορτσιανιτη που τον φυλανε συνεχεια και αυτος εκει ,αντι να την σπασει την μπαλα εξω[δεν ξερει να παιζει και αμυνα κιολας] ,προσπαθει να τους βαλει ολους στο καλαθι με στυλ ταυρου ή τον τσαρτσαρη που δεν ειναι 5αρη και ειναι αρκετα σοφτ για αυτη την θεση?Στα 4σαρια εχουν ρεγιες αν δεν κανω λαθος αυτοι,Εμεςι εχουμε τον πεθαμενο φωτση.Καλυτερα μην μιλήσω γαι την περιφερεια. Εδώ μέσα πάντως όλοι μαζί σου συμφωνούμε ρε. Που είδες να λένε ότι δεν έχει ψηλούς η Ισπανία κλπ; Πάντως, άμα δε καταφέρουν ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ να κερδίσουν τους Ισπανούς, δε πρόκειται να το κάνουν πότε
Chris_85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ειδικα τωρα, ειναι μεγαλυτερη η πιεση. Δε νομιζω οτι ειμαστε και σε καλη κατασταση εξαλλου..
benign Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Βεβαιοι δηλωνουν οτι θα μας νικησουν τα Ισπανικα μεσα. http://www.sport-fm.gr/article/290690
margaritagr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ε αφου ειμαστε πελατες Sent from my iPhone using Insomnia.app
Merdock Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πάει να βγει και από πάνω χαχαχα http://www.contra.gr/Basketball/World/Mundobasket/Turkey2010/Greece/286968.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.