Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο Basket Τουρκία 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπορεί ο Chris_85 να παρακολουθεί την πορεία συγκεκριμένων παικτών επειδή έτσι γουστάρει, που είναι το πρόβλημα; Δεν έγραψε στο topic της Εθνικής αλλά στο συγκεκριμένο, που είναι σχετικό με τη διοργάνωση.

Το ότι κάποιον μπορεί να μην το νοιάζει για τους παίκτες αυτούς, τι σημαίνει; Δεν τον υποχρεώνει κανένας να διαβάσει με το ζόρι.

Ωραια ολα αυτα που λες, γιαυτα ομως υπαρχει το thread του ΟΣΦΠ. Οπως οι εφημεριδες του ΟΣΦΠ ασχολουνται με την αποδοση των παικτων αυτων στο τουρνουα, ετσι και εδω υπαρχει thread αντιστοιχης θεματολογιας. Τα φιλοσοφικα δηθεν οτι δεν κτλβαινετε τι λεω, ειναι να χαμε να λεγαμε... Τεσπα ειδικα για σενα δεν μου κανει εντυπωση οτι για ενα ακομη πολλοστο thread postareis μονο και μονο για να γραψεις το αντιθετο απο μενα. Το κανεις κατα συρροην γιαυτο πλεον εισαι και ο πρωτος ignored στο forum. Με επεισες πλεον οτι εχεις προσωπικη εμπαθεια, οποτε ειναι ανοητο να καθομαι να σου αντιπαρερχομαι την κοντρα για την κοντρα που κανεις σε καθε thread. Και αποτι εχω διαπιστωσει το συνηθιζεις και με αλλους συγκεκριμενους users του forum. Have fun απο εμενα λοιπον.

Συμφωνω. Και να πεις οτι εχει και ζεστη..

Κι εγω συμφωνω μαζι του. Και να πεις οτι δεν γραφω Ελληνικα για να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις μονιμως αυτα τα τοσο απλα που γραφω...:lol:

Αστειοι οι δικοι μας στο σημερινο παιχνιδι ειπαμε να το δωσουμε, αλλα οχι κι ετσι.

Δημοσ.
Για να μην παίξουμε με τουσ Ισπανούς πρέπει να χάσει ή να κερδίσει η Γαλλία ;

Να μην χασει απο 12 και πανω

Δημοσ.
καλά το χουν ξεφτιλήσει οι γάλλοι

Oλο το τουρνουα ξεφτιλα ειναι ΑΛΛΑ οπως τα καναμε δεν μπορουμε να μιλησουμε

Διαλεξαμε αντιπαλο χανοντας, καλο ή κακο δεν εχει σημασια

Αρα τι να πεις?Ξεφτιλες Γαλλοι?

---------- Προσθήκη στις 22:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:23 ----------

Γραφικοτητα το ΝΖ-Γαλλια

Η διαφορα κολλημενη στο 11-13

Γελαει ο πλανητης. Θα το παιξουν στο σουτ στην τελευταια επιθεση και θα μας πλακωσουν και τα τσιμεντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...